|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   praznovanje
10.10.2009 22:40:18   
mokec
Zanima me kako v vrtcu praznujete rojstni dan otroka? user posted image Mi bomo čez 14 dni praznovali in ne vem kaj bi mu pripravili za v vrtec - ali vi povabite druge otroke na praznovanje na dom? jih imamo 21 v skupini in me je ker mal strah met tolk otrok na kupuuser posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: praznovanje
11.10.2009 8:47:16   
bskrle
 praznujejo le v vrtcu. Doma pa z družino.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu mokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2009 9:15:27   
jakaracman
V vrtcu praznuje z prijatelčki, doma pa z domačimi in nevrtčevskimi prijatelčkiuser posted image

(odgovor članu mokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2009 21:09:08   
frutka_
Vprašaj v vrtcu kakšne imajo navade okoli praznovanja. 

(odgovor članu mokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.10.2009 12:24:41   
bina30
V našem vrtcu so ukinili praznovanja v stilu, da otroci prinesejo vse živo za jest itd..., ker so bile prevelike razlike. Nekateri so prinesli samo smokije in sok, drugi pa ne-vem-kake-vse sladice, darilca za otroke in to in ono... Sedaj praznujejo brez sladkarij in tako, da izobesijo slike tistega, ki praznuje, tisti dobi posebno mesto pri mizi, odloči, kaj se bodo igrali...torej je to njegov dan.

Jaz bi sicer rada pogostila njegove prijateljčke tudi v vrtcu, samo se mi zdi prav, da praznujejo vsi enako. Za sladkarije pa tako ali tako nisem.

Doma pa povabim kolegice z otročki in se imamo ful lepo ob torti, prigrizkih in seveda kupu igrač. 

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.10.2009 12:29:11   
Naja31
Starejši praznuje v vrtcu, potem praznujemo doma s sorodniki  (tašča, tast, moj, brat, necak, svakinja,moja babica, stric) in posebej praznuje z njegovimi prijateljčki, povabi jih tudi iz vrtca, in njihovimi starši. Letos smo imeli to v hotelu Mons, ker toliko ljudi tezko spravim v stanovanje user posted image . Iz vrtca pa povabi tiste s katerimi se bolj druži, čeprav bi on povabil kar celo skupino, ampak se ponavadi zmenimo, da cele pa res ne. Letos je bilo 15 otrok,plus skoraj vsak po dva starša in kakšen mlajši bratec ali sestrica. Je bila gužva.

Mlajši pa je do zdaj praznoval samo 1. rojstni dan, doma s sorodniki, skupaj s starejšim ker imata rojstni dan 5 dni narazen.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 13.10.2009 12:31:21 >

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.10.2009 12:32:30   
blaža
Mi smo zmenjeni, da se praznuje, ker se otroci tega veselijo. tudi v jaslih. je pa nekako določeno kaj naj bi se prineslo in se tega kar vsi držimo. Nobenega pretiravanja z strani staršev in otroćki so veseli.user posted image

prinese se ali za vsakega eno merendinico, al pa na otroka eno kinder čokoladico, ali pa smokije, ... za pit pa kar ta velika sokova, odvisno kolko jih je, ma v glavnem ene dva litra jabolčnika ali kakega drugega soka.

Strošek je majhen in ni taka reč.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.10.2009 12:34:52   
blaža
še za ta velikega, ki je sedaj 1. razred sem pozabla povedat. No lani se je začelo, ko se je oblikovala dokončna predšolska skupinica, da se domov vsi sošolci povabijo. jih je samo 7 in tudi letos imajo tako. So precej povezani, ker jih je malo in od lani naprej, ne vabim več ostalih otrok, le te iz šole, ker se tega vsi veselijo in jim je všeč tako.

so pasali cajti, da so prišeli naši kolegi z svojimi otrocmi, zdej si on povabi svoje prijatelje.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 12:46:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.10.2009 13:54:59   
ronja
pri nas sta vzgojiteljici predlagali, da prinesejo starši namesto sladkarij 3 velike kompote in smetano v dozi. Ko bosta v vrtcu, bosta praznovali tudi tam, verjetno bom pa za njune prijatelje pripravila praznovanje tudi doma - kogar in če bosta želeli imet, seveda.

(odgovor članu mokec)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.10.2009 13:57:20   
Naja31
Aja, pa res je najbolje, da se vpraša vzgojiteljico kaj prinesti v vrtec.
Nam je letos rekla, da so najbolj veseli bobi palčk in roladic,tako da je vsak dobil eno roladico, slavljenec je imel pa svečke zapičene v njo. Pretiravati ni treba ker itak ne pojejo vsega in jim potem hrana ostaja. Ne sme biti pa nič doma narejeno, ampak kupljeno. Pa kaki baloni, piščalke, servietke, kozarčki,...., pa je že cel žur.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.10.2009 21:56:01   
takotako
V vrtcu smo se na sestanku zmenili kaj se prinese. tako da več ali manj isto prinesemo. Pa tud ni nekaj veliko. Sam da je malo drugače.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.10.2009 12:26:23   
bina30
Ima katera kakšno idejo, kaj bi lahko nesla v vrtec otrokom (2 letniki), glede na to, da imamo dogovorjeno, da ne nosimo nobene hrane in pijače. S čim bi jih razveselila? Sinek bo kmalu praznoval in bi rada, da bi tam tudi lepo preživel svoj rojstni dan.

(odgovor članu mokec)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.10.2009 12:28:12   
ledenaa
Ne nosimo nobene hrane
Za roj, dan povabimo animatorja

(odgovor članu mokec)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?