vanilla
|
No ja, za 10 dodatnih evrov ne vem, kaj je več oz. bolje v nadstandardni sobi. Saj strežba itak ne more bit boljša kot je, saj imaš tudi v navadni sobi dovolj čaja, hrane, pozornosti s strani sester, pomoči pri dojenju itd. itd... To, da imaš recimo televizijo je za moj pojem itak brezveze, saj se mi zdi res skoraj čudno, da bi mamica gledala tv, ker tiste dni ti gre vse drugo po glavi kot tv.. No, sicer pa, vsaka po svoje. Jaz sem sicer malo brala vmes, kolikor sem lahko (neko brošuro o dojenčkih - itak, hehe). Prednost v tisti sobi je, da si pač sama, da ne poslušaš jokajočih dojenčkov... Če pa bi hoteli res nadstandardno sobo bi pa to pomenilo boljšo posteljo, kakšen počivalnik oz. stol za dojenje.... ne vem. Ja, o počivanju tiste 3, 4 dni bi se res dalo govoriti . Četudi je dojenček priden oz. skos spi, so pa sestre tiste, ki nonstop notri hodijo... zjutraj že ob 5h s termomtetri, potem kasneje rihtanje dojenčkov, vizita, čistilka, trikrat na dan hrana, vmes čaj, učenje dojenja, previjanje..... hehe.
|