Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Blato dojenega dojenčka 16.10.2009 7:55:49
|
|
|
|
nebo
|
Dobro jutro, me zanima kaj bi to pomenilo, da je naš (2,5 meseca) imel včeraj zvečer 2 krat rumenkasto-rjavkasto blato, sluzasto, zraven pa še takšne zelenkaste grudice, kot nekaj sesirjenega....drugače pa je dobre volje, je )no to ni itak cel dan ). A je možno, da je to zato, ker je meni nekaj slabo včeraj in danes, aja pa prehlajeni smo vsi.. Bogu hvala za baby vac!!!
|
|
|
|
RE: Blato dojenega dojenčka 16.10.2009 7:56:51
|
|
|
|
bučkabb
|
to je čist normalno
|
|
|
|
RE: Blato dojenega dojenčka 16.10.2009 7:57:03
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Dobro jutro, me zanima kaj bi to pomenilo, da je naš (2,5 meseca) imel včeraj zvečer 2 krat rumenkasto-rjavkasto blato, sluzasto, zraven pa še takšne zelenkaste grudice, kot nekaj sesirjenega....drugače pa je dobre volje, je )no to ni itak cel dan ). A je možno, da je to zato, ker je meni nekaj slabo včeraj in danes, aja pa prehlajeni smo vsi.. Bogu hvala za baby vac!!! Ni. To je vse normalno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?