Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 6.10.2009 22:51:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kdaj je konec adaptiranega mleka? 6.10.2009 23:12:00
|
|
|
|
leo**tia
|
ne vem..moja pije am..amo zdaj 2dni ni hotela in sem ji naredila kravlje 3.5 razredčila in je spila...ene 3krat je pila kravje,,večinoma pa am...ne vem zakaj na trenutke noče am,kravje pa...meni je p rekla naj samo prvič razredčim pol pa čisto....ne vem,,bomo vztrajali mi na am
|
|
|
|
RE: kdaj je konec adaptiranega mleka? 6.10.2009 23:14:29
|
|
|
|
KT
|
Osebno sem vztrajala na AM do njenega enega leta, potem pa sem začela mešati pol-pol. Po približno mesecu ali dveh (ne spomnim se več natančno) pa sem ji začela "servirati" le KM.
< Sporočilo je popravil KT -- 6.10.2009 23:15:50 >
|
|
|
|
RE: kdaj je konec adaptiranega mleka? 6.10.2009 23:23:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncica01 mene pa zanima, kdaj ste svojim otrokom povsem ukinili adaptirano mleko? Mi smo stari 8 mesecev, imamo še vedno 2 obroka Aptamila - zjutraj takoj ko se zbudi in zvečer tik pred spanjem, vse ostalo je GH. naš bo čez 11 dni star 14 mesecev pa mu še vedno dajem zutraj in zvečer AM- aptamil 2....sem že probala dat KM, pa ga ful napenja po njem, drugače alergije nanj nima......ponoči se je zbujal nenormalno, ko sem mu ga dala.....drugače pa normalno prenese jogurte, skutke, .... mleka pa zaenkrat ne..... Prvega sem dojila do 13 meseca in sem mu pol začela kozje mleko dajat (je lažje prebavljivo), pol čez čas pa KM, pa ni bilo problemov.... ...sem zdaj tud kozje mleko nabavila, pa bom s tem začela..... pa da vidimo kako bo....drugače mu pa raje še AM kupim kot pa da se mi nonstop zbuja ponoči, ker ga črviči...... ko bo zrel zanj, ga bo že sprejel.....
|
|
|
|
RE: kdaj je konec adaptiranega mleka? 7.10.2009 8:10:47
|
|
|
|
Katy78
|
Moj ima 10 mesecev pa ga po flaški dobi le še zvečer pred spanjem. Sicer pa mu Milupine kaše delam z Novalacom, gres, kosmiče in mlečni riž pa z alpskim mlekom. Pediatri priporočajo, da naj bi za pitje dobivali AM nekje do 1. leta starosti.
|
|
|
|
RE: kdaj je konec adaptiranega mleka? 7.10.2009 8:15:00
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz sem ta veliki dajala do 13m in malemu bom tudi.... pila sta pa am samo na flašo, vse ostalo pa sem jim od 7,5m delala na alpskem.. polento na mleku, gresk na mleku, čokolino....ipd
|
|
RE: kdaj je konec adaptiranega mleka? 7.10.2009 8:30:45
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 Sicer pa mu Milupine kaše delam z Novalacom, Milupine kašica ja že vsebujejo AM in se morajo mešati z vodo.
|
|
|
|
RE: kdaj je konec adaptiranega mleka? 7.10.2009 8:34:34
|
|
|
|
mateyka
|
naša je stara 2 leti in 2 meseca in še pije AM zjutraj in včasih zvečer. navadnega mleka pa ne mara preveč. občasno ga spije kak deci pri babi, ko sama reče zanj (se mi zdi da ji je fino,ker oije iz šalčke za kavico ), drugače pa ne mara (niti gresa, niti čokolino ali vse kar se meša z navadnim mlekom) mleka. jaz ji ga nameravam dajat dokler bo hotela. itak je boljše prilagojeno. majo tudi tak AM za večje otročke, za po enem letu, Muller ga ima, od Milupe Milumil.
|
|
|
|
RE: kdaj je konec adaptiranega mleka? 7.10.2009 10:12:26
|
|
|
|
Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 Sicer pa mu Milupine kaše delam z Novalacom, Milupine kašica ja že vsebujejo AM in se morajo mešati z vodo. Ja, večina, ne pa vse. Npr. gres, riževi kosmiči in 7žitaric se mešajo z AM. Drugih mu pa ne dajem, so polne sladkorja, mu raje sama skuham na navadnem mleku in potem vmešam sadje ali pa rozine ali pa malenkost potresem s cimetom ali kakavom.
|
|
|
|
RE: kdaj je konec adaptiranega mleka? 7.10.2009 10:55:34
|
|
|
|
josephine27
|
Mi smo ukinili AM takrat ko je zvečer nehal piti po flaši ( pri 16mesecih). Kravjega mleka po flaši enostavno ni hotel pit. Z lončka pa ga je lepo pil že od 1 leta.
|
RE: kdaj je konec adaptiranega mleka? 7.10.2009 12:22:29
|
|
|
|
botrca
|
Najin je star 22 mesecev in zvečer še vedno pije AM po flaški in nimam mu namena ukinit. Dokler bo pil, bo dobil.
|
|
RE: kdaj je konec adaptiranega mleka? 7.10.2009 21:19:37
|
|
|
|
bina30
|
Moj je pil do 18m Kindermilch od Hipp-a. Čokolino in gres pa sem delala od 9m z alpskim mlekom, zjutraj in zvečer pa obvezno AM.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.10.2009 18:45:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kdaj je konec adaptiranega mleka? 10.10.2009 23:09:33
|
|
|
|
tejči28
|
Jaz mu dajem novalac 3 in na embalaži piše za otroke od 1 do 3 let.Ker ta mleka vsebujejo še vitamine in ostalo potrebno za malčke mu bom to mleko devala dokler bo hotel. Zjutraj in zvečer dobi mleko,v prehrani pa uporabljam navadno mleko ampak v manjših količinah.
|
|
|
|
RE: kdaj je konec adaptiranega mleka? 11.10.2009 8:23:28
|
|
|
|
ZARA
|
Zara je bila stara 11.5 mesecev, ko je šla na navadno mleko - 3.5mm.
|
|
RE: kdaj je konec adaptiranega mleka? 11.10.2009 15:45:41
|
|
|
|
Najaa
|
Taprva se je dojila do 11m, potem pa prešaltala na KM. Mlajša je 3/4 na AM in ga bo pila tudi nekje do 11. ali 12.m.
|
|
|
|
RE: kdaj je konec adaptiranega mleka? 14.10.2009 9:27:08
|
|
|
|
koala
|
MOj je bil 13 mesecev dojen, potem pa sav zjutraj in zvečer prešaltala na AM, čez dan pa pije KM, zdaj je stra 20 mesecev in še vedno pije zjutraj in zvečer AM in sicer milumil kindermilch.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?