Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prosim za mnenje 4.10.2009 21:32:57
|
|
|
|
nincrli
|
Jap, ti veselo skače sem ter tja zato moraš vedno znova iskati utripe
|
|
RE: Prosim za mnenje 5.10.2009 10:11:40
|
|
|
|
Bojana82
|
Ja, to so otročkovi gibi ( pokanje in žvižganje ter podobni glasovi )....
|
|
|
|
RE: Prosim za mnenje 5.10.2009 11:00:08
|
|
|
|
spelka12
|
Jup to so gibi. Utri pa lahko izgubiš tudi po 1 sekundi, če je otroček živahen. Uživaj v poslušanju.
|
|
|
|
RE: Prosim za mnenje 5.10.2009 12:26:52
|
|
|
|
Teja K
|
Angel Sound? Kje se to kupi, koliko stane, kdaj lahko začneš poslušat srček? Razjasnite me, jaz bi tudi poslušala srček!!! čestitke za srček in gibe
|
|
|
|
RE: Prosim za mnenje 5.10.2009 22:06:35
|
|
|
|
zvezda33
|
Hvala vsem za prisrčne besede! Angel sounds se da kupiti v trgovini Baby center, Pikapolonica un tudi na internetu.( Cena je 68 EUR ) Utripi naj bi se po teoriji slišali že pri 3 mesecih, jaz pa sem jih nekoliko kasneje.
|
|
|
|
RE: Prosim za mnenje 6.10.2009 6:12:05
|
|
|
|
valerija77
|
Teja angelsound se da kupiti v otroških trgovina (Baby center, pikapolonica,...), lahko pa kupiš tudi rabljenega na internetu in je ponavadi dosti cenejši.
|
|
|
|
RE: Prosim za mnenje 8.10.2009 13:55:28
|
|
|
|
Teja K
|
Ojla punce! Od katerega tedna naprej pa slišiš srček? Je težko najdet utrip?
|
|
|
|
RE: Prosim za mnenje 8.10.2009 14:05:14
|
|
|
|
Gwendolen
|
Najbolj sigurno naj bi bilo tam nekje od 11., 12. tedna dalje, čeprav kakšni izmed nosečk uspe tudi prej. Ti pa toplo priporočam in polagam na srce, da si ga naroči po ebayu, ker pri nas stane 69 eur, jaz sem pa zanj dala 26 eur s poštnino vred in to iz Hong Konga. Sicer je res trajalo več kot 3 tedne, da je prispel in sem vmes že dočakala brce, ampak je neprimerljivo cenejši, tako da se splača počakati. Ga pa uporabim, ko se naše dete odloči pol dneva ali več prespati, da se prepričam, da je vse okej. Ampak to je čedalje redkeje.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Prosim za mnenje 8.10.2009 14:22:56
|
|
|
|
Teja K
|
Gwendolin hvala za nasvet in odgovor. Jaz sem noseča "šele" 8 tednov, ampak ker imam 1. pregled šele 6.11, ko bom noseča 11. tednov, skoraj 12. sem hotela že sedaj preverit ali se sliši bitje srčka, da se prepričam, če je vse ok. Malo me nareč skrbi, da ni prazna GV al pa katera od drugih stvari, ki so opisane na tem forumu.... Nič bom vseeno morala počakat na 1. prgled, pol pa si ga omislim .
|
|
|
|
RE: Prosim za mnenje 8.10.2009 20:37:04
|
|
|
|
ellie
|
Jaz sem utrip slišala od 8. tedna dalje. Sicer sem ga prvič kar enih 20min iskala...ker nisem vedela, kako se mora slišat. Potem pa sem približno vedela, kje je najpogosteje in sem ga našla takoj. Se je pa tud premikal včasih na par sekund. Zdaj pa to tud čutim po brcah...da ful menjava položaje
|
|
|
|
RE: Prosim za mnenje 9.10.2009 9:48:53
|
|
|
|
Teja K
|
Ellie hvala za odgovor! Mogoče pa si tudi jaz kar nabavim angel sound
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?