KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mia007 moj sine, ki je danes študent je tudi pri 3 letih poznal črke, pri 4 lepo bral, odšeteval in sešteval do 20... (brez psile, sam je hotel spoznavati črke in sao knjigice so ga zanimale) Ko so v prvem razredu pisali KAJ BI BIL RAD KO BOŠ VELIK, in je mali tako napisal, da je reka učiteljica, da ni šans, da je to sam napisal. Pa sem ji rekla, da naj mu da v šoli en naslov, pa naj pred njo napiše, in se je res prepričala, da je sposoben, oziroma rekla, da je fenomen. Ko je imel 9 let sva hodila na terapije in je tam fizioteraptevtko spravljal v tak položaj z glavnimi mesti celega sveta, da je ta kar obstala:). ni bilo države na svetu, da ne bi vedel glavnega mesta. V bazenu se je pogovarjal z dvema gospema italijansko, da sta me vprašali ali sva iz Italije. :) Kaj hočem s tem povedati? Da tudi sama brihtnost še zdaleč ne pomeni, da bo doktor znanosti. V glavnem do 7 razreda je bil odličen, sedmi, osmi prav dober. Res nikoli nisem sedela niti 5 minut zaradi šole poleg njega, vse je sam delal, le kako snov me je prosil, da ga vprašam, da mama le malo sodeluje, tak občutek mi je dal. V glavnem brihten fant, ampak brez delovnih navad, kar se pa v srednji šoli zelooooo poznalo. ha ha 1 letnik ponavljal.. lepo a ne, tak brihten moj sine, čisto je skrenil v 1 letniku, nato je ponavljal, bil prav dober, 2. in 3. letnik obakrat 2 popravca, narejena v prvo, 4 letik dober uspeh , matura - zlati maturant. Zdaj študira, ampak vidim, da se mu nikamor ne mudi:).... To so ti naši brihtneži. Glede teh preskovov za razred višje se pa sploh ne strinjam s starši. Ne mi rečt, da se otrok dolgočasi s svojimi vrstniki, kot se to ponavadi govori, oz. to pravijo starši takega brihtnega otroka. To sploh ni res. Ne delat brihtnega idiota iz otroka. Bodite raje vseseli in srečni, da je tako brihten, da se vam ni treba ubadati z njim pri šolskih obveznstih, leo pri takih otrocih jih naučite učnih navad, ker jih ti nimajo, saj jih ne potrebujejo, ker so tako zelo brihtni. Ko pa pridejo v srednjo šolo, ha, potem je pa druga pesem. Nam staršem je pa to veliko olajšanje pri šolskih obveznostih. LP Kdo je pa rekel da se otrok dolgočasi in da želim jaz ali kdorkoli drug da otrok preskoči razred. Mislim, tole je pa res grdo napisano, oprosti! Sploh nisem ničesar omenjala...tko da... ne vem od kdo ti vse to...
|