|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spol otroka
19.10.2009 13:30:00   
biga
V petek imam morfologijo in bi rada vprašala za spol otroka, mož pa noče vedeti. Pri prvem sva se strinjala, da ne bova vedela, mene pa zdaj močno matra. A naj samo js vprašam, pa naj gre mož ta čas ven? Ne vem, če bi lahko zdržala do konca nosečnosti, da se ne izdam, pa zihr bi me mož provociral, čeprav noče vedeti. A je pri katerem podobno, ste se potem zmenili? Mogoče pa bi lahk izvedela spol po ultrazvoku? Je možno, da se kaj vidi, čeprav ti ginekolog ne pove?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spol otroka
19.10.2009 13:52:46   
valentinčica30
Mene je tut zanimalo kaj bomo dobili, pa sem vprašala, seveda pa mojga ni blo zraven, vendar sem sedaj na istem kot prej, ker ni prepričana, bila naj bi user posted image , sam ni niti približno ziher, tako da čakam UZ v 32 t in pol preverem, seveda je pa težko bit tiho. Zato če si čveka kot jaz raje ne sprašuj

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2009 13:59:01   
zmajaz
Sama od sebe skoraj zagotovo ne boš videla, če ti ne bo G direktno pokazal in povedal. Če mož noče vedeti, ti lahko G pove tudi potem na koncu, ko gre mož že ven - vsaj pri nas je bilo vedno tako, da je po koncu UZ mož šel že ven, jaz sem pa še ostala par minut.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2009 21:06:16   
endrina
Glej, če boš gledala UZ na ekranu ko ti ga bo G delal pri morfologiji, verjami da bo sam preveril tudi spol. In pimpi se več kot očitno vidi, če bo fantek, boš to zagotovo videla, vsaj pri meni je bilo tako. Je pa res, da ti ne bo spola povedal, če ga ne boš na to posebej opozorila, ker enostavno predpostavlja, da ga nočeš vedet.

Midva sva sicer hotela oba vedeti kaj pričakujeva. V tvojem primeru, bi pač moža tečas poslala ven, sama pa bi zagotovo vprašala kaj nosim v sebi. Pa ne pustii se sprovocirati. To je tudi tvoj otrok in če te pač zanima spol ga imaš pravico zvedet, tudi če ga mož ne želi - je pač to njegova odločitev.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2009 21:20:10   
moglan
Pozdravljne,

jaz sem bulila v ekran in nisem nič videla. Ko sem ginekologinjo vprašala za spol, je rekla, da je fantek.

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2009 21:22:45   
eva1
Jaz bi tko naredila, da bi rekla G če lahko pogleda za spol, ampak naj ne pove naglas, pač pa naj ti na koncu napiše na en listek, al pa znakec v materinsko naredi...
sm pa jaz sedaj v tretje še predno je G karkoli rekel, rekla -lejga lulčka...res očitno se je videl..pri prvih dveh nisem nikoli videla, sploh v prvo ne, pa mi je kazal na UZ pa nisem vedla kje je lulček..pri drugi pa še sam ni bil 100% v 22 tednu, v 32 pa se je lepo videla lulika!

< Sporočilo je popravil eva1 -- 19.10.2009 21:24:21 >

(odgovor članu moglan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2009 8:06:57   
slovenka
Jaz pa moram reči, da sploh ne razumem, zakaj kdo ne bi želel vedeti spola, če to lahko. A potem sam dojenček ne bo dovolj veliko presenečenje, da mora biti takrat popolno presenečenje? Meni je lažje, da se že prej identificiram - da nimam dojenčka kot nek ono ali plod, ampak je že določen spol, potem tudi samo eno ime izbiramo...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2009 9:28:39   
nincrli
Pri moji morfologiji sem bila najprej sama, da je naredila vse meritve potem smo mojega not poklicali in na koncu sem bila spet sama. Tak, da ne bi blo blema vprašat  za spol vmes, ko mojega ni bilo.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.10.2009 14:10:55   
endrina
Tak naredi kot ti punce svetujejo. Povej G da naj pogleda tudi spol otroka, vendar ga naj ne pove naglas, ker mož ne želi vedet, ti pa si to želiš. Ko bo s pregledom končal in te bo mož počakal veni, pa ti naj pove kaj boš imela.

Ma glej - tvoj mora upoštevati tudi tvoje želje, če je to to da bi zvedela al bosta imela fantka al punčko, ja pa kaj, mislim da kot bodoča mami pa res lahko to izveš, saj otrok v končni fazi raste v tebi, a ne?

POleg tega je tudi veliko praktičnega v tem, da veš kaj boste imeli, se vsaj ne boš sekirala kakšno barvo cotik kupovat, pa kakšen voziček, pa kakšno posteljnino.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?