Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bolečine kot med menstruacijo 11.6.2005 13:57:03
|
|
|
|
Lumpi
|
Nič bat, pi9j nagnesol, pa bo v redu. Tud jaz mam te probleme, pa je G rekla, da je to raztezanje! Pa lepo nosečnost
|
|
|
|
Bolečine kot med menstruacijo 11.6.2005 13:57:43
|
|
|
|
Lumpi
|
škrat: MAGNESOL (šumeči tableti)
|
|
|
|
Bolečine kot med menstruacijo 11.6.2005 13:59:25
|
|
|
|
malika
|
ne, menstrualne bolečine, nikakor niso raztezanje, ampak popadki. Malo bodi pozorna, če se pojavljajo v časovnem zaporedju in kar v bolnico na pregled! meni so se nedolgo nazaj pojavljale na 2 min in ko sem prišla v bolnico sem bila že odprta 1 cm in bi v 30 tednu skoraj rodila. kar pojdi se pokazat, ker če ni nič te bodo rade volje potolažili in spustili domov!
|
|
|
|
Bolečine kot med menstruacijo 11.6.2005 14:03:01
|
|
|
|
šnucika
|
če si še bolj na začetku,ni to nič drugega kot maternica,ki se razteza.......zoprno,ampak mislim,da imamo kar vse to težavo!;)
|
|
|
|
Bolečine kot med menstruacijo 11.6.2005 14:26:05
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, sem v 9t. Prejšnje tedne me je špikalo, zdaj imam pa menstrualne bolečine :(
|
|
|
|
Bolečine kot med menstruacijo 11.6.2005 14:27:01
|
|
|
|
Arwen
|
Mene je takole zvijalo točno na rok poroda. Ko sem prišla na pregled, sem bila že 3 cm odprta in takoj rodit. Čisto možno, da se tudi pri tebi že kaj pripravlja (če si na koncu nosečnosti). Srečno! T.
|
|
|
|
Bolečine kot med menstruacijo 11.6.2005 14:28:12
|
|
|
|
Arwen
|
Aja, to je pa druga zgodba;)
|
|
|
|
Bolečine kot med menstruacijo 11.6.2005 19:10:51
|
|
|
|
leah
|
Ja ja to so lahko popadki.Jaz sem jih imela v7.,8.,mesecu enkrat po tri dni skupaj,in devetem zadnja dva tedna na full...sem skoz Buscopan jedla,pol sem šla pa dva tedna prej rodit:)-:)-
|
|
|
|
Bolečine kot med menstruacijo 11.6.2005 19:29:02
|
|
|
|
lenika
|
Mnenja so različna, zato ti predlagam, da se odpraviš na pregled, boš vsaj bolj mirna.
|
|
|
|
Bolečine kot med menstruacijo 12.6.2005 9:18:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne,tolk hude niso, ampak je res neprijetno, kot da bi imela M. Me je pa včeraj kolegica pomirila, da je imela tak občutek celo nosečnost in da to ni nič "čudnega"
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Vse, kar morate vedeti o carskem rezuCarski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......