|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bi ga povabile......
16.10.2009 10:27:44   
Anonimen
jaz bi ga povabila...več kot ne itak ne more rečt.
sicer pa, nikoli ne veš, kaj se lahko iz tega izcimi...mogoče to o čemer sanjaš vsak danuser posted image

(odgovor članu ksenija12)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
16.10.2009 11:10:45   
rija
absolutno bi ga povabila.

kaj pa je to takegauser posted image

nisem pretirano sramežljivauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.10.2009 12:05:34   
amii
Hehehe, glede na odgovor: "Ne hvala, ne pijem kave".........
Mi je pred pred cajtom en razlagal, da ima kolega, ki se je zmeraj čudil, zakaj ga ženske povabijo na kavo, pol pa samo grejo. Baje je zmeraj odgovoril da ne pije kave, ker je dejansko ne pije in valda so se ženske obrnile in šle. On pa je hotel po pravici in seveda v hecu, da bi navezal stik, povedati da ne pije kave, ampak bi raje šel na pir user posted image

Upam da ne boš naletela na kakšno takšno rožico user posted image

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.10.2009 12:11:36   
uškinamama
bi se dala povabit user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.10.2009 12:16:41   
tasika12
Haj, jaz ti ne znam povedat, saj imam enak problem.
Pred nekaj časa sem v službi srečala moškega, kateri me je očaral do konca. Čeprav sem mislila da se mi to ne mora zgoditi. Razmišljala sem čisto enako, kako naj stopim z njim v stik. Pa sem preveč sramežljiva, da bi karkoli naredila (saj si mislim, da si bo mislil glej babo smotano). Bil je pri meni stranka v službi, in nato se je čez nekaj dni vrnil z veliko Milko za mojo prijaznost. Ko sem malo preverjala stvari kdo in kaj je sem ugotovila, da je na face- book u. Ampak storiti pa ne upam ničesar, čeprav moram priznat da ga imam v mislih. No sicer sem sedaj malo bolje počutim, ker sem vsaj nekomu zaupala.
Mogoče tudi meni kak nasvet.
Lep pozdrav
Tašika

(odgovor članu mateja 32)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.10.2009 12:52:13   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tasika12

Haj, jaz ti ne znam povedat, saj imam enak problem.
Pred nekaj časa sem v službi srečala moškega, kateri me je očaral do konca. Čeprav sem mislila da se mi to ne mora zgoditi. Razmišljala sem čisto enako, kako naj stopim z njim v stik. Pa sem preveč sramežljiva, da bi karkoli naredila (saj si mislim, da si bo mislil glej babo smotano). Bil je pri meni stranka v službi, in nato se je čez nekaj dni vrnil z veliko Milko za mojo prijaznost. Ko sem malo preverjala stvari kdo in kaj je sem ugotovila, da je na face- book u. Ampak storiti pa ne upam ničesar, čeprav moram priznat da ga imam v mislih. No sicer sem sedaj malo bolje počutim, ker sem vsaj nekomu zaupala.
Mogoče tudi meni kak nasvet.
Lep pozdrav
Tašika

navali narodi......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kontaktiraj ga kakorkoli.... povabi na kavo..... jst sem tud mojga prva povabla pa prva poljubla in zdej sma že 3,5 let srečno poročena 7,5 v zvezi in imama 2 otročkauser posted image user posted image user posted image user posted image pač hočem rečt da ni nič narobe če ženska naredi korak..... moški včasih ne upajo ker se bojijo, da bodo zavrnjeni in potem odpadejo tud kave.....user posted image user posted image user posted image user posted image

meteja povabi na kavouser posted image user posted image user posted image user posted image ni kej izgubit je pa verjetno dosti za pridobituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 31
16.10.2009 12:56:05   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Teja27

jaz bi ga povabila...več kot ne itak ne more rečt.
sicer pa, nikoli ne veš, kaj se lahko iz tega izcimi...mogoče to o čemer sanjaš vsak danuser posted image

podpišem

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
16.10.2009 16:35:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 33
16.10.2009 20:35:58   
tweety83
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Bi, zakaj pa ne user posted image ?

Najhuje, kar te lahko doleti, je, da ti reče: "Ne......, hvala, ne pijem kave!" user posted image

točno tako - pogum punca,pogum!!!!

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 34
17.10.2009 9:29:43   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: mateja 32
Bi povabile moškega, ki vam je zelo zelo všeč na prvi pogled, na kavo, sok v lokal? Videla sem tega moškega samo dvakrat. Govorila sva o nekem poslu. Poznam samo njegovo ime in  gsm številko...

Kaj pa še rabiš več? A ni ime in GSM dovolj? Pa pohiti, ker sem firbčna.

< Sporočilo je popravil ZARA -- 17.10.2009 9:30:12 >

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

Neposredna povezava do sporočila: 35
17.10.2009 9:31:49   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
Kaj pa še rabiš več?

stanje na računuuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 36
17.10.2009 9:33:03   
ZARA
user posted image  

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 37
17.10.2009 9:36:57   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: lukec

Če imaš jaj**: go for it!

Se podpišem! user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 38
17.10.2009 19:04:33   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: rija

absolutno bi ga povabila.

kaj pa je to takegauser posted image

nisem pretirano sramežljivauser posted image

pa ne to,da moraš bit za to sramežljiv.
Ampak nekako v moških genih je da so lovci.In ženska,ki se mu dobesedno na pladnju ponudi,mu hitro postane nezanimivauser posted image
No, ampak niso vsi moški enakiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 39
18.10.2009 10:21:05   
Sibil_
Pošlji sms za kavo "pomotoma" na njegov gsm, potem pa čakaj kaj bo. Če pokliče se pač opraviči kao da ni prava številka, ampak da ti pač primanjkuje kofeina ali da si žejna in če ti pride delat družbo....user posted image

Tašika-na tvojem mestu bi pa definitivno dodala frenda na FB, čokolada je znak za hočem kaj več, čeprav prikrit ....user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 40
18.10.2009 14:52:37   
dory
Kaj pa vem...jaz se raje pustim povabit :)

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 41
20.10.2009 18:54:09   
mateja 32
Hvala vsem za mnenja. Še posebej pa tistim, ki ste me spodbudili, da sem ga poklicala. Bil je slišat zelo vesel in je sprejel povabilouser posted image . Nisem ga pa povabila na kavo, da ne bi  slučajno rekel, da je ne pije. Kar rna pijačo sem ga povabila in to je to. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 42
20.10.2009 23:37:15   
nadya
IZVIRNO SPOROČILO: mateja 32

Hvala vsem za mnenja. Še posebej pa tistim, ki ste me spodbudili, da sem ga poklicala. Bil je slišat zelo vesel in je sprejel povabilouser posted image . Nisem ga pa povabila na kavo, da ne bi  slučajno rekel, da je ne pije. Kar rna pijačo sem ga povabila in to je to. user posted image

user posted image user posted image user posted image  Bravo  mateja32 za pogumuser posted image user posted image user posted image  

Jaz bi tudi brez razmišljanja, moškega, ki mi je simpatičen, povabila na pijačouser posted image . Pa kaj naj čakam in se tresem od zatrapanosti par mesecevuser posted image ? Tako vsaj veš na čem si in če so simpatije obojestranske.

Neposredna povezava do sporočila: 43
22.10.2009 7:56:19   
tasika12
Pozdravljene,
tudi jaz sem se opogumila in ga dodala med prijatelje na FB, in rezultat je bil pozitiven, (ha ha); bil je prijetno presenečen.

Tako torej, pogum punce.
Tasika

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 44
22.10.2009 11:22:04   
Teya*D.
Jaz bi ga zakaj pa ne. Sicer je nerodno malo, če moraš to storiti iz oči v oči neuser posted image , drugače pa zakaj pa ne. Ostalo pa boš tako izvedela verjetno na kofetkanju ( kar se tiče tega, če je v zvezi itn. ).

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 45
23.10.2009 11:43:41   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pa ne to,da moraš bit za to sramežljiv.
Ampak nekako v moških genih je da so lovci.In ženska,ki se mu dobesedno na pladnju ponudi,mu hitro postane nezanimivauser posted image
No, ampak niso vsi moški enakiuser posted image

Tu pa nastopi ženska iznajdljivost.....da se mu ponudiš tako, da ima on občutek, da je lovec on.....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 46
23.10.2009 13:01:46   
srki
Sem ti mislila napisat, obema pravzaprav, da ga kar kontaktiraš, kaj pa imaš za zgubit. In zakaj bi morali moški narediti prvi korak? Rezultat je pa tudi tu, ko sta vidve naredili prvi korak in to pozitivni.

Zdaj pa lepo počasi, po pameti...user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?