Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Katero lupinico priporočate? 13.6.2005 8:51:11
|
|
|
|
lex
|
Mi imamo Max cossi in je ok. A to veš, da si lahko na AMZS sposodiš jajčko?
|
|
|
|
Katero lupinico priporočate? 13.6.2005 9:01:45
|
|
|
|
Gina
|
Meni se zdi Maxi cosi super, zato ker imaš otroka dokaj dolgo lahko v njej, ni tako zelo mičkena, pa simpl je za pritrdit, pa vseeno ima tako majhno ogrodje, da jo spraviš tudi v tiste avtomobile, ki imajo zadaj krajše pasove.
|
|
|
|
Katero lupinico priporočate? 13.6.2005 9:08:25
|
|
|
|
AnBan
|
Jaz prodajam Chicco...lahko ti pošljem slike na mail! Javi na privat!
|
|
|
|
Katero lupinico priporočate? 13.6.2005 9:17:47
|
|
|
|
jagoda
|
MAXI COSI!:bravo::bravo:
|
|
|
|
Katero lupinico priporočate? 13.6.2005 9:54:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo imeli tudi Maxi Cosi, pa je za našega velikana zadostovala do 7. ali 8. meseca, tam nekje. Fino je, če je lahka, dovolj velika in da ima strehico.
|
|
|
|
Katero lupinico priporočate? 13.6.2005 9:59:19
|
|
|
|
Annny
|
Najbolj prostorna in udobna je gotovo Concordova lupinica. Mi smo imeli kar dve, za dva avta. Ene skoraj nismo rabili in jo imam zdaj naprodaj, če bo koga zanimalo. Papa
|
|
|
|
Katero lupinico priporočate? 13.6.2005 10:12:02
|
|
|
|
tinica
|
Ena izmed najbolj varnih je Romer baby safe plus. Mi smo jo imeli in smo bili zelo zadovoljni z njo. Pa še otroka lahko imaš v njej zelo dolgo. Lp
|
|
|
|
Katero lupinico priporočate? 13.6.2005 10:30:17
|
|
|
|
chips
|
Jaz jo imam od Pg Perega. Je fajna ker je kr nan klik in jo ni treba v avtu nič vezat jo kr v tist nastavek klikneš.
|
|
|
|
Katero lupinico priporočate? 13.6.2005 10:31:29
|
|
|
|
chips
|
Voziček imam pa od ABC Design Sinus 3. Jajčko pa Peg Perego.
|
|
|
|
Katero lupinico priporočate? 13.6.2005 12:18:56
|
|
|
|
Blink1
|
Maxi cosi.
|
|
|
|
Katero lupinico priporočate? 13.6.2005 13:05:59
|
|
|
|
rozi81
|
Tista od PP na klik sem slišala da se zelo rada vozi med vožnjo sem ter tja. Ne prav veliko ker je fiksirana samo vseeno pravijo da ni prav dobra zadeva čeprav je komot. Ne vem se mi zdi bolj varno tisto kjer vidiš da je lupinica dobr prpeta. Za moje pojme Maxi cosi, vem pa ne ker še nisem probala. Ima pa zelo dobre ocene Maxi cosi v vseh testih za lupinico oz. avtosedeže. LP S
|
|
|
|
Katero lupinico priporočate? 13.6.2005 15:27:59
|
|
|
|
bivka
|
Mi imamo od PP "na klik", pa vseeno okoli napeljem pas in ga na hrbtni strani potisnem v režo. Z lupinico sem zadovoljna, le material je takšen, da se moja :duda: v njej spoti. Če bi ponovno kupovala, bi kaj drugega. Lp, B
|
|
|
|
Katero lupinico priporočate? 15.6.2005 16:28:38
|
|
|
|
StBarbara
|
Maxi cosi definitivno :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
uporaba lubrikantacarmencitaAli uporabljate lubrikante po porodu pred spolnim odnosom?DA (
29%)
NE (
71%)
Število vseh glasov: 52Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!