tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zanica planirava naslednje poletje potovanje na Kitajsko (pol službeno), ki bi trajalo 10 dni. Razmišljava tudi da pustiva hčerko v varstvu pri babici (tašči), takrat bo stara čez 3 leta. Meni pa nekako ni da grem brez nje, ... Mi planiramo tako, da gremo skupaj, sploh pa ne planiramo preveč oddaljenih lokacij . Saj ne, da bi vzbujal slab občutek, ampak na misel mi je prišlo, kako eni, ko dobijo kužata, planirajo svoje dopustovanje tako, da gredo skupaj. Vsaj mislim, da glede otroka to velja še toliko bolj. Ja, saj veliko (posebnežev) ne pusti, da bi otrok vplival na njihov dosedanji način življenja, dopustovanja,.... Eni dajo otroke lepo v internat, pa so frej (kot prikazujejo v filmih). Pri nas k babicam ali že kako. Vendar prepričan sem, da gre vedno na škodo otroka, vsaj vse dotlej, dokler otrok sam ne izrazi željo da bi bil pri babici "na počitnicah". Seveda moramo vedno slalomirati med obveznostmi (poslovnimi), obveznostmi (domačimi), željami in zmožnostmi. Potem pa še balansirati med priložnostmi. Odvisno je tudi, kako živite sedaj. IZVIRNO SPOROČILO: Zanica z druge strani pa nisva bile ločene več kot 24 ur doslej.... Naš je čez 4 leta pa ni bil še ločen od mamice več kot 12, morda 16 ur in bi ga takšna ločenost prizadela, tako da bo tako ostalo, dokler ne bo sam prosil. Spomladi gredo (kdor se prijavi) v vrtcu na kmetijo za 2x prespat, pa je že sedaj povedal, da on ne bo šel, ker noče prespat. Tako da, poskusite biti skupaj, pa magar na kitajskem.
< Sporočilo je popravil tehnofil -- 13.10.2009 13:19:42 >
|