Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako reagirajo na spremembe 11.6.2005 17:35:38
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nas je ponavad slabše prespana 1 noč tam in pol prva noč doma, ostalo pa ok lp, lara
|
|
|
|
kako reagirajo na spremembe 11.6.2005 17:37:19
|
|
|
|
Wahoo RR
|
Prejšnji teden sem pisala o tem...ker sva bile 3 dni na morju. Cel sistem se ji je porušil. Zavračala je adaptirano mleko, zbujala se je ponoči, čez dan se je ene 5 x začela dret..Vglavnem, doma je stanje čisto drugače... In ko sva prišle domov si je tudi ona vse ogledovala....sploh očija, hehe...In se veselo smejala, kot da je komaj čakala da pride domov. Ene 2 dni je trajalo...zdej je vse po starem. Tudi jaz upam da bo naslednjič boljše...
|
|
|
|
kako reagirajo na spremembe 11.6.2005 18:12:11
|
|
|
|
viv_
|
Pri nas gre načeloma lahko - mogoče je malo bolj težavna 1. noč v novem okolju (če sploh ne pozna prostora - če je nekje, kjer smo že bili je OK). Ampak jo res od malega vlačimo okrog kot "mačka mlade", pa vedno imamo isti ritem, ne glede na to ali smo doma ali na dopustu. lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.6.2005 20:18:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
kako reagirajo na spremembe 11.6.2005 20:21:34
|
|
|
|
viv_
|
Mene pa najbolj ob živce spravi razpakiravanje - ma rabim en teden, da vse kufre razpakiram, pa pospravim, operem, speglam...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.6.2005 20:23:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
kako reagirajo na spremembe 11.6.2005 21:20:03
|
|
|
|
frutka_
|
Pri nas je bilo naravnost super! Mali je full lepo spal, jedel. Sploh ni bilo problema. Sem pa v eni kjnigi prebrala da malčki sovražijo dopust sploh v starosti od 6. meseca pa do 1.leta. Gre predvsem za stvar navade in spomina, ker jih vrže iz tira/bioritma in se težko prilagajajo novemu okolju in spremembam. Zato priporočajo običajno rutino in znane stvari okrog otroka. Npr. njegova odejica, medvedek,njegove igračke...:bravo: Otroci so mali odvisneži od prostora in znane rutine, to jim pomaga da se lažje spomnijo kaj se je zgodilo. Če jim to vzameš se zmedejo in ko je vse novo, so takooo zaposleni s tem da stvari osmislijo, da da nimjao časa da bi podatke usvojili in so zato vznemirjeni. :bravo: Mislim da bo naslednjič bolje!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?