Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
sirotka za hujšanje - kdaj, koliko... 11.10.2009 22:25:30
|
|
|
|
HuAnita
|
Malo zdaj prebiram, kako se znebiti teže, pridno telovadim, učinka sicer po 6 t ni NIČ, ampak mi še ni vzelo poguma, ker se pa počitim bolje in močnejša (ne debelejša, ampak močna)... Berem o raznih pripravkih iz sirotke - v večini teh napistkov, ki se kupijo in jih pijejo tudi rekreativci po vadbi, je to bistvena sestavina, jaz pa jo lahko - povsem naravno, ne v prahu - dobivam v bio različici Zadnje dni sem jo pila, mi je dobra, samo ne vem, kdaj naj jo pijem, pa koliko... Po vadbi (zvečer), ali zjutraj na tešče....? Toliko je variant po spletu, da mi nič ni jasno... Pa še nekaj me zanima, ker sem zasledila, da človek počasi postane 'imun' (???) na laktozo oz. je ne prebavlja...? Kaj to pomeni, če pijem sirotko? hvala za vsak namig...
|
|
|
|
RE: sirotka za hujšanje - kdaj, koliko... 11.10.2009 22:31:26
|
|
|
|
rija
|
po vadbi ali zvečer namesto večerje. in ne boš postala imuna.....brez skrbi....
|
|
RE: sirotka za hujšanje - kdaj, koliko... 11.10.2009 22:36:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa še nekaj me zanima, ker sem zasledila, da človek počasi postane 'imun' (???) na laktozo oz. je ne prebavlja...? Kaj to pomeni, če pijem sirotko? večina ljudi izgubi sposobnost za prebavljanje laktoze, oz. se neka proizvajat encim za prebavo, ker naravo nekak ni predvidla prehranjevanja z mlekom za odrasle primerke določena ljudstva danes sploh nimajo tega encima. potomci ljudstev, ki so se ukvarjali pretežno z živinorejo, pa ki so v svoji prehrani uporabljali mleko ( skozi evolucijo so preživeli tisti, ki so ta encim ohranili), pa ta encim imajo. tko da če bi bla brez tega encima, bi že vedla ( laktozna intoleranca)
|
|
|
|
RE: sirotka za hujšanje - kdaj, koliko... 11.10.2009 22:41:14
|
|
|
|
rija
|
ob laktozni intoleranci pa še vedno ostanejo sojini proteini
|
|
RE: sirotka za hujšanje - kdaj, koliko... 11.10.2009 22:45:01
|
|
|
|
Anonimen
|
sam sirotka odpade
|
|
|
|
RE: sirotka za hujšanje - kdaj, koliko... 12.10.2009 8:50:43
|
|
|
|
HuAnita
|
Rija, samo veš, da tole deluje..? Par dni jo pijem, pa je šlo nekaj dol, medtem ko prej 6 t kljub zdravi urejeni prehrani in telovadbi samo gor....?! ulla - hvala
|
|
|
|
RE: sirotka za hujšanje - kdaj, koliko... 12.10.2009 8:52:27
|
|
|
|
Anonimen
|
glede na montignaca, sirotka no ok, ker zvišuje raven inzulina. posledično si po zaužitju hitreje spet lačna.
|
|
|
|
RE: sirotka za hujšanje - kdaj, koliko... 12.10.2009 9:41:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Rija, samo veš, da tole deluje..? Par dni jo pijem, pa je šlo nekaj dol, medtem ko prej 6 t kljub zdravi urejeni prehrani in telovadbi samo gor....?! ne glej tolk na tehtnico, pust to pa raj glej telo kot tako,meri obsege, pa oblačila, če kej prevelika ratujejo ker če si ti 6 tednov res pridno telovadla, si sigurno pridobila kaj na mišični masi, mišica pa je težja kot špeh in če nimaš res neke drastične diete, da bi organizem črpal iz zalog, dejansko nisi porabla kaj veliko maščobnega tkiva, pridobila si pa mišično maso, zato lahko tudi tehtnica pokaže več, večina jih pol kr obupa tko da ti kr nadaljuj z vadbo, pa z dietno prehrano, pa si zadaj cilj na dalji rok...vago pa pust, mogoč dvakrat mesečno da se mal informativno potehtaš sicer pa če sama praviš, da se boljše počutiš in bolj močno, pol veš da nekaj se dogaja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?