|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakanje
12.6.2005 23:12:20   
Minkaa
Kako pogosto so ali so bili pokakani vaši dvainpol mesečniki in trimesečniki
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kakanje
12.6.2005 23:20:24   
Wahoo RR
Moja Lina kaka 1x na dan. Jo pa dojim in po potrebi dodajam...
Je pa odvisno ali samo dojiš ( lahko tudi samo 1x na teden ) ali če dodajaš ( kaka večkrat )

naj me katera popravi, če ni tako

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kakanje
13.6.2005 6:51:17   
BARBARA R.
Dokler je bila samo dojena, tudi po 4x na dan. Z uvajanjem goste hrane pa običajno vsak drugi dan.

:muca:

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kakanje
13.6.2005 7:41:35   
tascha
Moj dvoinpolmesečnik zadnje čase enkrat na teden - je samo dojen! Baje, da je to normalno! :zmeden:

:metulj::metulj::metulj:

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kakanje
13.6.2005 8:15:42   
marjanaR
dokler je bila samo dojena 4-5-krat na dan, zdaj ji zvečer dodajam riževo kašico 1-krat na dan.

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kakanje
13.6.2005 8:22:35   
Anonimen
Moja je pri treh mesecih pila še samo moje mleko in je kakala vsak drugi dan, ampak nikoli ne v pleničko. Kaka vedno na previjalni. Že od enga meseca naprej ne kaka v pleničko in bom čimprej probala uvesti kahlico.

Sedaj ko pa je že gosto hrano pa vsak dan in ji je uspelo 2x popakati pleničko:zmeden:.

Se je pa zgodilo včasih,da ni kakala tudi po tri dni.

(odgovor članu Minkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   kakanje
13.6.2005 9:16:41   
tinatona
Haj!

Moj je pa na prilagojenem mleku in kaka enkrat na dan al pa vsak drug dan. Se je pa zgodil tud da par dni ni šel (pol sm mu pa sladke kamilce dala pa se je pokaku v parih minutah).

LP Tina :rozica:

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kakanje
13.6.2005 9:51:39   
Anonimen
Večinoma enkrat na dan. Ko pa nismo imeli ustreznega mleka, pa tudi po več dni skupaj ni kakal.
Verjetno ni toliko pomembno, na koliko dni kaka, ampak kakšno je blato. Če kaka enkrat na teden in je blato mehko, potem ni problema. Če pa vsak drugi dan kaka bobke, potem pa zagotovo ni vse ok.

(odgovor članu Minkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   kakanje
13.6.2005 10:43:05   
Naja31
Moj dvomesecnik tudi na vsakih 5 dni, ampak takrat v ogrooooomnih kolicinah, da pri vratu pride ven iz bodyja:) Je samo dojen.
Ali pa ravno med previjanjem, potem leti po celi sobi. To se mi je danes zjutraj zgodilo ze drugic.

Lp, naja

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?