Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: "da bi naju skregali"? 8.10.2009 14:34:24
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja manipulacija je vsekakor bila... Podpis - samo ne zato, da bi naju skregala. Če bi bilo po njeno, bi midva lepo bila skup, tamicena je lahko tudi z nama (še boljše), ona bi pa najino prvorojenko imela . Saj ne morem verjet...dobrota je res sirota... Pa si mogoče kdaj pomislila, da ti želi samo pomagati in te razbremeniti....
|
RE: "da bi naju skregali"? 8.10.2009 14:39:30
|
|
|
|
slutnja
|
Vrjamem v to, da nekateri ne morejo sprejeti partnerja/partnerko svojega otroka. Pri prvi resni vezi nisem imela takih težav, zdaj pa jih imam in to kar počasi uničuje najino vezo...Zdi se mi, da se moj niti malo ne potrudi to izboljšati, ne zapre jim usta ko bi bilo to potrebno. Saj ni samo v tašči problem, problem je tudi v ostalih članih družine...zmeraj kritizirajo kako se oblečem, kako naj perem perilo, kaj naj skuham, itd...uglavnem to mi že tako preseda...Sem svojemu že velikokrat rekla, da tega ne bom poslušala, da naj temu naredi konec, pa se mi zdi vse zaman, saj do zdaj ni ničesar ukrenil. Moji starši njega zelo spošutjejo in ga imajo radi...Nikoli ni imel probleme zaradi mojih staršev, jaz pa imam same preglavice zaradi njegove celotne družine od prababice naprej. Tako, da nekateri se kar trudijo, da se skregava do konca. zapri jim sama gobec...zakaj bi bla jim tih?
|
|
RE: "da bi naju skregali"? 8.10.2009 15:19:35
|
|
|
|
ronja
|
Saj ne morem verjet...dobrota je res sirota...user posted image Pa si mogoče kdaj pomislila, da ti želi samo pomagati in te razbremeniti.... hehe, sem še prevečkrat (predno sem ugotovila). ja, ona bi me takoj po rojstvu popolnoma razbremenila moje punčke . Ampak meni je ta obremenitev tako fajn, da je pač ne dam - eni smo smotani, nimaš kaj . Je bila zadnjič kar žalostna, ko sem rekla, da se mamo prav fajn, pa da nam je vsem 4im super. Ampak če ob tem žalostna rata, pa res ne morem pomagat...
|
|
|
|
RE: "da bi naju skregali"? 8.10.2009 15:29:21
|
|
|
|
Anna86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Joj ko berem tele teme o taščah in to, lahk orečem samo: MOJA v.d. TAŠČA JE ZAKON!!!! Je mojmu dragemu, torej svojemu sinu rekla, da če bo kaj zaj**** gre on na cesto in ne jaz Se kar podpišem pod tole.
|
|
|
|
RE: "da bi naju skregali"? 8.10.2009 16:19:18
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anna86 IZVIRNO SPOROČILO: Otika Joj ko berem tele teme o taščah in to, lahk orečem samo: MOJA v.d. TAŠČA JE ZAKON!!!! Je mojmu dragemu, torej svojemu sinu rekla, da če bo kaj zaj**** gre on na cesto in ne jaz Se kar podpišem pod tole. tut jest, čeprov se o metanju na cesto še nismo pogovarjal kakorkoli, mene ful zanima kaj bi blo, če bi tem taščam ratalo? bi gonile 3 mesce 'sm ti rekla da ni zate in da je nesposobna', ko bi pa novo prpelju bi blo pa isto? al majo one kako kandidatko v paci? kšne ideje oz. vpogled v misli tašč?
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: "da bi naju skregali"? 8.10.2009 16:28:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Joj ko berem tele teme o taščah in to, lahk orečem samo: MOJA v.d. TAŠČA JE ZAKON!!!! no, tudi jaz se nimam kaj za pritoževat! Čeprav pa o bivši "tašči" pa lahko rečem No Comment v človeški podobi Najbolj srečna je bila, ko sva bila skregana. In ker njen sinek ni imel hrbtenice je vedno zmagala ona.
|
|
|
|
RE: "da bi naju skregali"? 8.10.2009 19:17:34
|
|
|
|
nanita
|
IZVIRNO SPOROČILO: slutnja Vrjamem v to, da nekateri ne morejo sprejeti partnerja/partnerko svojega otroka. Pri prvi resni vezi nisem imela takih težav, zdaj pa jih imam in to kar počasi uničuje najino vezo...Zdi se mi, da se moj niti malo ne potrudi to izboljšati, ne zapre jim usta ko bi bilo to potrebno. Saj ni samo v tašči problem, problem je tudi v ostalih članih družine...zmeraj kritizirajo kako se oblečem, kako naj perem perilo, kaj naj skuham, itd...uglavnem to mi že tako preseda...Sem svojemu že velikokrat rekla, da tega ne bom poslušala, da naj temu naredi konec, pa se mi zdi vse zaman, saj do zdaj ni ničesar ukrenil. Moji starši njega zelo spošutjejo in ga imajo radi...Nikoli ni imel probleme zaradi mojih staršev, jaz pa imam same preglavice zaradi njegove celotne družine od prababice naprej. Tako, da nekateri se kar trudijo, da se skregava do konca. zapri jim sama gobec...zakaj bi bla jim tih? Nekako se ne upiram ,ker ipak imam spoštovanje do njegovih staršev. Je pa res, da mi na pravi živc še niso stopili, pa ne bo lepo, če se bo to zgodilo.
|
|
|
|
RE: "da bi naju skregali"? 8.10.2009 20:28:19
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
Vse je mozno. Z mojo tasco nimam problemov.
< Sporočilo je popravil Sreča in ljubezen -- 8.10.2009 20:30:16 >
|
|
|
|
RE: "da bi naju skregali"? 8.10.2009 21:21:02
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Joj ko berem tele teme o taščah in to, lahk orečem samo: MOJA v.d. TAŠČA JE ZAKON!!!! Je mojmu dragemu, torej svojemu sinu rekla, da če bo kaj zaj**** gre on na cesto in ne jaz joooj To pa je tako kot da bi poslušala svojo taščo. V torek mi je rekla te žametne besede. Veš Kepica... **** bo prej letel na cesto, kot ti. Ti ne greš nikamor. Evo v četrtek me je že nogirala.
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
romantikahibelaAli s partnerjem raje večerjata ob svečah ali luči ???ob svečah ker varčujeva z električno energijo (
9%)
ob svečah ker je to bolj romantično (
29%)
ob luči ker je to bolj sexi (
16%)
ob luči koga briga elektrika (
47%)
Število vseh glasov: 296Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!