|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   next
22.10.2009 12:04:46   
kajalin*
mene pa zanima v kolkem času pošljejo robo,pa kak se spoznam št.za čevlje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: next
22.10.2009 12:08:21   
ledenaa
http://www.nextdirectory.eu/help/terms.asp?flg=1

http://www.nextdirectory.eu/help/SGChildren.asp

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2009 12:08:32   
kajalin*
pa še to,se da plačat z gotovino?

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2009 12:09:30   
ledenaa
vse ti piše-BERI

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2009 12:20:14   
Naja31
Oprosti, ampak kako ti misliš plačat z gotovino ko kupuješ preko neta?

Ne,ne da se. Plačaš lahko samo s kreditno kartico.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2009 12:30:52   
kajalin*
Oprosti,ampak obstajajo strani oz.nakup pri katerem sem plačala z GOTOVINOuser posted image drgač nebi spraševala.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.10.2009 13:23:32   
veronikab
14 delovnih dni

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2009 8:29:49   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: kajalin*

Oprosti,ampak obstajajo strani oz.nakup pri katerem sem plačala z GOTOVINOuser posted image drgač nebi spraševala.

Mogoče kakšne domače spletne strani, tujih z gotovino jaz ne poznam.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.10.2009 9:06:33   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Mogoče kakšne domače spletne strani, tujih z gotovino jaz ne poznam.

se strinjam. samo pri nas imajo po povzetju, drugje je vse kartica. zato imamo mi oboje - viso in eurocard user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.10.2009 12:24:00   
zmajaz
Ve katera mogoče, kako je pri nextu, če naročiš več stvari in ene recimo ni na zalogi (da recimo piše, da dobijo čez 1-2 tedna), druge pa so - a potem čakajo, da dobijo tisto eno stvar in pošljejo vse skupaj, ali pošljejo v dveh paketih? Pa če pošljejo v 2, moraš potem 2x plačati poštnino?

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.10.2009 16:58:04   
kajalin*
Ok,js pa imam  samo gotovino,ker mi ni ok plačevanje z zamikom in ne potrebujem teh kartic.Sm že našla drugje,hvala vseen za odg.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.10.2009 17:02:47   
zmajaz

Ok,js pa imam  samo gotovino,ker mi ni ok plačevanje z zamikom in ne potrebujem teh kartic.Sm že našla drugje,hvala vseen za odg.

Jaz tudi ne maram kreditnih kartic, kjer plačuješ z zamikom, rada pa kupujem prek spleta, zato sem si uredila Viso Electron, ki je debetna kartica in ti trgajo takoj - to je podobno kot ta Maestro, s katero dviguješ na bankomatu in plačuješ v trgovini, s to razliko, da z Viso Electron lahko plačuješ prek spleta, z Maestro pa ne. Pa še ta prednost je, da ni NIČ članarine (pri kreditnih je pa cca. 20 eur letno). user posted image

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.