|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 22:51:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomagajte...kako kupiti avtosedež preko s...
22.10.2009 6:18:33   
nicolina
Ojla,
cv2 koda je na hrbtni strani kartice (trimestna številka, ki je varnostna koda). Expiry date, je datum do kdaj kartica velja, je na prvi strani kartice, piše npr. (09 11)

Upam, da sem ti kaj pomagala.

< Sporočilo je popravil nicolina -- 22.10.2009 6:19:02 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2009 8:59:18   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Mima83

Lepo prosim tiste, ki ste kupovale preko spleta na strani Pramworld... Rada bi namreč naročila avtosedež, a mi nikakor ne uspe... :(((( Tam, ko morš unest številke od kartice...katera je to cv2 koda???? ma probala sem svašta... prepisujem te številke dol s kartice pa mi ne rata... :((( Pa expiry date? kater datum je to?

lepo prosim za pomoč... če katera ve... in hvala vnaprej...

oj mima, kako si ti? Si kar izpuhtela, jast oz me vse se sprašujemo kje si, kako je Jakob, kako se imate?

Če želiš kaj povedat smo tukaj http://www.ringaraja.net/forum/m_4456546/mpage_162/key_/tm.htm#4593276

lp zvezdica

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2009 9:00:46   
Zvezdica
Pa expiry date? kater datum je to?

sicer ne vem kako to gre, expire je rok poteka kartice.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2009 9:36:12   
Urko15
Mima, ne bi rad izpadel nesramen, ampak če imaš težave pri teh izrazih za vnos številke kartice, kako boš pa potem prebrala splošne pogoje poslovanja in drobni tisk. Pazi, da ne boš kupila mačka v žaklju. Preveri še na e-bay.

Naj živi...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2009 13:14:17   
Mesečnica
IZVIRNO SPOROČILO: Urko15

Mima, ne bi rad izpadel nesramen, ampak če imaš težave pri teh izrazih za vnos številke kartice, kako boš pa potem prebrala splošne pogoje poslovanja in drobni tisk. Pazi, da ne boš kupila mačka v žaklju. Preveri še na e-bay.

Jaz imam s trgovino Pramworld zelo dobre izkušnje. Pri njih smo kupili že tri avtosedeže, dostava je bila zelo hitra, brez problemov :-)

(odgovor članu Urko15)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 13:52:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mesečnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.10.2009 19:18:29   
KOKICA32
Punce, koliko pa je poštnine pri tej trgovini??? Nisem nikjer zasledila, čeprav sem vse prebrala (no vsaj mislim tako) in kaj pomeni, da je pri vseh izdelkih piše takole:

GBP Sterling £162.00, Saving £18.00 (10%) on RRP (£180.00), katera cena je sedaj prava in kaj sploh pomeni oznaka RRP????user posted image   Hvala! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
23.10.2009 6:32:20   
Urko15

Vsem hvala za odgovore...Nicolina sem vpisala številke tko kot si napisala, pa ne gre... :( Tud datum sem vpisala, pa napiše, da ni pravi...

Urko ti se pa naslednjič vzdrži nepotrebnih komentarjev... Jaz nimam nobenih problemov, zgleda jih maš ti k maš mal preveč časa....

Mima83; Tako kot sem napisal v začetku, nisem imel namena biti nesramen...

Lep dan tudi tebi

Naj živi...

Neposredna povezava do sporočila: 9
23.10.2009 6:33:29   
Urko15
RRP= Regular Retail Price

Naj živi...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.10.2009 11:46:33   
Mesečnica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Punce, koliko pa je poštnine pri tej trgovini??? Nisem nikjer zasledila, čeprav sem vse prebrala (no vsaj mislim tako) in kaj pomeni, da je pri vseh izdelkih piše takole:

GBP Sterling £162.00, Saving £18.00 (10%) on RRP (£180.00), katera cena je sedaj prava in kaj sploh pomeni oznaka RRP????user posted image   Hvala! user posted image

S poštnino je tako, da ni določena vnaprej, ampak je odvisna od tega, kaj naročiš. Ko oddaš naročilo, oni pri dostavljalcu preverijo, koliko bo zaračunal, pa ti potem sporočijo, koliko bo znašala poštnina in te prosijo, da poveš, ali si jo pripravljen plačati. Torej se v tem koraku lahko še brez problema odločiš, da naročilo prekličeš.

Jaz sem pri njih naročila Evolvo, ki je stala 100 funtov, poštnina pa je bila 36 funtov. To je dobrih 154 evrov, kar je še vedno cca. 90 evrov ceneje, kot če bi Evolvo kupila v Baby Centru.

RRP pomeni "Recommended Retail Price". To je cena, ki jo proizvajalec predlaga trgovcu kot prodajno ceno za svoj izdelek. V mojem primeru je bila RRP 150 funtov, trgovec pa je to ceno znižal na 100 funtov. Pramworld ti podaja RRP zato, da ti vidiš, koliko so znižali ceno. Reklamna poteza user posted image   Prava cena (ki jo ti plačaš) je tista, ki jo napišejo izven oklepaja, ne pa RRP.

< Sporočilo je popravil Mesečnica -- 23.10.2009 11:54:31 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.10.2009 13:11:55   
žabic@
Glede poštnine: lahko pa pišeš na njihov mail in poveš, od kod si in kaj bi rada naročila in če ti lahko povejo, koliko bo prišla poštnina. Jaz sem naredila tako, odgovor sem dobila takoj.
Napisali so mi tudi, da ko bom zadevo res naročila, naj v opombe napišem, da se strinjam s poštnino, ki znaša toliko kot so mi povedali in da bo samo naročilo in dostava na ta način hitrejša.

Neposredna povezava do sporočila: 12
23.10.2009 13:39:51   
2srcka
Jaz sem preko te strani tudi naročila Evolvo in dala za poštnino 36 funtov, paket dobila v slabih 4 dneh. Mislim da je pri plačilu odvisno katero kartico uporabljaš. Visa ima za varnostno kodo zadnje tri številke na prvi strani kartice in Master card zadnje tri številke na zadnji strani kartice. Mima83, če ti ne primejo številke, pokliči na telefonsko številko ki je dobiš na kartici, vsaj jaz sem če sem imela kakšne probleme. Ti bodo vse razložili.

(odgovor članu žabic@)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.10.2009 13:54:46   
zmajaz

Vsem hvala za odgovore...Nicolina sem vpisala številke tko kot si napisala, pa ne gre... :( Tud datum sem vpisala, pa napiše, da ni pravi...

Urko ti se pa naslednjič vzdrži nepotrebnih komentarjev... Jaz nimam nobenih problemov, zgleda jih maš ti k maš mal preveč časa....

Kaj pa številko kartice si napisala s presledki ali skupaj? Biti mora namreč brez presledkov.
Aja - samo za vsak slučaj - katero kartico pa imaš? Kaka maestro ne pride v poštev - biti mora kreditna kartica al pa kaka debetna Visa electron recimo.

Neposredna povezava do sporočila: 14
23.10.2009 16:17:34   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Mesečnica

S poštnino je tako, da ni določena vnaprej, ampak je odvisna od tega, kaj naročiš. Ko oddaš naročilo, oni pri dostavljalcu preverijo, koliko bo zaračunal, pa ti potem sporočijo, koliko bo znašala poštnina in te prosijo, da poveš, ali si jo pripravljen plačati. Torej se v tem koraku lahko še brez problema odločiš, da naročilo prekličeš.

Jaz sem pri njih naročila Evolvo, ki je stala 100 funtov, poštnina pa je bila 36 funtov. To je dobrih 154 evrov, kar je še vedno cca. 90 evrov ceneje, kot če bi Evolvo kupila v Baby Centru.

RRP pomeni "Recommended Retail Price". To je cena, ki jo proizvajalec predlaga trgovcu kot prodajno ceno za svoj izdelek. V mojem primeru je bila RRP 150 funtov, trgovec pa je to ceno znižal na 100 funtov. Pramworld ti podaja RRP zato, da ti vidiš, koliko so znižali ceno. Reklamna poteza user posted image   Prava cena (ki jo ti plačaš) je tista, ki jo napišejo izven oklepaja, ne pa RRP.

Hvala za pojasnila..sem jim tudi poslala mail, saj sem hotela naročiti Maxi Cosi Tobi sedež, katera cena je v evrih 178,20 EUR, pa bi zanj poštnina znašala 42,00 EUR, torej se mi ga skoraj ne splača tam kupovati, ker ga v NE na e-bay-ju dobim za 220 EUR. user posted image user posted image user posted image

Kakšen pa je ta sedež EVOLVA??? In kakšna je razlika med BRITAX in ROMER....ker v BC prodajajo Romerja, tukaj pa Britax-a??? Je to sedež od 9-36kg? Se mu da naklon spreminjati med vožnjo. Kakšen je v primerjavi s Tobijem??? Hvala za pojasnila.

Neposredna povezava do sporočila: 15
23.10.2009 16:18:12   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: žabic@

Glede poštnine: lahko pa pišeš na njihov mail in poveš, od kod si in kaj bi rada naročila in če ti lahko povejo, koliko bo prišla poštnina. Jaz sem naredila tako, odgovor sem dobila takoj.
Napisali so mi tudi, da ko bom zadevo res naročila, naj v opombe napišem, da se strinjam s poštnino, ki znaša toliko kot so mi povedali in da bo samo naročilo in dostava na ta način hitrejša.

Točno tako, kot si napisala so mi oni napisali. Hvala! user posted image

(odgovor članu žabic@)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.10.2009 16:30:22   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Urko15

RRP= Regular Retail Price

Hvala! user posted image

(odgovor članu Urko15)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.10.2009 16:51:41   
zaspancek1

[/quote]

[/quote]

Hvala za pojasnila..sem jim tudi poslala mail, saj sem hotela naročiti Maxi Cosi Tobi sedež, katera cena je v evrih 178,20 EUR, pa bi zanj poštnina znašala 42,00 EUR, torej se mi ga skoraj ne splača tam kupovati, ker ga v NE na e-bay-ju dobim za 220 EUR. user posted image user posted image user posted image

Kakšen pa je ta sedež EVOLVA??? In kakšna je razlika med BRITAX in ROMER....ker v BC prodajajo Romerja, tukaj pa Britax-a??? Je to sedež od 9-36kg? Se mu da naklon spreminjati med vožnjo. Kakšen je v primerjavi s Tobijem??? Hvala za pojasnila.

[/quote]

To je enak avtosedež (skupine 9-36 kg). Britax je kupil Roemer, naziv pa je pac prilagojen trgu. V Evropi (celinski) je bolj znana nemška firma Roemer. Tudi jaz sem ga gledala v BC in mi je kar vsec, tako da ga bomo najbrz kupili za v drugi avto (sicer ze imamo Recaro Young Sport). Naklon se ne da spreminjati med voznjo, kar mene niti ne moti, saj se pri nas med voznjo ne spi.

Kar se tice Tobija, pa je letosnji model izboljsan (ADAC test: majhne obremenitvene vrednosti pri bočnem trku in povprečne pri celnem), sicer pa je to sedez skupine I (9-18 kg). Mogoce pa se splaca narociti sedez Britax/Roemer King Plus (ima enake ocene glede varnosti), cena na Pramworld je 119,95 funtov, v BC pa 245 EUR.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.10.2009 17:20:06   
zaspancek1
Pozabila sem se  napisat rezultate test za Evolvo: majhne obremenitvene vrednosti pri bocnem trku in povprecne pri celnem. Je pa to test iz leta 2006, po letu 2007 se je metodologija malo spremenila, zato je primerjava mogoca samo deloma.

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.10.2009 18:20:24   
Mesečnica

Kot je povedala že zaspanček1, sta Britax in Roemer pravzaprav eno in isto podjetje. Če Evolvo kupiš v Angliji, ti na njej pač piše Britax, če jo kupiš pri nas, pa Roemer, drugače je pa povsem enaka. Vem iz izkušenj, ker smo eno Evolvo lansko leto kupili v BC, leto smo pa tri naročili iz Anglije. Midva sva bila s prvo Evolvo ful zadovoljna, zato sva ostala kar pri njej. Ja, pač imamo dva otroka in ker ne gre drugače, kot da imava sedeže v obeh avtomobilih, sva za oba otroka kupila po dve Evolvi. Res pri Evolvi ne moreš spreminjati naklona med samo vožnjo, kar pa (vsaj za nas) ni nek problem, saj otrok med krajšo vožnjo ne zaspi (če pa že zaspi, pa že zdrži tistih 10 ali 20 minut v bolj sedečem položaju), pri daljši vožnji, ko pričakuješ, da bo otrok zaspal, pa prej spremeniš naklon in je zadeva rešena. Meni je Evolva super tudi zato, ker bo v uporabi res zelo dolgo časa, v bistvu skoraj do "konca" oz. bosta šla otroka iz Evolve kvečjemu le še na kakšen jahač, tako da se bo njena cena res povsem amortizirala. Testi varnosti so pa zelo dobro, tako da tudi iz tega stališča ni problema user posted image

Kakšna je Evolva v primerjavi s Tobijem, ti pa ne vem povedati, ker Tobija ne poznam. Sedeže je izbiral mož user posted image . Naredil je celo študijo in prišel do ugotovitve, da se mu zdi Roemer najboljši, tako da smo imeli najprej Roemerjevo lupinico, potem Roemerjev sedež za 9 do 18 kg, zdaj pa samo še Evolvo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 22:08:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 21
24.10.2009 10:02:46   
Mesečnica

Še enkrat hvala vsem za odgovore... ratal mi je... fora je bla pr tej cv2 kodi... jaz imam na kartici 2 kodi, ena je 4 mestna in ena 3... Tam ko pa vnašaš na pramworldu pa je prosotora za 4 cifre... in mi nikakor ni šlo skup...  Nicolina HVALA!!!!

Naročila sem pa ravno ta stolček britax evolva... to je roemer ja... ampak sem gledala na netu slike v baby centru tak stolček in tud na unem piše britax in ne roemer...

No, super, da ti je le uspelo!

Praviš, da zdaj tudi pri nas na Evolvi piše Britax? Ja, možno, če so se res povsem združili. No, naša prva Evolva je stara malo več kot eno leto, pa na njej piše še Roemer. Pa saj to ni važno, važno je, da je res v redu sedež user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?