|
nedeljski pozdrav, avgustovke! 12.6.2005 13:40:31
|
|
|
|
Tiamo
|
Pozdravček, Monja si pridna da si nas prestavila višje. Mi se nič ne cartamo, pridno peremo, pospravljamo na pol, ker smo sprejeli še obiske..tako da sem zdajle že pošteno izmučena :grrr:. Bom jutri nadaljevala s čiščenjem.. ;) Glede na to, da je tako vreme zunaj je res najboljši čas za :muca:. Moja :duda: je živa norka, včeraj sem komaj prehodila BTC, ker je skoz norela, me pritiskala navzdol..pol sem pa po BTC-ju samo WC-je iskala. Tudi mene kdaj tarejo skrbi, da se bom prej znašla v porodni, ampak se ne dam, torbe še nimam naštimane. V torbo naj bi šlo naslednje: • mazilo za dojke • blazinice za dojke • vazelin (nujno!!, ker se ustnice ful izsušijo), • nogavice, • vložke VIR80 • tetra plenico v primeru prevelikega navala mleka • kozmetiko (krema za obraz, zobna krtačka, zobna pasta, ...) • kakšno oblačilo za domov Ampak mi imamo tako dobre :love:, da nam bodo kaj od pozabljenega prinesli. Aja pravijo, da knjige, revije niso zaželene, mamica mora počivat..ne se pa naprezat in brat. Po porodu se tri ure ne smeš tuširat in jest. Ne da ne smeš, ni priporočljivo, ker v kopalnici lahko padeš zaradi izčrpanosti, hrana pa povzroča različna napenjanja, lahko ti je slabo,.... Drugi dan je že vse OK. Tretji dan pravijo, da je najhuje, ko te prime depresija :zmeden2::zmeden2: Jaz sem mojega :love: že pripravila na to, in mu obrazložila, da vsakič k bo prišel k meni bom verjetno jokala k dež. Sem mu povedala, da je to normalno. :sloncek::sloncek: se tipkamo, LP Tia74
|
|
|