|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ogled dirke z motorji ali formule1 v živo...
12.6.2005 22:36:32   
Pikapolonica
Ja, če bi mi uspelo da nekako dobim vstopnice za to zadevščino, ki bi se dogajala kje v bližini Slovenije, bi me možek najbrž pojedel od ljubezni :love::love::love: in veselja!!!!

Kako torej? Saj mudi se sploh ne... Morda drugo leto. Za rojstni dan... Le toliko da vem, kam se obrniti. Na kakšno agencijo?

A kdo ve?

LP, :pika:
Neposredna povezava do sporočila: 1
12.6.2005 23:06:59   
tinatona
včasih jih je prodajala turistina agencija tentours (za dirke F1 v Italiji).

LP Tina

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2005 6:46:52   
CatJa
Mislim, da sem na Radiu Fantasy slisala, da imajo neko nagradno igro za ogled dirke F1 za VN Madzarske.
Probat ni greh.

Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2005 7:25:30   
buči
Za motorje ne vem, za F1 je pa situacija taka: Tentzrs je ta glavni v Sloveniji, ampak njihov program tržijo tudi druge turistične agecije. Mi smo ponavadi šli z agencijo Sonček. Ni nujno, da gre na ogled kam v sosednjo državo, lahko mu plačaš tudi Ameriko, Avstralijo, le malo dražje je ... :hudicek: Ne, bom resna. Najbolj se splača Italija, ker je nabljižje, pa še najceneje. je pa nooooooorooooooo dobro! Jaz sem tako uživala. Ti priporočam, da greš tudi ti zraven, pa čeprav nisi totalen manijak na motorje ali pa formulo.

:kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2005 7:28:10   
puncica
mi smo šli na madžarsko hungaring al neki skratka tam ko je dirka za Formulo1 in smo šli s tentursom. Bili ful zadovoljni in polni vtisov, bilo je lepo. A ja šli smo pa z družino ko sem bila stara tam okol 16 let. Je res zanimiv za videt.:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2005 7:29:24   
puncica
A ja še to, tam so nam svetoval ker se najlepše proga vidi in več odneseš kot pa npr. v italiji, kjer se ful malo vidi. Pa še različne cene sedežev so, tako da smo mel kr stojišča pol smo pa vid da tam kr koplejo po tistem hribu da si stolček narediš :)- A ja pa denarnico so moji mamici ukradl, tako da je treba zeeeelllloooo pazit kjer je gužva.

Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2005 8:21:26   
AnBan
Kolk pa sploh stane ta stvar...mislim na IT ali HU?

Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2005 8:51:30   
Pikapolonica
Sem šla na spletno stran od Tentours-a preverit tole s cenami. In ravno poceni pa ni!!!!!

:pika:

Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2005 10:13:27   
Blink1
Pikapoka

Mo smo šli kar v lastni režiji. V Avstrijo Zeltweg, je bilo ful dobro. 4 v avto, bencin na pol. Karte pa so že takrat bile (pred več kot 5 leti) najbolj poceni 1500 šilingov.

Baje da se tudi Madžarska splača, da greš sam, pa v Imolo tudi hodijo. Pa po moje je bolje it brez otrok, ker je svinjsko glasno.

Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2005 10:26:46   
baguSka
Ja punce pa na čepke ne pozabt.;)

Neposredna povezava do sporočila: 10
13.6.2005 15:14:25   
rija
Blizu ti je Budimpešta, kjer se formula precej dobro vidi tudi iz stojišča, ki je še po ugodni ceni. Karte pa lahko kupiš kar direktno na dirkališču. Mi smo sicer predrago plačali srebrno tribuno in ker ni bilo prostora, sem sedela za 40.000 sit glih tako na tleh kot oni na stojiščih za 15.000 sit. No, mogoče so cene zdaj kaj drugačne... Bili pa smo tudi v Monzi, kjer pa se splača vzeti tribuno, ker na stojišču ne vidiš čisto nič.

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......