TuBoLina_86
|
tudi jaz sem jo mela, sicer samo 2 tedna... prvi otrok, nisem vedela kako in kaj, samo sem se jokala, že drugi dan v porodnišnici.... vendar je minilo, so me vsi tolažili, dr v porodnišnici, doma pa fant in ostala družina.... lepo je, če maš koga, da se mu zjočeš, te potolaži, vzame v roke, v glavnem dobro je, da je zraven nekdo, ki mu zaupaš.... mama, fant, tašča..... kdorkoli, kateremu zaupaš sem mislila, da nebo minilo, da bom non stop taka.... nisem mogla jesti, od sekiranja sem dobila drisko, ki je trajala 4 tedne, takoj prvi teden po porodu sva bila z mojim dvakrat v bolnišnici na otroškem... pa še slabokrvna sem bila...nič nisem mogla jesti... mleko mi je izginjalo.... sedaj pa se mije hvala bogu ( trkam na les ) vse popravilo, malo sem se pomirila, videla da ni nič narobe, da mi vsi stojijo pb strani... meni je mama rekla takole: vedi, da mame nikoli ne delajo narobe! vedno te žene materinski instinkt, ki te bo vedno usmeril v pravo smer. mama vedno zna, kaj je prav za njenega otroka! in to si vedno ponavljam ko sem v dilemi.... če pa kaj slučajno res nebi znala, pa mam št od pediatra, in ga vedno lahko pokličem in vprašam za nasvet.... dosti ti bo pomagalo, če maš zraven koga, ki mu zaupaš. jaz sem po depresiji čist drugačna, sem pa mela srečo da je trajala samo 2 tedna, in upam, da se ne ponovi
< Sporočilo je popravil TuBoLina_86 -- 1.11.2009 19:54:25 >
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|