Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ogled dirke z motorji ali formule1 v živo... 12.6.2005 23:06:59
|
|
|
|
tinatona
|
včasih jih je prodajala turistina agencija tentours (za dirke F1 v Italiji). LP Tina
|
|
|
|
Ogled dirke z motorji ali formule1 v živo... 13.6.2005 6:46:52
|
|
|
|
CatJa
|
Mislim, da sem na Radiu Fantasy slisala, da imajo neko nagradno igro za ogled dirke F1 za VN Madzarske. Probat ni greh.
|
|
|
|
Ogled dirke z motorji ali formule1 v živo... 13.6.2005 7:25:30
|
|
|
|
buči
|
Za motorje ne vem, za F1 je pa situacija taka: Tentzrs je ta glavni v Sloveniji, ampak njihov program tržijo tudi druge turistične agecije. Mi smo ponavadi šli z agencijo Sonček. Ni nujno, da gre na ogled kam v sosednjo državo, lahko mu plačaš tudi Ameriko, Avstralijo, le malo dražje je ... :hudicek: Ne, bom resna. Najbolj se splača Italija, ker je nabljižje, pa še najceneje. je pa nooooooorooooooo dobro! Jaz sem tako uživala. Ti priporočam, da greš tudi ti zraven, pa čeprav nisi totalen manijak na motorje ali pa formulo. :kuza:
|
|
|
|
Ogled dirke z motorji ali formule1 v živo... 13.6.2005 7:28:10
|
|
|
|
puncica
|
mi smo šli na madžarsko hungaring al neki skratka tam ko je dirka za Formulo1 in smo šli s tentursom. Bili ful zadovoljni in polni vtisov, bilo je lepo. A ja šli smo pa z družino ko sem bila stara tam okol 16 let. Je res zanimiv za videt.:bravo:
|
|
|
|
Ogled dirke z motorji ali formule1 v živo... 13.6.2005 7:29:24
|
|
|
|
puncica
|
A ja še to, tam so nam svetoval ker se najlepše proga vidi in več odneseš kot pa npr. v italiji, kjer se ful malo vidi. Pa še različne cene sedežev so, tako da smo mel kr stojišča pol smo pa vid da tam kr koplejo po tistem hribu da si stolček narediš :)- A ja pa denarnico so moji mamici ukradl, tako da je treba zeeeelllloooo pazit kjer je gužva.
|
|
|
|
Ogled dirke z motorji ali formule1 v živo... 13.6.2005 8:21:26
|
|
|
|
AnBan
|
Kolk pa sploh stane ta stvar...mislim na IT ali HU?
|
|
|
|
Ogled dirke z motorji ali formule1 v živo... 13.6.2005 8:51:30
|
|
|
|
Pikapolonica
|
Sem šla na spletno stran od Tentours-a preverit tole s cenami. In ravno poceni pa ni!!!!! :pika:
|
|
|
|
Ogled dirke z motorji ali formule1 v živo... 13.6.2005 10:13:27
|
|
|
|
Blink1
|
Pikapoka Mo smo šli kar v lastni režiji. V Avstrijo Zeltweg, je bilo ful dobro. 4 v avto, bencin na pol. Karte pa so že takrat bile (pred več kot 5 leti) najbolj poceni 1500 šilingov. Baje da se tudi Madžarska splača, da greš sam, pa v Imolo tudi hodijo. Pa po moje je bolje it brez otrok, ker je svinjsko glasno.
|
|
|
|
Ogled dirke z motorji ali formule1 v živo... 13.6.2005 10:26:46
|
|
|
|
baguSka
|
Ja punce pa na čepke ne pozabt.;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......