Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 16:50:41
|
|
|
|
bini
|
a tebi tudi :(... no, vsaj vem da imam sotrpinko tukej.. jest se tud mal veselim, mal sm pa živčna... no, zaenkrat ne bo sile, ker bo mala pri babicah.. avgusta bo hujš ko gre v varstvo.. ampak vse se zmore če se hoče.. a ne? srečno :rozica:
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 17:11:03
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Naj te tolaži misel, da nisi edina:( Ponedeljek bo tudi dan, ko se jaz vrnem v službo:(( Sicer pa je treba gledati s svetle strani.....to, da grem spet malo med ljudi, da ne bom ves čas le doma ob :duda: Mala pa ima na srečo tudi varstvo zagotovljeno... pazila jo bo tašča, pri kateri mislim da ji bo kar fajn.
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 17:18:17
|
|
|
|
frutka_
|
A smo vse ponedeljske?! Bom se spomnila na vas, drage sotrpinke.:)-:(:)- Začnem ob pol osmih pa do treh. Kaj pa ti bini in cukrček?!
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 17:21:51
|
|
|
|
Moyca_
|
frutka bom s teboj v mislih
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 17:31:36
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Jaz imam delovnik od 6-ih do 14-ih. Zgleda, da se je "nesreča" na vse skrati zgrnila:)-
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 18:04:45
|
|
|
|
Anonimen
|
ha js bi pa mogla tork začet pa sem vzela še 4 dni dopusta tko da začnem naslednji pondelk. bom pa glih tko po en stran trpela po drug stran pa že komi čakam :) lp, lara
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 18:04:55
|
|
|
|
india
|
Frutka, saj boš med otročki! Kaj bo pa Filip?? Kje se bo pazil??:miska:
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 18:05:26
|
|
|
|
india
|
Sorry, mislim, v katerem vrtcu je? V Tomšičevem?:miska:
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 18:31:36
|
|
|
|
Anonimen
|
No, čimlepši in uspešen začetek ti želim. Delo in obveznosti ter prosti čas doma pa se že uskladita. :)
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 19:07:15
|
|
|
|
.ču
|
Tud jes se bom spomnla nate:)sama delam že kakšen mesec sm se že kr navadla,ta mal tud.... In prov paše mal drugačen ritem sedaj.... Se pa vsekakor še beremo,a ne? Lp:rozica:
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 19:50:06
|
|
|
|
frutka_
|
No, kar spomnite se kaj name ja,jaz pa se bom na vas! Miška Filip bo hodil z menoj, ampak bo v svoji skupinici. Jaz bom v drugi. Aja, gre v IG vrtec, ne v Tomšičevega. LP vsem sotrpinkam!
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 19:50:17
|
|
|
|
M&P
|
No,jaz bi bila tud na vašem mestu,če mi ne bi podaljšali porodniške.Tako,da bomo septembra šli v to:(Jah enkrat bo treba a ne?;) Lep delavni začetek vsem:rozica:
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 20:39:57
|
|
|
|
india
|
No,lep začetek obema, Filipu dosti novih prijateljev, tebi pa same pridne otroke!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 20:56:52
|
|
|
|
HuAnita
|
Saj bo:rozica:! Če pomislim, da me to čaka čez 3m, pa me je kar:grrr:groooza.
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 22:01:57
|
|
|
|
Ro-La
|
dober kšihtarski začetek:):) kakšne obveznosti te zanimajo:zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?