Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ANKETE - odziv uporabnikov foruma 21.10.2009 8:02:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvalja
|
|
|
|
RE: ANKETE - odziv uporabnikov foruma 21.10.2009 8:35:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj pa noben ni nikogar prisilil,da mora sodelovat v anketah.Al pač?
|
|
|
|
RE: ANKETE - odziv uporabnikov foruma 21.10.2009 9:32:37
|
|
|
|
spps
|
Na tisto anketo, ki sem jo jaz potrebovala ( 100 anket), sem zelo hitro dobila odgovore. Ni se mi zdelo,da bi na ta način "zlorabljala" kogarkoli ali RR . Sem pa hvaležna vsaki uporabnici oz. uporabniku, ki je odgovoril na mojo anketo. To je bila stvar posameznika, če se je odzval na anketo... Mi je pa lepo, da če se da, da si en drugemu pomagamo na forumu - tako ali drugače. LP! S.
|
|
RE: ANKETE - odziv uporabnikov foruma 21.10.2009 9:43:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ... "zlorabljala" kogarkoli ali RR ... "dlakocépiti -im nedov. (ẹ̄ ẹ̑) ekspr. razčlenjevati problem do nepomembnih malenkosti: dlakocepil je ob vsaki njegovi besedi; rad dlakocepi" spps hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: ANKETE - odziv uporabnikov foruma 21.10.2009 9:54:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: spps ... "zlorabljala" kogarkoli ali RR ... "dlakocépiti -im nedov. (ẹ̄ ẹ̑) ekspr. razčlenjevati problem do nepomembnih malenkosti: dlakocepil je ob vsaki njegovi besedi; rad dlakocepi" spps hvala za odgovor a tebi je mal dolgčas? Drugače,pa ni zakaj.
< Sporočilo je popravil spps -- 21.10.2009 9:55:29 >
|
|
RE: ANKETE - odziv uporabnikov foruma 21.10.2009 15:55:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Florina Saj pa noben ni nikogar prisilil,da mora sodelovat v anketah.Al pač? Zelo zanimiv odgovor! Vsebuje vse relevantne podatke, ki sem jih s vprašanjem želel pridobiti.
< Sporočilo je popravil Bakfark -- 21.10.2009 15:56:02 >
|
|
|
|
RE: ANKETE - odziv uporabnikov foruma 21.10.2009 16:13:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Florina Saj pa noben ni nikogar prisilil,da mora sodelovat v anketah.Al pač? Zelo zanimiv odgovor! Vsebuje vse relevantne podatke, ki sem jih s vprašanjem želel pridobiti. Aha,če maš v mislih,da sem jaz avtorica katere ankete se zelo zelo motiš.Se ne spoznam tak daleč tukaj,da bi jo odprla.Žal.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?