Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bi ga povabile...... 16.10.2009 10:27:44
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz bi ga povabila...več kot ne itak ne more rečt. sicer pa, nikoli ne veš, kaj se lahko iz tega izcimi...mogoče to o čemer sanjaš vsak dan
|
|
|
|
RE: Bi ga povabile...... 16.10.2009 11:10:45
|
|
|
|
rija
|
absolutno bi ga povabila. kaj pa je to takega nisem pretirano sramežljiva
|
|
RE: Bi ga povabile...... 16.10.2009 12:05:34
|
|
|
|
amii
|
Hehehe, glede na odgovor: "Ne hvala, ne pijem kave"......... Mi je pred pred cajtom en razlagal, da ima kolega, ki se je zmeraj čudil, zakaj ga ženske povabijo na kavo, pol pa samo grejo. Baje je zmeraj odgovoril da ne pije kave, ker je dejansko ne pije in valda so se ženske obrnile in šle. On pa je hotel po pravici in seveda v hecu, da bi navezal stik, povedati da ne pije kave, ampak bi raje šel na pir Upam da ne boš naletela na kakšno takšno rožico
|
|
RE: Bi ga povabile...... 16.10.2009 12:11:36
|
|
|
|
uškinamama
|
bi se dala povabit
|
|
RE: Bi ga povabile...... 16.10.2009 12:16:41
|
|
|
|
tasika12
|
Haj, jaz ti ne znam povedat, saj imam enak problem. Pred nekaj časa sem v službi srečala moškega, kateri me je očaral do konca. Čeprav sem mislila da se mi to ne mora zgoditi. Razmišljala sem čisto enako, kako naj stopim z njim v stik. Pa sem preveč sramežljiva, da bi karkoli naredila (saj si mislim, da si bo mislil glej babo smotano). Bil je pri meni stranka v službi, in nato se je čez nekaj dni vrnil z veliko Milko za mojo prijaznost. Ko sem malo preverjala stvari kdo in kaj je sem ugotovila, da je na face- book u. Ampak storiti pa ne upam ničesar, čeprav moram priznat da ga imam v mislih. No sicer sem sedaj malo bolje počutim, ker sem vsaj nekomu zaupala. Mogoče tudi meni kak nasvet. Lep pozdrav Tašika
|
|
|
|
RE: Bi ga povabile...... 16.10.2009 12:52:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasika12 Haj, jaz ti ne znam povedat, saj imam enak problem. Pred nekaj časa sem v službi srečala moškega, kateri me je očaral do konca. Čeprav sem mislila da se mi to ne mora zgoditi. Razmišljala sem čisto enako, kako naj stopim z njim v stik. Pa sem preveč sramežljiva, da bi karkoli naredila (saj si mislim, da si bo mislil glej babo smotano). Bil je pri meni stranka v službi, in nato se je čez nekaj dni vrnil z veliko Milko za mojo prijaznost. Ko sem malo preverjala stvari kdo in kaj je sem ugotovila, da je na face- book u. Ampak storiti pa ne upam ničesar, čeprav moram priznat da ga imam v mislih. No sicer sem sedaj malo bolje počutim, ker sem vsaj nekomu zaupala. Mogoče tudi meni kak nasvet. Lep pozdrav Tašika navali narodi...... kontaktiraj ga kakorkoli.... povabi na kavo..... jst sem tud mojga prva povabla pa prva poljubla in zdej sma že 3,5 let srečno poročena 7,5 v zvezi in imama 2 otročka pač hočem rečt da ni nič narobe če ženska naredi korak..... moški včasih ne upajo ker se bojijo, da bodo zavrnjeni in potem odpadejo tud kave..... meteja povabi na kavo ni kej izgubit je pa verjetno dosti za pridobit
|
|
|
|
RE: Bi ga povabile...... 16.10.2009 12:56:05
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teja27 jaz bi ga povabila...več kot ne itak ne more rečt. sicer pa, nikoli ne veš, kaj se lahko iz tega izcimi...mogoče to o čemer sanjaš vsak dan podpišem
|
|
[Brisano sporočilo] 16.10.2009 16:35:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bi ga povabile...... 16.10.2009 20:35:58
|
|
|
|
tweety83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Bi, zakaj pa ne ? Najhuje, kar te lahko doleti, je, da ti reče: "Ne......, hvala, ne pijem kave!" točno tako - pogum punca,pogum!!!!
|
|
|
|
RE: Bi ga povabile...... 17.10.2009 9:29:43
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja 32 Bi povabile moškega, ki vam je zelo zelo všeč na prvi pogled, na kavo, sok v lokal? Videla sem tega moškega samo dvakrat. Govorila sva o nekem poslu. Poznam samo njegovo ime in gsm številko... Kaj pa še rabiš več? A ni ime in GSM dovolj? Pa pohiti, ker sem firbčna.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 17.10.2009 9:30:12 >
|
|
RE: Bi ga povabile...... 17.10.2009 9:31:49
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Kaj pa še rabiš več? stanje na računu
|
|
RE: Bi ga povabile...... 17.10.2009 9:33:03
|
|
|
|
ZARA
|
|
|
RE: Bi ga povabile...... 17.10.2009 9:36:57
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukec Če imaš jaj**: go for it! Se podpišem!
|
|
RE: Bi ga povabile...... 17.10.2009 19:04:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija absolutno bi ga povabila. kaj pa je to takega nisem pretirano sramežljiva pa ne to,da moraš bit za to sramežljiv. Ampak nekako v moških genih je da so lovci.In ženska,ki se mu dobesedno na pladnju ponudi,mu hitro postane nezanimiva No, ampak niso vsi moški enaki
|
|
RE: Bi ga povabile...... 18.10.2009 10:21:05
|
|
|
|
Sibil_
|
Pošlji sms za kavo "pomotoma" na njegov gsm, potem pa čakaj kaj bo. Če pokliče se pač opraviči kao da ni prava številka, ampak da ti pač primanjkuje kofeina ali da si žejna in če ti pride delat družbo.... Tašika-na tvojem mestu bi pa definitivno dodala frenda na FB, čokolada je znak za hočem kaj več, čeprav prikrit ....
|
|
RE: Bi ga povabile...... 18.10.2009 14:52:37
|
|
|
|
dory
|
Kaj pa vem...jaz se raje pustim povabit :)
|
|
|
|
RE: Bi ga povabile...... 20.10.2009 18:54:09
|
|
|
|
mateja 32
|
Hvala vsem za mnenja. Še posebej pa tistim, ki ste me spodbudili, da sem ga poklicala. Bil je slišat zelo vesel in je sprejel povabilo . Nisem ga pa povabila na kavo, da ne bi slučajno rekel, da je ne pije. Kar rna pijačo sem ga povabila in to je to.
|
|
|
|
RE: Bi ga povabile...... 20.10.2009 23:37:15
|
|
|
|
nadya
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja 32 Hvala vsem za mnenja. Še posebej pa tistim, ki ste me spodbudili, da sem ga poklicala. Bil je slišat zelo vesel in je sprejel povabilo . Nisem ga pa povabila na kavo, da ne bi slučajno rekel, da je ne pije. Kar rna pijačo sem ga povabila in to je to. Bravo mateja32 za pogum Jaz bi tudi brez razmišljanja, moškega, ki mi je simpatičen, povabila na pijačo . Pa kaj naj čakam in se tresem od zatrapanosti par mesecev ? Tako vsaj veš na čem si in če so simpatije obojestranske.
|
|
|
|
RE: Bi ga povabile...... 22.10.2009 7:56:19
|
|
|
|
tasika12
|
Pozdravljene, tudi jaz sem se opogumila in ga dodala med prijatelje na FB, in rezultat je bil pozitiven, (ha ha); bil je prijetno presenečen. Tako torej, pogum punce. Tasika
|
|
|
|
RE: Bi ga povabile...... 22.10.2009 11:22:04
|
|
|
|
Teya*D.
|
Jaz bi ga zakaj pa ne. Sicer je nerodno malo, če moraš to storiti iz oči v oči ne , drugače pa zakaj pa ne. Ostalo pa boš tako izvedela verjetno na kofetkanju ( kar se tiče tega, če je v zvezi itn. ).
|
|
|
|
RE: Bi ga povabile...... 23.10.2009 11:43:41
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa ne to,da moraš bit za to sramežljiv. Ampak nekako v moških genih je da so lovci.In ženska,ki se mu dobesedno na pladnju ponudi,mu hitro postane nezanimiva No, ampak niso vsi moški enaki Tu pa nastopi ženska iznajdljivost.....da se mu ponudiš tako, da ima on občutek, da je lovec on.....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?