|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj je konec adaptiranega mleka?
6.10.2009 22:30:01   
soncica01
mene pa zanima, kdaj ste svojim otrokom povsem ukinili adaptirano mleko?

Mi smo stari 8 mesecev, imamo še vedno 2 obroka Aptamila - zjutraj takoj ko se zbudi in zvečer tik pred spanjem, vse ostalo je GH.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
6.10.2009 22:51:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu soncica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kdaj je konec adaptiranega mleka?
6.10.2009 23:12:00   
leo**tia
ne vem..moja pije am..amo zdaj 2dni ni hotela in sem ji naredila kravlje 3.5 razredčila in je spila...ene 3krat je pila kravje,,večinoma pa am...ne vem zakaj na trenutke noče am,kravje pa...meni je p rekla naj samo prvič razredčim pol pa čisto....ne vem,,bomo vztrajali mi na amuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.10.2009 23:14:29   
KT
Osebno sem vztrajala na AM do njenega enega leta, potem pa sem začela mešati pol-pol. Po približno mesecu ali dveh (ne spomnim se več natančno) pa sem ji začela "servirati" le KM.

< Sporočilo je popravil KT -- 6.10.2009 23:15:50 >

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.10.2009 23:23:19   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: soncica01

mene pa zanima, kdaj ste svojim otrokom povsem ukinili adaptirano mleko?

Mi smo stari 8 mesecev, imamo še vedno 2 obroka Aptamila - zjutraj takoj ko se zbudi in zvečer tik pred spanjem, vse ostalo je GH.

naš bo čez 11 dni star 14 mesecev pa mu še vedno dajem zutraj in zvečer AM-  aptamil 2....sem že probala dat KM, pa ga ful napenja po njem, drugače alergije nanj nima......ponoči se je zbujal nenormalno, ko sem mu ga dala.....drugače pa normalno prenese jogurte, skutke, ....  mleka pa zaenkrat ne.....   

Prvega sem dojila do 13 meseca in sem mu pol začela kozje mleko dajat (je lažje prebavljivo), pol čez čas pa KM, pa ni bilo problemov....

...sem zdaj tud kozje mleko nabavila, pa bom s tem začela..... pa da vidimo kako bo....drugače mu pa raje še AM kupim kot pa da se mi nonstop zbuja ponoči, ker ga črviči......   ko bo zrel zanj, ga bo že sprejel.....  

Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2009 8:10:47   
Katy78
Moj ima 10 mesecev pa ga po flaški dobi le še zvečer pred spanjem. Sicer pa mu Milupine kaše delam z Novalacom, gres, kosmiče in mlečni riž pa z alpskim mlekom.
Pediatri priporočajo, da naj bi za pitje dobivali AM nekje do 1. leta starosti.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.10.2009 8:15:00   
kristinaj
jaz sem ta veliki dajala do 13m in malemu bom tudi.... pila sta pa am samo na flašo, vse ostalo pa sem jim od 7,5m delala na alpskem.. polento na mleku, gresk na mleku, čokolino....ipd

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

Neposredna povezava do sporočila: 7
7.10.2009 8:30:45   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78
Sicer pa mu Milupine kaše delam z Novalacom,

Milupine kašica ja že vsebujejo AM in se morajo mešati z vodo. user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.10.2009 8:34:34   
mateyka
naša je stara 2 leti in 2 meseca in še pije AM zjutraj in včasih zvečer. navadnega mleka pa ne mara preveč. občasno ga spije kak deci pri babi, ko sama reče zanj (se mi zdi da ji je fino,ker oije iz šalčke za kavico user posted image ), drugače pa ne mara (niti gresa, niti čokolino ali vse kar se meša z navadnim mlekom) mleka. jaz ji ga nameravam dajat dokler bo hotela. itak je boljše prilagojeno. majo tudi tak AM za večje otročke, za po enem letu, Muller ga ima, od Milupe Milumil.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.10.2009 10:12:26   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78
Sicer pa mu Milupine kaše delam z Novalacom,

Milupine kašica ja že vsebujejo AM in se morajo mešati z vodo. user posted image

Ja, večina, ne pa vse. Npr. gres, riževi kosmiči in 7žitaric se mešajo z AM. Drugih mu pa ne dajem, so polne sladkorja, mu raje sama skuham na navadnem mleku in potem vmešam sadje ali pa rozine ali pa malenkost potresem s cimetom ali kakavom.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.10.2009 10:55:34   
josephine27
Mi smo ukinili AM takrat ko je zvečer nehal piti po flaši ( pri 16mesecih). Kravjega mleka po flaši enostavno ni hotel pit. Z lončka pa ga je lepo pil že od 1 leta.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.10.2009 12:22:29   
botrca
Najin je star 22 mesecev in zvečer še vedno pije AM po flaški in nimam mu namena ukinit. Dokler bo pil, bo dobil.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.10.2009 21:19:37   
bina30
Moj je pil do 18m Kindermilch od Hipp-a. Čokolino in gres pa sem delala od 9m z alpskim mlekom, zjutraj in zvečer pa obvezno AM.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
10.10.2009 18:45:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bina30)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
10.10.2009 23:09:33   
tejči28
Jaz mu dajem novalac 3 in na embalaži piše za otroke od 1 do 3 let.Ker ta mleka vsebujejo še vitamine in ostalo potrebno za malčke mu bom to mleko devala dokler bo hotel. Zjutraj in zvečer dobi mleko,v prehrani pa uporabljam navadno mleko ampak v manjših količinah.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.10.2009 8:23:28   
ZARA
Zara je bila stara 11.5 mesecev, ko je šla na navadno mleko - 3.5mm.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.10.2009 15:45:41   
Najaa
Taprva se je dojila do 11m, potem pa prešaltala na KM.
Mlajša je 3/4 na AM in ga bo pila tudi nekje do 11. ali 12.m.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.10.2009 9:27:08   
koala
MOj je bil 13  mesecev dojen, potem pa sav zjutraj in zvečer prešaltala na AM, čez dan pa pije KM,  zdaj je stra 20 mesecev in še vedno pije zjutraj in zvečer AM in sicer milumil kindermilch.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.10.2009 16:40:08   
Paštetka
do točno 2 let sta bila oba na AM user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?