Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kopalniški blok z dvojnim umivalnikom 20.10.2009 10:58:48
|
|
|
|
zoja10
|
hm.....he he... mi bomo vzel od kolpe, ela new z dvojnim umivalnikom... kolpa ma vsa sestave tudi z dvojnimi umivalniki, neve, kje sta vidva to gledla da ni blo nič..
|
|
|
|
RE: kopalniški blok z dvojnim umivalnikom 20.10.2009 10:58:54
|
|
|
|
FLOWR12
|
ja to TIO sva gledala, samo nama material ne ustreza. Midva bi želela v verziji visokega leska. Sem klicala tudi v Sveo če nama naredijo iz drugega materiala pa pravijo da ne. Škoda, ker model nama zelo ustreza, samo material
|
|
|
|
RE: kopalniški blok z dvojnim umivalnikom 20.10.2009 11:06:21
|
|
|
|
FLOWR12
|
zoja10 mogoče sem se narobe izrazila da ni bilo nič. Seveda sva videla, samo ali nama ne odgovarja material, model, kvaliteta... Mogoče sva res zelo zahtevna samo nekako sva si zamislila kako naj bi zgledala najina kopalnica in sedaj tega ne najdeva. Nekaj zelo lepih blokov sem videla na e-bayu samo v to avanturo se ne upam spustiti. Ali je katera kupovala pohištvo preko e-bay?
|
|
|
|
RE: kopalniški blok z dvojnim umivalnikom 20.10.2009 11:29:11
|
|
|
|
giga81
|
Poglej pri Gorenju in si sama sestavi svoj kopalniški blok. Imaš tudi visoki sijaj. midva sva naredila tako
|
|
|
|
RE: kopalniški blok z dvojnim umivalnikom 20.10.2009 12:36:00
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Midva z možem sva naročila pri mizarju, da nama je izdelal takšno debelo leseno polico, na katero je potem vodovodar montiral dva umivalnika. Sva tudi iskala po vseh možnih trgovinah in salonih in nisva našla tega, kar sva želela. Na koncu sva še ceneje skoz prišla, čeprav sva imela nekaj dodatnega dela in usklajevanja.
|
|
|
|
RE: kopalniški blok z dvojnim umivalnikom 20.10.2009 17:57:25
|
|
|
|
mala zirafa
|
Kaj pa kika v Celovcu?Poglejte malo na njihovi spletni strani imajo še kar ponudbe.
|
|
|
|
RE: kopalniški blok z dvojnim umivalnikom 22.10.2009 11:04:16
|
|
|
|
lonja
|
Oj, mi smo tud iskali tak blok, pol sva ga dala pa kar mizarju delat, ploščo, na kateri bojo umivalniki iz masivnega oreha, vratca pa bež barve iverka visoki lesk, ki se jo dobi pri enem obrtniku na Vrhniki. Super izgleda .
|
|
|
|
RE: kopalniški blok z dvojnim umivalnikom 22.10.2009 12:18:42
|
|
|
|
zoja10
|
lonja a prpopaš slikco? flowr12 kakšen material pa iščeš? na katerem e-bayu pa gledaš slike? ful of queščns
|
|
|
|
RE: kopalniški blok z dvojnim umivalnikom 29.10.2009 10:03:18
|
|
|
|
lonja
|
Evo slikce, mal dolg je trajalo...
|
|
|
|
RE: kopalniški blok z dvojnim umivalnikom 21.11.2009 9:50:35
|
|
|
|
Tiamalio
|
Vsem, ki iščete dobro kopalniško opremo , vam lahko ponudim salon , katerega sva z možem v nedevnih dneh odkrila v Mariboru. Salon Kamna in Keramike , ter Sanitarne opreme GRADOM d.o.o Maribor - Limbuš. Ponujajo zelo kavalitetno sanitarno opremo in predvsem dobre dvojne in enojne umivalnike . S proizvajalcem Globo smo mi zelo zadovoljni. Svetujejo vam in pomagajo pri izbiri , ter ni da ni, kakšnega umivalnika pri njih ni moč dobiti. Zato za vse tiste , ki ste skeptični in vam ni treba hodit v Avstrijo maste v njihovem salonu kaj pogledat , saj je nov in za vsak finančen žep. Zraven tega imajo največjo izbiro kamna in keramike, ki je tudi v vseh cenovnih razredih. Poglejte na njihovo spletno stran: http://www.gradom.si/1/152/maloprodaja/kopalniska-oprema Upam , da sem bila komu v pomoč.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?