|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nedeljski pozdrav, avgustovke!
12.6.2005 11:40:34   
monja
Dobro jutro, zaspanke, še poležavate in se cartate z :love:?

Po dolgem času tudi mi v nedeljo ne fretamo s tem renoviranjem stanovanja. Pa mi je v čast, da vas končno enkrat jaz potegnem višje.

Danes pa nisem nič kaj prida spala. Tako dolga noč je bila. Upam, da se ne bodo začele noči bedenja. Nekako si nisem mogla najti lege. Pa sem zato dopoldne malo bolj dolgo poležavala. :zaspan::zaspan: Dokler me ni prebudil želodec.:kava:

Tako mi je všeč, da je nedelja in da sva z :love: sama, lepo umirjeno vzdušje, brez delavcev okrog bajte.

Včeraj smo postavili posteljico. Tako luštno zgleda 9nebesa, le nekaj še manjka in komaj čakam ta avgust. Saj malo me je že strah poroda, po drugi strani, pa vem, da nekako že bo.

Ne vem, zakaj imam v glavi tako idejo, da se bom v porodni znašla pred PDP-jem. Najbrž imam zato tudi torbo že perajt, vsaj na tričetrt.

:duda: pa je najbolj aktivna zvečer, se je vrgla po mami in atiju. :)-Še vedno pa ne vemo, ali je :modri: ali :roza:. Kajti, napovedali so nam že oboje. Bomo počakali na finale.:)-:)-

Joj, sem se razpisala. Saj berem vas redno, le oglasim se tu in tam.:rozica:

Zdaj ste pa ve na vrsti!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
12.6.2005 13:40:31   
Tiamo
Pozdravček,

Monja si pridna da si nas prestavila višje.

Mi se nič ne cartamo, pridno peremo, pospravljamo na pol, ker smo sprejeli še obiske..tako da sem zdajle že pošteno izmučena :grrr:. Bom jutri nadaljevala s čiščenjem.. ;)

Glede na to, da je tako vreme zunaj je res najboljši čas za :muca:.

Moja :duda: je živa norka, včeraj sem komaj prehodila BTC, ker je skoz norela, me pritiskala navzdol..pol sem pa po BTC-ju samo WC-je iskala.

Tudi mene kdaj tarejo skrbi, da se bom prej znašla v porodni, ampak se ne dam, torbe še nimam naštimane. V torbo naj bi šlo naslednje:
• mazilo za dojke
• blazinice za dojke
• vazelin (nujno!!, ker se ustnice ful izsušijo),
• nogavice,
• vložke VIR80
• tetra plenico v primeru prevelikega navala mleka
• kozmetiko (krema za obraz, zobna krtačka, zobna pasta, ...)
• kakšno oblačilo za domov

Ampak mi imamo tako dobre :love:, da nam bodo kaj od pozabljenega prinesli.

Aja pravijo, da knjige, revije niso zaželene, mamica mora počivat..ne se pa naprezat in brat.

Po porodu se tri ure ne smeš tuširat in jest. Ne da ne smeš, ni priporočljivo, ker v kopalnici lahko padeš zaradi izčrpanosti, hrana pa povzroča različna napenjanja, lahko ti je slabo,.... Drugi dan je že vse OK. Tretji dan pravijo, da je najhuje, ko te prime depresija :zmeden2::zmeden2:

Jaz sem mojega :love: že pripravila na to, in mu obrazložila, da vsakič k bo prišel k meni bom verjetno jokala k dež. Sem mu povedala, da je to normalno. :sloncek::sloncek:

se tipkamo,

LP Tia74

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.6.2005 13:49:18   
urši77
Pozdravljeneavgustovske babuške:)(pa tudi druge seveda)

Tudi mene so začele dajat neprespane noči. Spim max do 03h, pol gledam v luft, se obračam in komaj se vzdržim da zaradi lakote ne vstanem - sem namreč postala lačna ko volk:) Verjetno bom počasi not prinesla vse kg - do zdaj sem samo +3kg:bravo: Naša :roza: (sem zadnjič poškilila v kartoteko in to tam vidla - vprašat sicer nisva imela namena,a....tako je, če si preveč firbčen) je tudi bolj aktivna v večernih in nočnih urah. Zgleda da me počasi navaja na neprespane noči:)

Smo pa nabavili še zadnje cunjice za:duda:, previjalna miza pa je tudi že v delu (jo bo naredil bodoči dedi).Manjka nam še banjica oz. čebriček - ne veva za kaj naj se odločiva; pa drobnarije kot je kozmetika, pleničke,...a to na koncu.

Poroda me pa ni strah, no ja mogoče malo....bolj me včasih prestraši misel, da zdaj bomo pa res dobili pravo, živo štručko, ki bo poplnoma odvisna od mene in ne bom mogla rečt, da zdej pa nimam časa, pa da zdej se mi pa glih ne da....sej bom vse opravljala z največjim veseljem, a me vseeno malo stisne, da to bo pa velika odgovornost....

Tako, zdej grem pa pogledat kaj :love: dela - se je lotil češnjevega "štrudla" da mi posladka čemerno nedeljo:)

LP in se tipkamo:rozica:

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.6.2005 13:56:25   
Jessy
Monja, ne morem verjeti svojim očem! Ne da si se javila, ampak tudi višje si nas prestavila! Kar tako naprej!!!

Midva sva se crtala nekje do 10.30, ko naju je prebudil zvonec in moj :love: je skočil iz postelje....seveda sem se ob tem prebudila. Spala sem fenomenalno in prav gotovo bi še kako uro, če naju ne bi budili. Ampak je bilo prav zadosti spanja, drugače se zvečer ne bo dalo zaspati.

Jaz sem pa včeraj pričela s slikanjem na steno sobice. Vzelo mi je kar nekaj ur. Včeraj sem s slikanjem končala šele ob 23.30 in nadaljevala dopolnde. Sobica je zdaj lepo poslikana in bom še danes fotografirala, jutri pa nesem film razviti in takoj, ko dobim slikce, jih tudi objavim.
Tudi zibelko so končno dobili, tako da jo jutri prevzamemo. Zdaj imamo pa zares čisto, čisto vse pripravljeno (le še v lekarno skočim po nekaj izdelkov). In tudi nam manjka le še :duda: in bomo vsi srečni.

Sem pa prav zadovoljna, da je vse pranje oblekic za mano, saj se počutim iz dneva v dan bolj utrujena in bi najbrž zdaj to težje delala, kot sem prej.

Jaz pa srčno upam, da se znajdem kak dan pred PDP-jem v porodni, saj že težko čakam, da zagledam najino bitjece, mičkeno, luštkano, željno ljubezni....joooojjj, kolk je še daleč, a hkrati blizu!

Zdaj grem pa piti in na sladoled.
pa pa

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2005 14:08:59   
Tiamo
Hojla,

nas je že več :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Urši77 bravo pri KG??? Svaka ti čast!! Do zdaj sem jih pridelala 6kg, verjetno pa bo šlo zdajle strmo navzgor zaradi nabiranje vode, saj tako so mi zadnjič omenili v porodnišnici, da se lahko zgodi.

Urši77, banco se kupi na novorojenčka, čebriček je za kasneje....to so nam povedali v materinski šolo. Pa najboljša je navadne z ravnim dnom. Tako, da bom jaz čist navadno mal večjo kupila, ne une ta male.

Punce, a se kaj rekreirate??? Jaz tudi ne sprehod več ne grem, ker sem pol cel dan zmatrana :muca::muca:

LP Tia74

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2005 15:52:55   
miševi
Lep nedeljski pozdrav tudi od mene:rozica:!

Sem že nekoliko bolje, le še zvijačka me na čase - eh, bo šlo vsaj prej ven tisto, zaradi česar sem bila na pol mrtva:ups:. Spim malo bolje, križ je zopet ok:bravo:.

Jaz tudi bolj svetujem banjico, kot pa čebriček. Ne vem, se mi zdi, da lažje umivaš. Pa veliko si privošči, je za dlje časa.

Jaz na strah ob porodu še nočem misliti. Tolažim se z EA. Če je pa ne dobim, me bo pa potem tam panika zagrabila;). Čeprav moram rečt, punce, da sem bila med prvo nosečnostjo pravi zajc, tako me je bilo strah, ko pa sem prišla do porodne, je pa ves strah izginil. Samo še to ti gre po glavi - zdej pa bo, zdej bomo pa videli tega našega :angel:.
Ja, tuširat se glih koj res ni fajno po porodu, jaz sem še naslednje jutro skoraj skup zlezla pod tušem in sem stala par minut naslonjena na steno kot pijanec - je pa vse odvisno od teže in dolžine poroda. Je pa fino, da greš čim prej po porodu na malo potrebo. Večerjo sem takoj po porodu odklonila, potem mi je bilo pa sredi noči tako žal - hvala bogu za babano in 2 albert piškota, ki sta ostala na nočni omarici (sedaj bo v torbi za v porodnišnico tudi 1 zavoj teh piškotov za vsak slučaj:)-).

Ne vem, pri nas delo kar stoji. Po glavi mi vsak dan odmeva grozna beseda - kopalnica, kopalnica, kot nek bav-bav. Ne vem, do kdaj se bo to vleklo. Moj :love: bo pa spet še nekam drugam skoćil nekaj naredit, pa vmes mamo še krst, pa je boter, pa moj ati ma 60 let... Groza. Ne vem, če ne bom danes previjalne spraznila in mu vsaj to dala v remont:zmeden2:.

Jaz bi tudi štrudl, vendar bom počakala še par dni, da dobim več energije.

LP:rozica:

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.6.2005 19:49:25   
Kety
Dober vecer punce!

Danes sem ze bolj aktivna, ampak sem se vedno bolj svoh, tko, da bom sla kar kmalu spat.

Sem pa dala nove slikice mojega busija v album! me zanima vase mnenje. Meni se zdi takoooo majhen. Ne vem kje vidi g. da je mali ful velik?!?!:zmeden:

No, grem pocivat in upam, da bom jutri ze res bolj pri zdravih kot pri bolnih!

LP Kety

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.6.2005 20:05:57   
Tiamo
Kety, luštnega bušija imaš, ni prevelik in ne premajhen..:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.6.2005 20:33:15   
Jessy
Kety, meni se zdi tvoj buši prav cortkan. Nič ni velik! Se mi zdi popolnoma primerna velikost za tvojo nosečnost!!!

Pa počivat pejt, da boš kmalu spet zdrava!

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?