Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kam v Istro s prikolico? 13.6.2005 10:50:42
|
|
|
|
Gina
|
Kaj je to BZ? Ja, pa cene so v Istri zelo visoke, najvišje na Hrvaškem. Jaz ne morem pod 7000.- priti skozi tam, za 2odrasla + 3 otroke, od katerih sicer za ta malega ne plačam nič +:kuza:. Ampak ni toliko razlike, če je en otrok manj. Je pa kamp še vedno cenejši od apartmaja. Jaz grem v Dalmacijo, je ceneje.
|
|
|
|
Kam v Istro s prikolico? 13.6.2005 12:34:21
|
|
|
|
bini
|
pejte v dalmacijo - v zadru si v 4 urah.. pa en kup poceni privat kampov je ... bolj lušno kot v istri :)
|
|
|
|
Kam v Istro s prikolico? 13.6.2005 17:07:03
|
|
|
|
sašaš
|
Mi jo imamo v Premanturi v kampu Runke - je poceni, prijazni so pa še veliiiiika večina gostov je Slovencev...:bravo: Prej smo imeli več let v sosednjem kampu (Stupice) - tam je drago, :grrr: nesramni in zoprni so (na recepciji, v trgovini...) pa kot 100 :hudicek:!!!
|
|
|
|
Kam v Istro s prikolico? 13.6.2005 23:29:53
|
|
|
|
Una
|
BZ = brez veze; Rada bi šla nekam blizu, ker bi naju očka čez vikende obiskoval, pa ne bi blo fajn, če bi se cel dan do naju vozu, cel dan pa še nazaj. In zato sem mislna it v ISTRO.
|
|
|
|
Kam v Istro s prikolico? 14.6.2005 9:32:32
|
|
|
|
Gina
|
Sireno pohvalijo, v Novigradu. Meni je ful všeč Solaris, malo naprej, samo je nudistični kamp, je zelo čist in ni tako nagužvan. Cene so pa standardne Istrske.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?