|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   4 urno delo do 3.leta otroka
12.6.2005 8:50:38   
gamini

Prihodnji teden začnem delati po 4 ure, pa me zanima, če ima katera kakšno izkušnjo s tem oz., če mi lahko napiše za koliko se ji je zmanjšal OD. V službi mi še morajo popraviti pogodbo, potem pa bom odnesla (skupaj z njihovo vlogo) na CSD. Ali imam možnost zaprositi za večje doklade, glede na to, da se mi bo OD zmanjšal?

Že v naprej hvala vsem za odgovore:bravo:

P.S: vso zakonodajo v zvezi s tem sem že prebrala na netu...
Neposredna povezava do sporočila: 1
12.6.2005 9:01:39   
tinatona
Haj!

Moja kolegica je delala po štiri ure na dan in je imela posledično pol manjšo plačo. Sam opozorilo - ne pusti se jim če ti bodo hoteli plačat samo pol stroškov prevoza... njo so namreč hoteli.

LP Tina

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.6.2005 9:05:59   
gamini
No, jaz sem se zmenila, da bom delala po 6 ali 8 ur, pa bom potem več dni v tednu doma, kar mi bolj odgovarja. Tako, da bom malico in prevoze dobila za tiste dni, ko sem v službi.

LP:rozica:

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.6.2005 10:07:29   
SaaS
Jaz tudi razmišljam o 4 urnem delavniku, ampak se še nisem vekliko pozanimala. Že nekaj časa pa se sprašujem, kako je s prispevki - pokojninskim in invalidskim zavarovanjem, porodniškim in zdravstvenim zavarovanjem, če mogoče veš. Kdo to plačuje in koliko plačujejo - v višini tvoje plače ali minimalno?

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2005 10:47:25   
gamini

http://www.sigov.si/mddsz/?PID=69&CID=71&L=sl

LP:rozica:

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2005 12:26:05   
Gina
Ja, seveda takoj zaprosi za večje otroške dodatke.

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.6.2005 12:32:07   
gamini

Bom šla takoj juter v akcijo,lp:rozica:

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.6.2005 15:30:04   
Anonimen
Meni se pa zdi, da se otroški dodatek računa iz povprečja dohodkov lanskega leta, torej ko je bila plača še cela oz. ko si prejemala še porodniško.
Naslednje leto, ko bodo šli v povprečje letošnji dohodki, pa bo otroški dodatek večji.
Enako velja tudi za plačilo vrtca, ki je manjše, ampak šele naslednje leto, ko se šteje povprečje dohodkov tega leta.
Plača ni polovična ampak nekoliko višja od polovice, ker padeš v nižji davčni razred.

(odgovor članu gamini)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.6.2005 15:35:18   
Gina
Jaz pa mislim, da lahko da vlogo za otroške, ker tam piše, da moraš javiti spremembe, to pa spremembe so a ne?! Najbrž pa res ne bo šlo, preden ne dobi prve plače, ker ne bo jasno, koliko ima dohodkov.

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.6.2005 18:31:16   
nogometas
ŠE PAR VPRAŠANJ: KAKO JE OB POLOVIČNEM DELOVNEM ČASU Z REGRESOM IN LETNIM DOPUSTOM? SE TUDI ZMANJŠATA NA POL ALI GLEDE NA TO, DA SE PRISPEVKI PLAČUJEJO, OSTAJATA IST? IN ALI SO RAZLIKE V GOSPODARSTVU IN NEGOSPODARSTVU?
HVALA ZA ODGOVORE IN LP

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.6.2005 20:28:38   
Gina
Lej, tukaj piše vse. Če pa ni vse, je pa na tej strani spodaj link od celega zakona, pa si lahko prebereš iz prve roke.

http://www.sigov.si/mddsz/index.php?CID=15&ID=805

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.6.2005 20:29:24   
Anonimen
Pripada ti celoten regres, celoten dopust, celotni potni stroški in časovno polovica malice.

(odgovor članu gamini)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
12.6.2005 23:05:28   
nogometas
JUHU JUHU JUHU
HVALA PUNCE.

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?