|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Beli škorenjci
13.10.2009 14:55:37   
naja17
Kupila sem si škorenjce, ene precej podobne telim:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=350263600478&Category=63889&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2

Imam bel plašček in eno belo jaknco in nisem imela nič za zraven v tem vremenu. Ker ni bilo na izbiro črnih, sem vzela bele, pa lušne so mi ble. Tko 15 min in gremo. Seveda, ko sem jest to prespala, je pa mene zabasal, da mi pa ni več tuk všeč user posted image  

Zdej pa iščem kake slikce z belimi škorenjci, mi pa ven meče samo une kurbiš varianteuser posted image  

Kak predlog kombinacije in mnenje prosim user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Beli škorenjci
13.10.2009 15:06:02   
tortis
siv plašč z roza šalom in svetlo modrimi rokavicami :=)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.10.2009 15:23:44   
naja17
Žlehtnoba... Kaj jaz morem... Vedno me tko zabaše naslednji dan, pa na koncu še lih tko ponosim...

(odgovor članu tortis)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.10.2009 21:16:59   
kajajaka
Sorry, ampak meni so res grdi, pa sem sicer nora na vse čevlje...

Ampak okusov je tisoč.
Kaj pa če bi jih poskušala prodati- mogoče bodo pa kateri všeč.
Pa brez zamere prosim.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.10.2009 21:23:28   
Pika Zoja
Za okrog hiše bodo dobri. user posted image

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.10.2009 13:06:28   
bayb77
Vrni jih nazaj v trgovino, naj ti dajo dobropis, če ne boš kaj drugega vzela. Meni niso glih grdi, jih pa sama ne bi imela.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Pika Zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.10.2009 13:12:18   
naja17
Eh, punce, nismo se zastople... Meni so škorenjci všeč, model, ki se sedaj nosi, samo bela barva je tko izstopajoča, ampak črno-bela kombinacija je tko zmeri in, tko da take panike pa ni.... Bom jest to že skombinirala, da bo prav... Sem sam mislila, če je kera kako kombinacijo kje zasledila user posted image ...

THX ANYWAY user posted image

(odgovor članu bayb77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.10.2009 13:27:10   
mateyka
mene spominjajo na osemdeseta in ta dekada fashion wise mi je user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.10.2009 9:11:23   
ely*
Belo torbico ali bundo.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.10.2009 18:46:07   
Spiria
Jaz imam skoraj identične, so mi ble tud fuuul všeč in so mi še vedno; (uff, do danes se nisem spomnila nanje, jutri jih lahko obujem) ampak je bela barva smotana do amena; od kavbojk se vse pozna, pa itak izgubijo to belino... 
Jih pa kombiniram na vse,  na kavbojke, črne  hlače in zgoraj različne barve; res pa je, da ponavadi vzamem zraven tudi belo trobivo user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.10.2009 20:11:36   
DanijelaNeli
Poglej kaj od Mustanga v Humanicu-City park... Čeprav tudi teli z E baya so super!!!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.10.2009 13:49:25   
naja17
DN-sej jest jih mam že kupljene, sam mal kombinacij sem iskala, pa predloge, ampak na koncu sem mogla sama pobrskat, ko so ble večini grde...

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.10.2009 14:32:18   
pety78
Naja17 men so pa všeč, je pa res, da vsaki ne pašejo. Morš met postavco za to, pa kake ozke hlače gor, da pridejo do izraza. user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.10.2009 7:48:43   
naja17
pety - Hvala user posted image ... Sej sem vedla, da nisem mim usekala user posted image ... Sem že kombinirala, pa je blo prav lušno user posted image ...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 9:06:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
21.10.2009 11:29:26   
naja17
hruška debeluška - zamere ni, do nobene, valjda da ima vsaka svoje mnenje in okus...

se strinjam s tabo, da beli škorenjci znajo pocen izpast, ravno to me je zaskrbelo, zato sem odprla temo... definitivno bi vzela črne, če bi ble tak model...

črno bela kombinacija v kombinaciji z večnim jeansom pa res čist fletno izpade.... z drugo barvo, pa že bolj izstopajo, pa ni tuk ok... morda siva in viola user posted image

bela pozimi... hlače not, pulovrčki, kake bolj vornk velike bele torbice, puloverji, lušten komplet kapa+šal+rokavice pa mi je čist ok user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.10.2009 12:11:35   
pety78
bela pozimi... hlače not, pulovrčki, kake bolj vornk velike bele torbice, puloverji, lušten komplet kapa+šal+rokavice pa mi je čist ok user posted image

Jaz imam po novem dve beli jakni, en bel plašček in umazano belo barvo jakne, pa mi je čist super. Pa tudi puloverje in majčke. Res pa, da škornjev in hlač nimam. user posted image

Naja, kot si napisala, je res lepa kombinacija bela in siva v vseh odtenkih. Pa kaka roza ali viola zraven.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.10.2009 15:54:19   
citrončica

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Naja, kot si napisala, je res lepa kombinacija bela in siva v vseh odtenkih. Pa kaka roza ali viola zraven.

Sploh v kombinaciji s pleteninami teh barv,
sem danes vidla eno punco, mi je bilo full všeč, beli škornji, sivo-vijola pulover dolg, pleten, s kaupco, belosiv šal in sive legice, meni je bilo tako coti....pa tud nisem ljubitelj belih škornjev..

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: vijolični gležnarji
23.10.2009 20:05:20   
Felicita
naja, upam da ne zameriš če si mal sposodim tole temo... mam podobno/enako vprašanje.
kupla sem si ene ful luštne temno vijolčne gležnarje. so prov gležnarji, bolj elegantni z ene 6 cm pete (dokaj široke). recimo neki temu podobnega, v temno vijolčni in z manj detajli http://www.shoes.com/Shopping/ProductDetails.aspx?p=EC1179900&pg=5106945
ok, kombinirat kavbojke/črne hlače pa neki vijolčnega gor mi je jasno. pa tut hlače s črno, sivo, rjavo, petrolej,... čist ok zgledajo. zanima pa me, če bi preveč čudno zgledal če bi mela npr črne neprozorne žabe, črno (al pa temno sivo) krilo, črn puli in potem čevlje in nakit (morda še torbico) v vijolčni. torej da bi bla enobarvna oz. pač ne bi mela nič vijolčnega za oblečt?

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.10.2009 20:08:34   
Anonimen
Felicita, po moje komot kobiniras s torbico in/ali nakitom. Vsaj jaz sem lansko zimo tako nosila.

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
25.10.2009 7:43:01   
naja17
Felicita, ti kar user posted image

Meni bi blo luštno, če bi bla čist v črnem in pol dodatki viola, ampak tud s torbico, ker pol itak ne izpade sama črnina, pa čevlji pridejo do izraza (jaz moram svoje skrivat, ti pa svoje kazat user posted image )....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Lubenička

Vam je všeč ime Arian?

Da (24%)

Ne (76%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!