|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poroka
10.6.2005 19:25:21   
bunkica
oj msory,sem mislila,da sem podrobno pojasnila,ampak glavno,da si razumela zdaj.........:)

(odgovor članu bunkica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   poroka
10.6.2005 20:00:09   
Anonimen
o a res! kako simpatično! :) kje sta se pa poročila?

o plačka pa je res neki narobe :) morm kuj popravt :)

lara

(odgovor članu bunkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   poroka
10.6.2005 20:45:03   
Anonimen
Jaz sem tudi pogledala in mi je tudi najprej v pči padlo, zakaj gospod ni srajce v hlače zabasal. A se mu je toliko mudilo... Oblka pa je lepa.
Ampak potem, ko sem pa prebrala, da imata 5 otrok, mi je pa to postalo totalno nepomembno. Ma kakšna srajca, ljubezen je pomembna in otroci! Čestitke! Res ste super družina, takih ni veliko.

(odgovor članu bunkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   poroka
10.6.2005 20:51:59   
bunkica
hja..........na to srajco sploh nisva tak fejst pomislila,da bo komu v oči padlo,je on bol tak,da ma raje tak preprosto in sem se pač jaz strinjala:)-
ampak sma mela okrog naju 51 svatov in tega ni noben omenu:)-:)-:)-:)-,pol pa sma kar tak pustla.......:)-:)-:)-
pa ja glavno,da se razumemo in se mamo radi.........:bravo:

(odgovor članu bunkica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   poroka
10.6.2005 20:59:21   
baguSka
Uf kok bi pol šele mojga skurcale. Midva sva rekla če se kdaj bova, da se bova kr u jeansu.:zmeden:

(odgovor članu bunkica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   poroka
10.6.2005 21:11:16   
Anonimen
U jeansu je pa čist neki druzga baga :bravo: Preprosto, minimalistično :)-

(odgovor članu bunkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

RABLJENE IGRAČE
misolinka

Ali bi otroku kupili rabljeno igračo?

DA (61%)

NE (39%)

Število vseh glasov: 140

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!