|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Diabetis
12.6.2005 18:42:22   
digi
Halo,
zanima me ali je katera na forumu, ki ima sladkorno bolezen (tip 1) in se trudi za :duda::duda::duda: ali pa že ima:duda::duda:?

Nasveti in izkušnje dobrodošli:))) :pujs: :pujs: :pujs:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Diabetis
12.6.2005 20:31:05   
naja78
ojla.jaz sicer nimam diabetesa,lahko pa te pomirim.
nič se obremenjevati s to tvojo sladkorno,vem,da je že tako taka oseba,ki jo ima malo podvržena različnim dejavnikom tveganja,sploh tisti ki se ne pazijo.(beri:nimajo diete).verjetno jih poznaš.
veliko jih poznam,ki imajo diabetes,pa so donosile in rodile zdrave :duda:.med :nosecka:boš imela več kontrol,sploh cukra.verjetno imaš insulin.hvala bogu,ker te te tablete napihnejo,ko:kuza:.
velika verjetnost je da :duda: ima podedovano sladkorno,ni pa nujno,poznam zelo dobro kolegico,ki ima diabetes pa je rodila popolnoma zdravo punčko.kako bo z njo naprej pa nihče ne ve.tip 1 podedujejo tam okoli do 30 leta.tip 2 se pridobi v poznejših letih.torej ima tvoj :duda:50%možnosti da je ima ali nima.
nimaš kaj,to ni tako hudga,saj ni taka bolezen za katero umreš.ne sekiraj se svetujem pa ti pregled pri G in na genetskem posvetovanju.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Diabetis
12.6.2005 23:43:49   
Kinokija
Na ringaraji nas je že celi krožek diabetičark, tudi nosečk, z tipom 1 te bolezni, načvekale smo že 40 nadaljevanj. Sedaj smo mislim, da 4 nosečke, jaz sem v 27. tednu.

Evo, tukajle je zadnje http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=42366&idk=86 branja imaš za nekaj časa. Predlagam, da vprašanja postaviš na oni temi.

Srečno, :nosecka:

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Varanje
binyy

Ali bi prevarali svojega partnerja,če le ta nebi nikoli izvedel?

da, takoj (7%)

ne, nikoli (58%)

mogoče (11%)

ne vem (18%)

sem ga že (6%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!