Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
4 urno delo do 3.leta otroka 12.6.2005 9:01:39
|
|
|
|
tinatona
|
Haj! Moja kolegica je delala po štiri ure na dan in je imela posledično pol manjšo plačo. Sam opozorilo - ne pusti se jim če ti bodo hoteli plačat samo pol stroškov prevoza... njo so namreč hoteli. LP Tina
|
|
|
|
4 urno delo do 3.leta otroka 12.6.2005 9:05:59
|
|
|
|
gamini
|
No, jaz sem se zmenila, da bom delala po 6 ali 8 ur, pa bom potem več dni v tednu doma, kar mi bolj odgovarja. Tako, da bom malico in prevoze dobila za tiste dni, ko sem v službi. LP:rozica:
|
|
|
|
4 urno delo do 3.leta otroka 12.6.2005 10:07:29
|
|
|
|
SaaS
|
Jaz tudi razmišljam o 4 urnem delavniku, ampak se še nisem vekliko pozanimala. Že nekaj časa pa se sprašujem, kako je s prispevki - pokojninskim in invalidskim zavarovanjem, porodniškim in zdravstvenim zavarovanjem, če mogoče veš. Kdo to plačuje in koliko plačujejo - v višini tvoje plače ali minimalno?
|
|
|
|
4 urno delo do 3.leta otroka 12.6.2005 12:26:05
|
|
|
|
Gina
|
Ja, seveda takoj zaprosi za večje otroške dodatke.
|
|
|
|
4 urno delo do 3.leta otroka 12.6.2005 12:32:07
|
|
|
|
gamini
|
Bom šla takoj juter v akcijo,lp:rozica:
|
|
|
|
4 urno delo do 3.leta otroka 12.6.2005 15:30:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se pa zdi, da se otroški dodatek računa iz povprečja dohodkov lanskega leta, torej ko je bila plača še cela oz. ko si prejemala še porodniško. Naslednje leto, ko bodo šli v povprečje letošnji dohodki, pa bo otroški dodatek večji. Enako velja tudi za plačilo vrtca, ki je manjše, ampak šele naslednje leto, ko se šteje povprečje dohodkov tega leta. Plača ni polovična ampak nekoliko višja od polovice, ker padeš v nižji davčni razred.
|
|
|
|
4 urno delo do 3.leta otroka 12.6.2005 15:35:18
|
|
|
|
Gina
|
Jaz pa mislim, da lahko da vlogo za otroške, ker tam piše, da moraš javiti spremembe, to pa spremembe so a ne?! Najbrž pa res ne bo šlo, preden ne dobi prve plače, ker ne bo jasno, koliko ima dohodkov.
|
|
|
|
4 urno delo do 3.leta otroka 12.6.2005 18:31:16
|
|
|
|
nogometas
|
ŠE PAR VPRAŠANJ: KAKO JE OB POLOVIČNEM DELOVNEM ČASU Z REGRESOM IN LETNIM DOPUSTOM? SE TUDI ZMANJŠATA NA POL ALI GLEDE NA TO, DA SE PRISPEVKI PLAČUJEJO, OSTAJATA IST? IN ALI SO RAZLIKE V GOSPODARSTVU IN NEGOSPODARSTVU? HVALA ZA ODGOVORE IN LP
|
|
|
|
4 urno delo do 3.leta otroka 12.6.2005 20:29:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Pripada ti celoten regres, celoten dopust, celotni potni stroški in časovno polovica malice.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?