ronja
|
Jaz mam recimo zdaj kar nekaj kil več, ker jem antihistaminike A majo tudi take učinke? Svašta, sploh nisem vedela - pa sem jih dolgo jemala... Bi morala bolj prebrat navodila, hehe. No, bom vedela za drugič, če jih bom še kdaj rabila. (sicer se nisem takrat nič zredila, ampak to je itak odvisno -ne dobimo vsi istih str. učinkov). samo kaksna dlaka je kje prevec....pa kaj pol No, to je še najlažje odpravit - če bi si lih želela . probaj si nekako o sebi ustvarit lepo mnenje,bodi lepa navznoter,šele potem boš žarela tudi v zunanji podobi. Vem, da obstaja ta mit, ampak nisem čisto ziher, da drži... Jaz se v puberteti nisem glih preveč lepa zdela sama sebi, ampak "žarela" sem pa baje kar... Ker žariš lahko tudi zato, ker govoriš o nečem, kar imaš rad ali pa enostavno zato, ker rad živiš. Pa čeprav nimaš o sebi ravno najlepšega mnenja... Ej, ronja, tebe si pa predstavljam kot zelo lepo žensko. Pa ne po trenutnih modnih standardih, ampak kot celota se mi zdi, da moraš zagotovo okoli sebe izžarevat eno zelo lepo, močno, pozitivno energijo. To je pa tisto, kar je meni lepo. Hehe, ankica, hvala, le živi v lepem prepričanju . Upam, da ne boš kdaj razočarana, če se kdaj spoznava v živo . Ma, saj nisem grda, ravno ne vem kak lepa pa tudi ne. Normalna pač , mogoče mal bolj suha kot normalno, pa mal daljše lase kot normalno, pa očala, to je vse. Na splošno so mi punce všeč, če imajo kako kilo več kot pa jih imam jaz - ampak sama se pa boljše počutim pri teh kilah (no, mogoče kaka kilca gor bi bilo idealno). ampak ko neham dojit, se ne bojim, da mi to ne bi ratalo brez kakega hudega truda . Vem pa, da mam nekaj tretjega: ne vem, kaj je to, ampak nikoli mi ni bil problem, da me ljudje ne bi opazili, ali pa da ne bi bila všeč nekomu, ki je meni všeč, da si me ne bi zapomnili (kar je problem, ker jaz pa ta problem imam, da si ljudi dostikrat ne zapomnim...), ipd... Mogoče so to "iskrice v učkih"? Ali pa vonj? Pojma nimam, ampak nikoli se nisem počutila povprečno ali nevidno. Kvečjemu preveč vidno . Moram pa priznat, da v resnici ne bi nikoli hotela zamenjat telesa s kom drugim! Obraza sploh ne, ker ta je pač moj, pa čeprav je milijon lepših, na tem je napisano to, kar jaz mislim... Postave pa tudi ne bi menjala - ne vem, zakaj točno - pač mi je čisto ok ta, ki jo imam... Mislim, da sem samo enkrat v življenju srečala punco, za katero sem si rekla, evo, ta je pa tako lepa, da bi zamenjala postavo z njo - ampak takrat še nisem mela teh jošk - tak da zdaj spet ne bi menjala . Ta test tudi tebi priporočam, žaki! A obstaja na svetu ena ženska, s katero bi ti bila pripravljena zamenjat - karkoli: telo, obraz, celo življenje? Boš videla, da na koncu koncev si najrajši ti sama... Torej si čisto super .
|