Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
turčija, hurgada ali djerba? 11.6.2005 22:48:19
|
|
|
|
Spark
|
V turčijo ne, pa v kenijo tudi ne, djerba- kaj pa vem, mogoče egipt. Dons sem taka tečka, sorry. Al pa djerba. Lp,:)-
|
|
|
|
turčija, hurgada ali djerba? 11.6.2005 22:52:07
|
|
|
|
eva1
|
Men je bila Turčija zakon!!! Drugo leto gremo sigurno tja-letos je mali še premajhen! Res meni se ful dopade, bila sva pa v Alaniji-jaz priporočam! Lp, Eva in Luka
|
|
|
|
turčija, hurgada ali djerba? 11.6.2005 22:59:49
|
|
|
|
lucika
|
midva sva še brez otrok, to je verjetno pomemben podatek... cene so približno enake, za egipt, turčijo in djerbo. kenija ima kak teden prebliske pod 100.000, pa se nama zdi, da tud ne bi bilo slabo izkoristit. ojej... kaj bi šele bilo, da bi imela uuu denarja, in bi lahko zbirala med pol sveta? mogoče pa , loto listek je na hladilniku...
|
|
|
|
turčija, hurgada ali djerba? 11.6.2005 23:02:33
|
|
|
|
maja&m
|
a s turčijo pa djerbo misliš magic life?Pol je bej bolš djerba.Moja sestra je bila in v Turčiji in na Djerbi(oboje magic life varianta),pa Egipt je tud kul,sam tam morš pazit zaradi prehrane in vročine. Drgač pa prav,da je Djerba bol siromašna za videt.... Če te kej bol zanima jo lohk vprašama,ti bo iz prve povedala(pa še v turist.agenciji dela). LP Maja
|
|
|
|
turčija, hurgada ali djerba? 11.6.2005 23:52:39
|
|
|
|
miška piška
|
Turčija all inclusive varianta, preko Globtourja ZAKON! lp in fajn počitnice! mp:)
|
|
|
|
turčija, hurgada ali djerba? 12.6.2005 9:00:53
|
|
|
|
Olivija
|
Mi smo tudi lani bli z našo 17 mesečnico v Turčiji in imel smo se super. Vzeli smo pa varianto AI, in tamala si je lepo sama izbrala pri bifeju kaj bo jedla. Sva se pa prej na internetu pozanimala o hotelu, sva šla na nemške strani (Nemci so itak ful picajzlasti) in na najin hotel je bil napisan samo en negativen komentar ;). Egipt bo prišel pa kasneje, ko bo še drugi baby. Sva pa bla kot študenta v Hurgadi in kolker se spomnim smo se itak imel super. Takrat so še veliko gradili (7 let nazaj), tako da je bilo veliko gradbišč. Smo se pa z čolnom odpeljali na en čudovit otoček z zlato peščeno plažo :love:, pa še potapljanje je bilo zelo zanimivo. LP, O.
|
|
|
|
turčija, hurgada ali djerba? 12.6.2005 9:03:03
|
|
|
|
Olivija
|
sem šele zdaj opazila, da sta brez otrok. Potem pa res pejta v Kenijo, sploh če njadeta kakšno ugodn ponudbo. Ena kolegica je bila lani v Keniji na poročnem potovanju in vsi smo bli čist navdušeni nad slikami in vsem kar sta povedala.
|
|
|
|
turčija, hurgada ali djerba? 12.6.2005 9:26:54
|
|
|
|
sašaš
|
Tud odvisno, kaj bi rada - ležala cele dneve na plaži :morje:...al se šla turistko avnturistko... v Turčiji imaš čuda stvari za videt, tudi v Egiptu in malo manj na Djerbi...v Keniji pa vem, da moraš ful pazit in se vodičev držat (domačini niso glih prijazni :zmeden2:)... Jaz bi za poletno vročino izbrala Djerbo - večinoma poležavanje, cocktaili... se mi ne bi dalo v vročini po kakšnih ogledih hodit! V Turčiji sva bila pozimi (ne letos) :bravo::bravo::bravo:...vreme (nekaj takega kot je zdaj pri nas) glih za okol letat... Lp :muca:
|
|
|
|
turčija, hurgada ali djerba? 12.6.2005 13:07:30
|
|
|
|
rija
|
bila letos v Hurgadi, eden mojih boljših dopustov. Samo mislim, da je zdaj tam že veliko prevroče (40 stopinj).
|
|
|
|
turčija, hurgada ali djerba? 12.6.2005 13:29:19
|
|
|
|
kofetek2010
|
na Djerbi smo že bili (julija 2004) - nič posebnega :( letos gremo v Egipt (Hurgada) - bomo še videli, kako bo ;) Turčija - nas pa sploh ne vleče ;) Kenija - sem noseča zato za letos odpade (zaradi cepljenj!!!);) še 14 dni do dopusta, jupi, jupi, jaaaaaaaaaaa!!!:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
turčija, hurgada ali djerba? 12.6.2005 13:32:46
|
|
|
|
k1
|
priporočam egipt - vsekakor ogrooomno za videt, veliko zanimive zgodovine in možnosti ogledov, hrana odlična, ljudje prijazni :bravo::bravo::bravo:- skoraj preveč. midva sva bila lani sredi poletja - pa se tam 45 stopinj čuti ravno tako kot tu nekaj čez 30 - je le druga klima. aja - pa morje - nenormalno toplo (kot v kakih naših toplicah!!!), pa korale in pisane ribice - kot v akvariju! Priporočam! mi smo prišli trije nazaj :sloncek::sloncek::sloncek: v turčiji je bila moja šefica - žašimfala v nulo??!?? :zmeden2: djerba - pa nimam pojma!
|
|
|
|
turčija, hurgada ali djerba? 12.6.2005 13:35:16
|
|
|
|
k1
|
aja pa še to: smo bili na izletu v kairu z nekimi drugimi tujimi turisti - pa so komentirali da je Šarm boljši kot hurgada... no toliko,... v hurgadi še nismo bili!
|
|
|
|
turčija, hurgada ali djerba? 12.6.2005 14:14:19
|
|
|
|
kalimero
|
Od tega, kar si naštela bi šal jaz definitivno v Kenijo.
|
|
|
|
turčija, hurgada ali djerba? 12.6.2005 15:05:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Egipt definitivno ne, ker je prevroče. Zadnja logična pot v Egipt je prihajajoči teden, potem bo obupno, predvsem, če nameravaš še kam drugam razen na plažo. Egipt je fajn od maja do junija in od septembra do novembra. Djerba je trenutno še malo premrzla, idealna bo julija, avgusta spet ne, ker bo prevroče, septembra pa tam nekje prve tri tedne, potem se spet ohlaja. Turčije ne poznam.
|
|
|
|
turčija, hurgada ali djerba? 12.6.2005 17:12:47
|
|
|
|
modrooka
|
Definitivno Djerba. Super pocitnice na super koscku sveta s super prebivalci!!! Midva z mozem sva bila ZELO zadovoljna!!! Se sedaj imava stike z enim animatorjem!!! :bravo: pa,pa
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?