Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Odstranitev Mirene in ponovna zanositev 13.6.2005 8:25:25
|
|
|
|
Gina
|
Jaj, klavdija, res ne vem. Meni ni pokazalo pred 28. dnem, poznam pa tudi kakšno, ki ji ni pred 30., drugo pa res ne bi vedela. Bi te pa nekaj vprašala. Koliko časa po vstavitvi mirene ti je še ob M packalo zelo dolgo zraven? Moje M po vstavitvi mirene so res bolj švoh, ampak se tako vlečejo tale packanja, da mi gre ful na živce. A se je tebi tudi to dogajalo?
|
|
|
|
Odstranitev Mirene in ponovna zanositev 13.6.2005 9:16:03
|
|
|
|
klavdijam
|
Meni pa se je ravno fajn zdelo, da sem imela čisto kratke m. intako blage, pa še nobenih bolečin ni bilo. Tako,da mi je bilo kar malo težko zdaj, ko me je polivala v vsej njeni moči :). Se pa je takoj spravila na ritem 25 dni. Drži pa, da skoraj nikoli nisem prav vedela, kdaj bodo tisti dnevi, razen po napetosti v trebuhu. težavo sem imela le z vnetji. Ti tudi? Lepo bodi!
|
|
|
|
Odstranitev Mirene in ponovna zanositev 13.6.2005 9:23:07
|
|
|
|
Gina
|
Ne, jaz nimam nobenih vnetij, pa sem sicer nagnjena k temu. Pravzaprav jih imam manj kot prej. Mi pa kakšen mesec packa M 14 dni, kakšen pa tudi 3 tedne. A tebi pa to ni nikoli? Boli pa tudi mene nič. Imam pa na 28-30 dni zdaj, kar je boljše kot prej, ko sem imela na 24-26. Samo ne vem, če je to kaj povezano z mireno ali prej s porodom, ker so mi jo vstavili po porodu. A misliš, da mirena podaljša ciklus?
|
|
|
|
Odstranitev Mirene in ponovna zanositev 13.6.2005 9:38:16
|
|
|
|
klavdijam
|
Skoraj nemogoče...:zmeden:. Kaj pa pravi ginekolog? Drži, da so bili ciklusi zelo dolgi, včasih pa se mi je zgodilo, da je skoraj "šel" mimo. A to bolj pripisujem učinkom Mirene. Priznam pa, da bi jo še imela, saj je izredno "udobno" zaščitno sredstvo. A vi tudi delate na otročku?:metulj:
|
|
|
|
Odstranitev Mirene in ponovna zanositev 13.6.2005 9:43:10
|
|
|
|
Gina
|
:)-ne, mi ne dalmo, ker smo že vse pridelali. Mam tri.:duda::duda::duda: Moja G pravi, da je to normalno, da je pri zelo veliko ženskah tako, da packa, pa da ne more nič pomagat. Sicer me bo spet pregledala naslednji teden, ampak pravi, da nič drugega ne pomaga, kot čas, da se to neha. Zato sem mislila, če je pri tebi tudi packalo, koliko časa je. No, sicer je tudi meni udobno, pa prej je res lilo iz mene, kar zdaj nikakor ne, ampak čakam, da packanje mine.:zmeden: Če še kakšna, ki ima mireno, tole bere, naj se prosim javi, ker me res zanima.:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?