|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stediril-m
15.10.2009 17:12:18   
enea
Pozdravljeni! Danes sem bila pri g, ker sem imela po porodu zelo močne krvavitve in mi je predpisal tabletke Cerezzete, Od 2. junija sem pila te tablete in je bilo super, skoraj nič, malo izcedka. Od 17 avgusta pa do danes sem imela pa take krvavitve,( no niso bile non-stop, mogoče dva dni nič, pa spet tri dni krvavitev, pa spet nič,.... ) da sem šla danes do njega, pa mi je predpisal Stediril-m. Zdaj me pa zanima naslednje; kako ste jih ve prenašale (cerezzete sem jih odlično, bp.). Sem močnejše postave, kadim, nimam problemov s pritiskom, mogoče malo povišan sladkor (6.5).
Prosim za odgovore, ker jih čez 5 dni začnem piti, do takrat pa mi je g rekel naj popijem une do konca.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stediril-m
15.10.2009 20:04:24   
hubi
Meni so bile zakon, nobenih stranskih učinkov, nobenih vmesnih krvavitev. Mens. točna kot ura nekaj let.

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2009 20:07:25   
enea
A si tudi kadila, ker sama namreč kadim in noter je ena opcija kao naj se ne bi kadilo ob jemanju tabletuser posted image

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2009 20:10:45   
pelin
A to še sploh predpisujejo? Jaz sem jih imela pred leti in sem bila zelooo zadovoljna (vse tako kot je napisala moja predhodnica). Po drugem porodu mi je ginekologinja kar sama predpisala Logest, ki pa se mi niso zdele tako vredu. Sedaj imam že nekaj časa mireno in se mi je po nekaj mesecih stanje končno normaliziralo.  Ja no, men so bile Stediril m super in bi jih v primeru, da ne bi prenašala mirene, zopet hotela met....

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2009 20:13:05   
pelin
Aja glede kajenja sprašuješ...saj pri vseh kontracepcijskih tabletah  bolj ali manj odsvetujejo kajenje...Čeprav jih jaz kar nekaj poznam, ki so vseeno kadile, pa kolikor jaz vem niso omele posebnih težav...

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?