|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj oddati vlogo za vpis v vrtec (MB-Pobrežje)?
20.10.2009 11:19:43   
rina22
Pozdravljene,

zanima me, kdaj naj bi oddala vlogo za vpis v vrtec z obzirom na to, da bi moja hčerka šla v vrtec septembra (takrat bo stara 13 mesecev).

Zanima pa me za vrtec Pobrežje (MB). Pa še to - enoto si sam izbereš, ali ti jo oni določijo?

Zanima me tudi, kakšne izkušnje imate s tem vrtcem? Katera enota je najboljša? Baje zelo hvalijo Kekca..

Hvala za vse informacijeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rina22 -- 20.10.2009 11:20:07 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj oddati vlogo za vpis v vrtec (MB-Pob...
20.10.2009 12:11:07   
mam32
Naša mickena gre naslednji mesec v ta vrtec oz jasli. Vpisali smo jo pa aprila takrat ko so bili vpisi. Spremljaj njihovo internetno stran, kjer bo ziher objavljeno kdaj bodo vpisi. Glede na zasedenst vrtcev, pa boš vrjetno zlo težko izbirala med enotami. Nam je zelo slabo kazalo, saj smo bili na čakalni listi in v bistvu nam je bilo vseeno katera enota, sam da dobimo prosto mesto user posted image .
Sem pa tud jaz slišala veliko pohval na račun Kekca user posted image . Mi smo dobili mesto v enoti Grinič in upamo na najboljše user posted image

< Sporočilo je popravil mam32 -- 20.10.2009 12:12:21 >

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2009 12:13:10   
bina30
Otroka lahko vpišeš kadarkoli, vsekakor pa takrat, ko je uradni vpis, to pa je nekje aprila. Enoto si izbereš, vendar napišeš še drugo enoto, kamor bi sprejeli otroka, če v prvi ne bi dobil mesta. Vsaj tako je v vrtcu Tezno.user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2009 12:21:58   
mam32
Točno Bina28, tako je. Mater sem sklerozna user posted image . Na vlogo napišeš katero enoto želiš in še alternativo.

< Sporočilo je popravil mam32 -- 20.10.2009 12:22:40 >

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2009 21:37:09   
rina22
Hvala obema za odgovoruser posted image user posted image user posted image

Ima mogoče kdo izkušnje z enoto Mojca? Sem gledala, da nam je ta enota najbližja, pa me zanima, kak ste zadovoljne oz. nezadovoljne s to enoto tiste, ki imate ali ste imele svoje otročke v tej enoti?

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2009 13:39:35   
bina30
Glej, čisto tak ti povem, starši smo različni, eni smo bolj ali manj zadovoljni, drugi pa kar naprej iščejo in najdejo napake. Tako bo verjetno vrtec Mojca komu ful všeč, drugemu pa sploh ne. Veliko je odvisno od vzgojiteljic, ki so spet nekomu fajn, drugemu ne. Jaz bi na tvojem mestu otroka vpisala v to enoto, če ti je blizu. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.10.2009 14:36:03   
rina22
Ja, se strinjam user posted image
Hvala za odgovoruser posted image user posted image

Ne vem pa, kak je s tem, če si npr. študent in imaš stalen naslov v drugi občini? Mogoče ve kdo kaj v zvezi s tem? Sploh lahko vpišeš v drugem kraju otroka v vrtec? Verjetno lahko, samo maš manj možnosti, da dobi otrok mesto, kajne?

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2009 9:43:25   
koala
rina za letošnje šolsko leto so bili vpisi od 1 do 15 aprila, tako da bodo vsaj po moje tudi naslednje leto v približno enakem času.
Otroka lahko vpišeš tudi če imaš stalni naslov v drugi občni, samo kolikor vem moraš potem vlogo za znižano plačilo sama odnest na občino.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.10.2009 13:53:19   
bina30
Jaz sem tudi prijavljena v drugi občini in je sinek bil sprejet v vrtec na Tezno, pač odvisno od prostora. Vlogo za znižano plačilo sem dala na svojo občino in so si sami pridobili podatke o prihodkih, medtem, ko so drugi iz občine MB morali na upravo vrtca sami priložiti potrdila.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.10.2009 14:27:47   
koala
bina jaz nisem rabila nobenega dokazila sama prilagat, samo vlogo sem oddala v vrtec in je bilo to to.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.10.2009 15:44:36   
bina30
IZVIRNO SPOROČILO: koala

bina jaz nisem rabila nobenega dokazila sama prilagat, samo vlogo sem oddala v vrtec in je bilo to to.

Govorim za vrtec Tezno, kako je drugje, ne vem...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.10.2009 8:53:32   
Anonimen
jaz imam prakso v vrtcu Pobrežje po različnih enotah in sem zelo zelo zadovoljna!! Vzgojiteljice so enkratne, res! Jasli so mi najbolj všeč v enoti Kekec, za 2. starostno obdobje pa priporočam Kekca ali Mojco. Tudi moj sinko bo šel v vrtec v eno izmed teh dveh enot, ampak komaj pri 3. letih. Prakso sem imela tudi v centru in se ne morejo primerjat s tem vrtcem!

(odgovor članu bina30)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.10.2009 9:52:46   
livia
Mislim, da velja za vse občine, da se oddajajo vloge najkasneje do 31.3.
Če se pa pojavi več staršev z istim številom točk ima prednost tisti, ki je vlogo oddal prej.
Mi smo obakrat oddali vlogo skoraj takoj po rojstvu.
Glede enote je običajno tako, da v formular napišeš željeno enoto, ni pa nujno, da jo upoštevajo. Odvisno od prostih mest.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.10.2009 19:41:47   
rina22
Hvala vsem user posted image user posted image user posted image

Tamika87, res vzpodbudnouser posted image user posted image Kaj pa Mojca za 1. starostno obdobje? Jaz imam do Mojce 1500m, do Kekca pa 1700 m, tak da mi je v končni fazi vseeno, v katzerega bo (ČE BO) sprejeta, samo da bo.. Pa da bodo lepo skrbeli zanjouser posted image

< Sporočilo je popravil rina22 -- 27.10.2009 19:42:05 >

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?