|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odstranitev Mirene in ponovna zanositev
13.6.2005 8:15:31   
klavdijam
Ima katera izkušnje z Mireno (mat. vložek) in ponovno vzpostavitvijo rednega ciklusa?
Imela sem jo skoraj 5. let, nato so mi jo odstranili, ker sem se odločila za 2. otroka.
Zdaj sem imela že 2 meseca redno in zelo močno :hudicek: na 25 dni, ta mesec pa je že 31 dan in še je ni?...
Testi pa tudi nič ne pokažejo (sem že enih 5 naredila :)).
Zjutraj mi je rahlo slabo (kot pri prvem otročku), a se bojim , da ni vse skupaj psiha.
Ima katera kakšen nasvet kaj mi je storiti? Je možno, da test pokaže šele po kakšnih 10 dneh zaostanka menstruacije?
Prijeten začetek novega tedna in naj bo vaš srečen!!!!:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
13.6.2005 8:25:25   
Gina
Jaj, klavdija, res ne vem. Meni ni pokazalo pred 28. dnem, poznam pa tudi kakšno, ki ji ni pred 30., drugo pa res ne bi vedela. Bi te pa nekaj vprašala. Koliko časa po vstavitvi mirene ti je še ob M packalo zelo dolgo zraven? Moje M po vstavitvi mirene so res bolj švoh, ampak se tako vlečejo tale packanja, da mi gre ful na živce. A se je tebi tudi to dogajalo?

(odgovor članu klavdijam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2005 9:16:03   
klavdijam
Meni pa se je ravno fajn zdelo, da sem imela čisto kratke m. intako blage, pa še nobenih bolečin ni bilo.
Tako,da mi je bilo kar malo težko zdaj, ko me je polivala v vsej njeni moči :). Se pa je takoj spravila na ritem 25 dni.
Drži pa, da skoraj nikoli nisem prav vedela, kdaj bodo tisti dnevi, razen po napetosti v trebuhu.
težavo sem imela le z vnetji. Ti tudi? Lepo bodi!

Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2005 9:23:07   
Gina
Ne, jaz nimam nobenih vnetij, pa sem sicer nagnjena k temu. Pravzaprav jih imam manj kot prej. Mi pa kakšen mesec packa M 14 dni, kakšen pa tudi 3 tedne. A tebi pa to ni nikoli? Boli pa tudi mene nič. Imam pa na 28-30 dni zdaj, kar je boljše kot prej, ko sem imela na 24-26. Samo ne vem, če je to kaj povezano z mireno ali prej s porodom, ker so mi jo vstavili po porodu. A misliš, da mirena podaljša ciklus?

Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2005 9:38:16   
klavdijam
Skoraj nemogoče...:zmeden:. Kaj pa pravi ginekolog? Drži, da so bili ciklusi zelo dolgi, včasih pa se mi je zgodilo, da je skoraj "šel" mimo. A to bolj pripisujem učinkom Mirene.
Priznam pa, da bi jo še imela, saj je izredno "udobno" zaščitno sredstvo.
A vi tudi delate na otročku?:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2005 9:43:10   
Gina
:)-ne, mi ne dalmo, ker smo že vse pridelali. Mam tri.:duda::duda::duda:
Moja G pravi, da je to normalno, da je pri zelo veliko ženskah tako, da packa, pa da ne more nič pomagat. Sicer me bo spet pregledala naslednji teden, ampak pravi, da nič drugega ne pomaga, kot čas, da se to neha. Zato sem mislila, če je pri tebi tudi packalo, koliko časa je. No, sicer je tudi meni udobno, pa prej je res lilo iz mene, kar zdaj nikakor ne, ampak čakam, da packanje mine.:zmeden:

Če še kakšna, ki ima mireno, tole bere, naj se prosim javi, ker me res zanima.:)

Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2005 15:10:25   
ma-ja
Jaz imam mireno od prejšnjega tedna. Včeraj nisem imela nobenega izcedka več. Me je pa zelo bolelo nekaj dni. Še zdaj čutim pritisk v trebuhu. G mi je rekla, da lahko to traja še 2 do 3 mesece. Drugače je pa super, ker ti ni treba misliti na zaščito, čeprav me je malo strah, da nam bi vseeno ratalo. Ne vem kaj bi potem naredila. Baje ima lahko otrok potem tudi posledice, ni pa dokazano.

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?