|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hCG nivo nižji pri moškem fetusu - nos.test k...
8.10.2009 9:51:22   
isobel
Slučajno naletela na en članek, kjer trdijo, da je hCG višji pri ženskah, ki nosijo punčko z razliko od tistih, ki nosijo fantka. Pravijo, da je zato mogoče, da bo nosečnostni test pokazal pozitiven rezultat kasneje pri fantku kot pri nosečnosti ženskega fetusa.

"Effect of Fetal Gender and Sex on Maternal hCG Levels

Does a pregnancy test become positive later when the fetus is a boy, and does it become positive earlier when the fetus is a girl?In this study published by Yaron Y et al in Human Reproduction the authors studied 1,325 pregnant women with singleton pregnancies at 10-13 weeks and compared different hormone levels including the pregnancy hormone hCG human chorionic gonadotropin between women carrying a male and a female fetus  They found that women who had a female fetus had hCG levels significantly higher than women who carried a male fetus. This finding is consistent with that found by several other researchers.These findings may have implications not only on evaluating risks of Down syndrome (women carrying female fetuses had a higher risk for Down syndrome), but also on timing of a pregnancy test. If women carrying a male fetus have lower hCG levels then it may be possible that their first positive urine pregnancy test could be delayed because of the male gender."  (Babymed.com)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hCG nivo nižji pri moškem fetusu - nos.te...
8.10.2009 10:33:38   
živa
Pri meni ne drži. Obakrat je bil test pozitiven na dan izostanka oz. celo dan prej in doma imam dva fantka.

Lp,

živa

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
8.10.2009 11:43:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.10.2009 13:01:59   
isobel
Jaz zase ne morem nič reči, če je kaj resnice na tem ali ne, ker sem delala test šele 42. dan po zadnji menstruaciji in imam tudi fantka.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.10.2009 13:05:05   
Katy78
Meni je test 3 dni pred izostankom M pokazal pozitivno, in sicer močna črtica, še en dan prej pa je tudi bila črtica, le da rahlo obarvana. Imamo pa fantka. Tako da tudi pri meni ta teorija tudi ne drži. user posted image

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2009 14:11:55   
Jančika_
Pričakujem tretjega fantka. Za prvega težko rečem, ker sem imela neredne M; pri drugem in tretjem je bil test rahlo pozitiven že dva ali tri dni pred izostankom (jemala sem zdravila, ki jih je bilo priporočljivo ob pozitivnem testu nehati jemati, zato sem tako zgodaj delala test).

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.1.2010 11:04:48   
jana84
hehe, zgleda da je ravno obratno! No, jaz sem delala test tam okrog 5 dni po izostanku in je bil lepo pozitivne, čez 8 mescev pa je smo dobili fantka...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.1.2010 9:57:56   
buča
pr men tud ne drži.imam punčko,30.dan pokazal -,potem pa +.res je glih kontra

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?