Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako gre široko povijanje kolkov? 21.10.2009 20:50:02
|
|
|
|
katra55
|
Za široko povijanje potrebuješ povijalne plenice: Najprej daš pampersko, potem zloženo tetra plenico in čez to še povijalno plenico.
|
|
|
|
RE: Kako gre široko povijanje kolkov? 21.10.2009 20:54:54
|
|
|
|
lukec
|
Ne vem, če bo razumljivo: jaz sem spodaj dala povijalno plenico preko nje pa dve na trrtjino po dolgem zloženi tetra, tako da ena pride čez hrbet, druga pa med nogami (narediš iz njiju križ). Otroka položiš na to, mu eno tetra zaviješ prek trebuha drugo med nogami, čez pa zaviješ povijalno in zavežeš trakove.
|
|
RE: Kako gre široko povijanje kolkov? 21.10.2009 20:55:55
|
|
|
|
lukec
|
No, pa sem pampersko pozabla . Če se ti dve tetra zdijo preveč, daš pač samo eno med noge.
|
|
RE: Kako gre široko povijanje kolkov? 21.10.2009 20:58:47
|
|
|
|
Belika
|
Tudi pamperska in racmanka naj bi bili vredu. Drugače svetujejo... mene so v porodnišnici učili 2 tetra (narejene v črko T - ena med nogicami, druga okoli hrbta)patronažna pa je svetovala naj bo samo tetra med nogicami (široka mora biti cca. kot je razdalija med palcemin mezincem), čez pa zmajček. Prerahlo seveda ne sme biti, ker bo kar dol lezlo, preveč zategnjeno pa tudi ne .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?