|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako oblečti ...
15.10.2009 11:10:37   
mamica2009
malčka, starega 3 mesece, v stanovanju, kjer je 25 stopinj.
Prosim za odgovore.

http://www.shrani.si/f/2g/yC/1q3AGChX/200.jpg
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako oblečti ...
15.10.2009 11:23:04   
PC Baby
25 stopinj se mi zdi veliko. Pazi na vlago v zraku, ki mora biti nad 70%.

Drugače pa pri temperaturi 22-23 bi ga jaz oblekla v dva rokavčka, nogavičke pa žabice s topalčki čez. Pri 25-tih stopinjah pa verjetno samo v en rokavček.

(odgovor članu mamica2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2009 11:25:42   
valentinčica30
Moj nasvet, ki se ga držim tut samam, enako kot sebe. Če me namreč zebe ko ležim se pokrijem in ker trimesečnik še veliko miruje mogoče kaka majčka dodatna kot jo nosiš ti. drugače pa po sebi če zebe tebe da tut otroka,če je tebi vroče je tut otroku.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2009 11:26:07   
babylove
V stanovanju je priporočljivo imeti 20°C, v spalnici pa 18-19°C.
Moji so pri takšni temperaturi v bodiju, nogavičkah in plišasti pižami s stopali.
Ponoči enako + spalna vreča.

< Sporočilo je popravil babylove -- 15.10.2009 11:27:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2009 11:35:35   
mamica2009
hvalaza odgovore.mislim da smo res preveč zakurili.bom preluftala ko bo Tai zaspal, da bo največ 23 stopinj v stanovanju.

http://www.shrani.si/f/2g/yC/1q3AGChX/200.jpg

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2009 11:39:32   
daisyb
moj je star 4 mesece in ga v hisi kjer imamo od 18 do 20 stopinj oblecem v dva rokavcka....hlace in nogavice. ponoci pa psi v pajacu in vceraj sem mu dala kovtrcek...ma ne zimskega.
mene pa zanima kaj naj mu oblecem za ven.....zelo je obcutljiv na veter..mu licka takoj pordecijo in dobi suho kozo, tudi ce ga mazem s kremo od weleda.

Neposredna povezava do sporočila: 6
15.10.2009 13:35:37   
miapia
IZVIRNO SPOROČILO: mamica2009

Prosim za odgovore.

Uf, prevroče imate. Idealna tem. podnevi v sobah, kjer se zadržuje človek, je 20-22 stopin C. Mi smo jo imeli oblečeno v dvojni body dolgi rokav, nogavičk po potrebi ter pajacka, kasneje je imela namesto pajacka žabice. Je pa decembrka, v stanovanju imamo pa max 22 stopinj, redko 23.

< Sporočilo je popravil miapia -- 15.10.2009 13:36:13 >

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

Neposredna povezava do sporočila: 7
15.10.2009 13:36:57   
Pika Zoja
IZVIRNO SPOROČILO: mamica2009

Prosim za odgovore.

v kr.rokave in kr.hlače

Neposredna povezava do sporočila: 8
15.10.2009 14:54:17   
zaspancek1
Mi smo imeli ene 23 ali 24 stopinj (pozimi), pa je mali imel oblecena dva bodija, zabice (hlace do pasu) in copatke ali nogavicke. Pac eno tanko plast zgoraj vec od mene. Plisaste stvari pa pri nas zato res niso prisle v postev. Drugace pa se meni zdi 20 stopinj v stanovanju cist premrzlo. Sploh ce sedis, kaj sele lezis.  - Jah, sem bolj zmrzljive sorte.

(odgovor članu Pika Zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?