Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vpis v zemljiško knjigo 16.10.2009 17:01:22
|
|
|
|
miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajalin* mene pa zanima,kako lahko nekdo prodaja stanovanje,če ni vpisan v zk kje je garancija,da je stanovanje sploh njegovo? Naj povem,da je stanovanje v večstanovanjski hiši v kateri so odkupljena le 3 stanovanja,in nihče ni vpisan v zk. Z originalno pogodbo, da je to stanovanje kupil.
|
|
RE: vpis v zemljiško knjigo 16.10.2009 17:04:19
|
|
|
|
mayamaya
|
če je kupec pameten, bo preden kupi stanovanje zahteval vpis v zemljiško knjigo. ker če so slučajno kakšni probemi, bo imel nov kupec še večje kot ta sedaj.
|
|
RE: vpis v zemljiško knjigo 26.10.2009 10:32:40
|
|
|
|
karamela6
|
No, to pač ni odvisno od posameznika, ampak od države - je toliko prošenj, da ne folgajo in zato traja. V bloku mojega brata so čakali kar nekaj let, da so vsem vpisali v zk. Blok ima 11 nadstropij in **** stanovanj in pač traja. To nima veze z lastništvom, ker v tem primeru bi morali imeti vsi lastniki že vpisane nepremičnine v zk, pa jih še zdaleč nimajo. Ker to ni samo ... aha, gospod, vi bi vpisali vašo hišo v zk, uredu, vpisano ... ma, kjeeee .... en kup enih podatkov, preverjanj ... bla, bla ,bla. Od tebe je odvisno samo to, da daš vlogo za vpis, ostalo pa birokracija in čakalne dobe. Toliko.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?