Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Problem s sušilcem-ne posuši dovolj 6.10.2009 10:27:24
|
|
|
|
mala maja
|
Suši premalo časa. Še enkrat zavrti polovovični program(če ga imaš). Jaz sicer imam Gorenjevga-prav tako kondenzacijskega ampak še na vrtljivi gumb in sama določim čas sušenja. Tudi meni če dam sušit na 40 stopinj ne posuši dovolj v enem programu in potlej dam še za ene par minut sušit.
< Sporočilo je popravil mala maja -- 6.10.2009 10:28:04 >
|
|
|
|
RE: Problem s sušilcem-ne posuši dovolj 6.10.2009 12:31:45
|
|
|
|
neli365
|
Ja saj to naredim sam ne vem v čem pa je point potem tega senzorja ki bi naj zaznal da je perilo suho.
|
|
|
|
RE: Problem s sušilcem-ne posuši dovolj 6.10.2009 12:35:47
|
|
|
|
gajka
|
Tudi jaz imam kodenzacijski sušilec od Gorenja. Sem pa opazila, da ne posuši dovolj, če je preveč nabasan oz. če mešaš tanke cunje s precej debelejšimi. Včasih tudi enostavno sredi programa dam na pavzo, očistim vse mucke s filtra in potem dam program na nadaljevanje, pa je potem boljše.
|
|
|
|
RE: Problem s sušilcem-ne posuši dovolj 6.10.2009 22:21:22
|
|
|
|
*piškotek*
|
Tudi mi imamo Gorenjev kondenzacijski sušilni stroj. Dogajalo se je pri nas enako - cunje so bile še vedno vlažne. Pomembno je sčistit res vse filtre, tudi tistega spodnjega, kjer se potegne tista mreža ven, to je potrebno čistit vsaj na 5 do 6 strojev sušenja (tako je rekel serviser). Je pa bil pri nas tudi serviser, ki je sušilca na vrhu odprl in naštimal še en dodatni senzor (eno majčkeno žičko, ki je povezana z bobnom sušilca) in od takrat suši stroj čisto ok, cunje so vedno suhe.
|
|
RE: Problem s sušilcem-ne posuši dovolj 7.10.2009 21:21:44
|
|
|
|
čmrgelj
|
sicer nimam gorenjevega sušilca temveč elektroluksa, pa se mi je dogajal isto. nato vseh cunj ki sem jih oprala nisem dala vseh na enkrat v sušilca, temveč sem jih nekaj izločila, največkrat kaj takega ki je bolj občutljivo in to pusušila na zraku, tako sem sušila manjšo količino in sedaj vedno dobro posuši. Poskusi mogoče daš not preveč.
|
|
|
|
RE: Problem s sušilcem-ne posuši dovolj 7.10.2009 21:29:25
|
|
|
|
valerija77
|
Moja teta ima tudi od Gorenja in se ji je dogajalo isto. 5x je bil serviser pri njej, da je stvar popravil. Za zdaj dela, kak dolgo pa bo, pa je ....? Moja mami pa je kupila enakega in se ji je po 10 mesecih popolnoma pokvaril, tak da je dobila denar nazaj in šla po novega. Sedaj je kupila od Boscha. Ne glede na to kake cunje zmečeš noter, moral bi delat. Pa ne tako da moraš iste cunje dvakrat sušit. Saj zato pa je senzor. Sem pa slišala, da so morali poceniti proizvodnjo in da dajejo noter cenejši material. Zato pa je očitno toliko napak pri teh strojih. Jaz imam od Boscha in sem dala za vsakega (pralni in sušilni) po 600 eur, ampak deluje pa brezhibno. Pa sta mi obe govorili, zakaj kupujem tako dragega, saj se ga dobi ceneje. No zdaj sta obe rekli, da stroja od gorenja ne kupita več.
|
|
|
|
RE: Problem s sušilcem-ne posuši dovolj 11.10.2009 16:23:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Poglej na lestvico pri navodilih, koliko sploh smeš dat naenkrat v boben. Ne vem na pamet, pri nekaterih cunjah lahko nafilaš samo do polovice, pri nekaterih do 3/4 pa tko. Je pa malo odvisno tudi od materiala. Če že zunaj na zraku sušiš, se lahko opazi, da se nekatere cunje sušijo dalj kot druge. Sušilni imam Zanusijev, pralni Gorenjev, oboje že kar mnogo let brez enega servisa (nok nok nok).
< Sporočilo je popravil Repka -- 11.10.2009 16:24:33 >
|
|
|
|
RE: Problem s sušilcem-ne posuši dovolj 12.10.2009 14:21:11
|
|
|
|
honey
|
Jaz imam Zanussija že 5 let in moram reči, da nisem imela nobenih problemov še z njim. Pa ne glede na to, koliko cunj nabašem vanj, mi posuši vse o.k. Od tega, kako poln je sušilec, je odvisno edino trajanje sušenja. Imam pa sodelavko, ki ima Gorenjev sušilni stroj kakšni 2 leti in je imela non-stop probleme z njim. Ni in ni ji sušil, pa je vsak teden klicala serviserja. Ne vem sicer, kaj so ji potem ugotovili, ampak vem, da je imela non-stop probleme z njim.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?