|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jutro avgustovke!
11.6.2005 9:50:04   
Tiamo
:zaspan::zaspan:

Dobro jutro, kako ste?

Jaz sem super, sem danes zelo dobro spala, čeprav sem mislila, da ne bom, ker sem včeraj gledala grozljivko pozno v noč.:)-

Kako počutje? Jaz moram kar potrkati, sem OK. Malo me mučijo še slabosti, ampak sem ugotovila kdaj!! Takrat ko ne grem na veliko potrebo zjutraj....

Drugače je :duda: aktivna in to čisto spodaj, imama kdaj kar filing, da bo ven pogledala. :bravo::bravo:

Meni se še ni naredila črta sredi trebuščka od popka navzdol (kako se ji že reče? :zmeden: )?

Punce kako se avgust hitro približuje, a ne? A vas je že kaj strah? A ima že katera torbo za v porodnišnico pripravljeno? Mene še ni nič strah in pripravljene torbe tudi še nimam!! Je pa vse druge okoli mene strah in so že prav tečni ko me skoz sprašujejo, kdaj boš pa tist naredila, kdaj boš pa to pripravila,....

Lp Tia74 :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   jutro avgustovke!
11.6.2005 10:13:14   
Jessy
Dobro jutro!

Kolk si pridna, Tia, da si nas postavila višje!:rozica::rozica::rozica:

Jaz sem se pravkar skobacala iz postelje. Je bilo prav luštno spat in sem se tudi jaz dobro naspala. Se bom pa zdaj zrihtala in šla v trgovino po barve, da začnem počasi barvat ta dva junaka na steni v sobici.

Počutje je pri meni tudi zelo vredu. Včeraj zvečer me je v spodnjem predelu trebuha, na levi strani, tako močno speklo, ko sem se nekaj obračala, da mi kar za nekaj trenutkov vzelo sapo. Verjetno sem se kaj pretegnila. :zmeden:

Pri nas je :duda: zagotovo še vedno v pokončnem položaju, saj me še vedno brca okrog mehurja, na vrhu trebuha so pa nežni gibi, kar so zagotovo rokice. Ne vem, kaj čaka ta :duda: z njegovim obratom.

Tudi meni se še ni naredila linea negra. Si kar mislim, da se tudi ne bo, če se že do zdaj ni. :zmeden:
Tudi strij zaenkrat še ni (moram potrkat) po trebuščku in koža je kar lepe barve in nič suha, tako da upam, da se me tudi te izognejo.

Strah me ni prav nič! Zaenkrat se še močno veselim in se komaj zavedam, kako tedni bežijo. Najbrž se bodo zadnji tedni vlekli, ali pa tudi ne.
Torbe še nimam pripravljene in je niti ne bom še pripravljala. Po moje joe bom sredi julija, ko bom kakih 14 dni pred PDP-jem. Itak se prej ne bo nič dogajalo, saj so :duda: kar radi v naših trebuščkih. Če bom pa kakšne popadke začutila, bom zagotovo imela zadosti časa, da pripravim torbe, predno kam odjadram.
Kako so vam v šoli za starše predlagali? Kdaj naj bi se imelo torbo že pripravljeno? Midva namreč nisva hodila v šolo za starše, tako datega ne vem.
So pa ljudje okrog mene zelo uvidevni in me nič ne strašijo in sprašujejo, če imam to, pa ono pripravljeno. Me lepo pustijo čisto pri miru. :bravo:

Zdaj pa grem pozajtrkovati (bom kar košček štrudla pojedla), pol pa na hitro skočim v trgovino.

lp, Jessy

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
11.6.2005 10:15:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   jutro avgustovke!
11.6.2005 11:19:44   
miševi
Zdravo!

Spet se javljam tudi jaz. Danes sem toliko bolje, da mi bo to uspelo... Dva dni sem se počutila kot mrtvak:(. Treslo me je kljub obleki in dvema pregrinjaloma in zakurjeni hiši, pa slabost, pa nič nisem mogla jest in pit - in to jaz, :pujs: (shujšala sem 2 kg). Ponoči me je pa še križ zagrabil, da še spala nisem. Moj ubogi :love: me je moral vsake toliko masirat. Ker nisem jedla, sem bruhala žolč. Včeraj ponoči sem končno lahko šla na wc in je kar lilo z mene. Sem se pa potem malo bolje počutila. Danes sem le še šibka, pa nekaj me "kuri" (vročine ni). Sem se stuširala, pa sem takoj morala nazaj v posteljo, kjer sem zaspala. Sedaj je malo bolje.
Sploh ne vem, kaj bi to lahko bilo :zmeden2:. Jedla sem take stvari kot ostali, pa drugim nič ni. Prehlajena tudi nisem. Tolaži me, da je bil :duda: oba dni full aktiven - ali pa sem bila na to bolj pozorna, saj sem preležala več časa, kot celo nosečnost skupaj. Danes se trudim, da bi vsaj popila dovolj. Upam, da mi bo uspelo:ups:.

Drugače pripravljeno še nimam nič. Me je pa ta dva dni bilo strah - kaj če bi morala v bolnico, pa še nič ni po omarah, pa par drobnarij moram še kupit... Drugi okoli mene še niso nič živčni.
No, vsaj sobica za Niko je že nared. Pa slikca od Puja mi je tudi ratala...

Še vedno nimamo imena za :modri: :zmeden:.

Bubabaya - za krče - probaj malo več mleka popit, pa kakšno banano več pojest. Včasih že to pomaga. Zame je bilo v prvi nosečnosti to vedno opozorilo, da premalo mleka popijem, potem pa so se zopet nehali.

Črte pod popkom tudi jaz nimam, je tudi prvič nisem imela.

Sedaj grem pa spet ležat in se nacejat, da ne bo kaj narobe. Lepo se imejte:rozica:.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   jutro avgustovke!
11.6.2005 11:53:58   
Jessy
Kaj je zdaj to, avgustovke??? A je čas, da začnemo avgustovke bolehati? Že za dve vem, da sta bolni!

Dajte nehat s temi boleznimi!!!!

Pazite nase in na :duda:, pa čimprej se pozdravita! Tekočino pa le poskusi obdržati v sebi, saj je ta še najpomembnejša. Zaloge s hrano ima :duda: itak zadosti, tudi če ne moreš jesti!
Pa čimveč počitka in crtanja!!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   jutro avgustovke!
11.6.2005 15:03:02   
Kety
No, pa sem vstala od (skoraj) mrtvih!;) Danes sem občutno bolje, pa ne vem točno kaj je pomagalo ali lekadol ali pa je samo od sebe prešlo in sem bila včeraj res na vrhuncu viroze. Danes sem sicer še bolj švoh in sem ostala kar v postelji. Je pa moral moj :love: sam na krst (je krstni boter svoji prvi nečakinji) in mi je ful hudo, ker nisem mogla it. Ampak, važno je da se jaz pozdravim za nešega :duda:!!!

Jaz še nisem dobila napada sindroma gnezdenja, se mi pa zdi da ga je moj :love:! Pospravlja, pomiva, pripravlja, nakupuje (klimo, opremo) zida,...ful je :angel:! LJUBIM GA!!!

No, mene še čaka pranje in likanje oblekic. Najprej pa moram it čez vse skupaj, da vidim kaj mi še manjka. Zdej, ko hodiva v šolo za starše mi je vse bolj jasno in bom lažje nakupovala.
Jessy, kaj mora biti v torbi za novorojenčka ti pa napišem ob naslednjem javljanju, ker sem zdele v postelji, zvezek v katerega sem si stvari zapisovala pa so v spodnjem štuku! OK?!

Tia, zate pa sem slišala tudi eno dobro stvar v šoli. Proti zatekanju obstaja ABDOMINALNA DEKOMRESIJA in jo izvajajo v porodnišnici. Baje je super stvar in krije jo zavarovalnica. Prekrvavi vse od trebuščka navzdol in baje je tudi porod potem lažji. Babica je rekla, da se s tem začne okrog 32 tedna in da je dobro it vsaj 2x na teden, da kaj zaleže. Potegne pa vso odvečno vodo iz tkiva in tudi dojenček potem dobi več kisika,...ne vem, lahko pokličeš v porodnišnico in se pozanimaš.

No, se še javim, grem malo podremat!:zaspan:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?