Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: aparat nescafe dolce gusto 4.10.2009 8:42:15
|
|
|
|
tesa
|
Jaz ga imam in je super. Kava je prava in ne instant. Lahko pa delaš različne kave in različno močne. Čiščenje sploh ni potrebno. Samo kapsule so drage
|
|
RE: aparat nescafe dolce gusto 4.10.2009 15:39:58
|
|
|
|
urška
|
pa kje kupiš potem tiste kapsule? jaz jih nisem še nikjer vidla...
|
|
|
|
RE: aparat nescafe dolce gusto 4.10.2009 20:46:47
|
|
|
|
madejka
|
kava je fuuuul dobra! Je pa res, da jaz ga še v slo nisem videla, tud kapsul ne... baje pa se da zdaj dobit tud pri nas (Harvey norman?) in kmalu bo v vseh večjih trgovinah (špar, mercator), verjetno tud kapsule
|
|
RE: aparat nescafe dolce gusto 4.10.2009 22:00:20
|
|
|
|
melanija
|
V Mercatorju sem videla oboje. Tudi mene mika samo je precej drag.
|
|
|
|
RE: aparat nescafe dolce gusto 4.10.2009 22:32:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Men je pa noro lep in tut kava je baje noro dobra, samo so mi trapaste in čisto preveč drage tele tablete ... zdaj so in, in jih bodo nekaj časa imeli polno, potem bo pa prišel drug dizaj avtomata ali kaj podobnega in bo avtomat neuporaben, ker tanove tablete ne bodo notri pasale ... ma tako kot ti vrči za filtriranje vode Britta. Tako da jaz prisegam na ekspresso, smo na on navaden avtomat, kjer v ročko daš lahko navadno mleto kavo (kot v oštarijah).
|
|
|
|
RE: aparat nescafe dolce gusto 5.10.2009 9:30:47
|
|
|
|
NinKa
|
jaz sem tut razmišljala da bi si ga nabavila. Zanima me samo, a tist latte machiatto res pride ven tako lepo deljen al je vse skup pomešano?
|
|
|
|
RE: aparat nescafe dolce gusto 7.10.2009 22:45:46
|
|
|
|
tofsi
|
Ali se lahko v tem aparatu uporabljajo še katere druge kpsule?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2009 1:39:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: aparat nescafe dolce gusto 6.11.2009 7:42:35
|
|
|
|
coffeegregec
|
pozdravljeni vsi skupaj kava je super, škoda ker ni penilca mleka ampak je mleko, ki pride iz kasule prav tako super. tudi chocochino je odličen. kapsule so res malce bolj drage ampak lahko narediš dve kavi iz ene kapsule potem ko naštudiraš mašinco;) Drugače je pa latte machiato odličen, lepo je ločeno mleko in kava, vmes se pa naredi še en sloj vmesne barve, ki je lepo viden v prozorni skodelici za latte machiato, ki je priložena. kapsule se pa dajo dobit že povsod, a so najdražje v šparu (5,05€ se mi zdi) drugače je pa cena tm okoli 4,90€. No, istočasno pa je punca dobila enega dolce gustoja za roj. dan in ga imava odveč, tako da če ga kdo kupi naj me kontaktira po ZS. Cena je 99€. Aparat je nov, zapakiran, z 1-letno garancijo po celi Evropi, zraven pa sta še dve šalčki in set 16 mešanih kavic. Upam, da sem komu pomagal pri odločitvi lp
|
|
|
|
RE: aparat nescafe dolce gusto 26.2.2010 12:13:34
|
|
|
|
marlboro
|
Pozdravljen. Poda tumu vidim, da sem malo pozen, a vseeno me zanima če še vedno pradajate Dolce Gusto? Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: aparat nescafe dolce gusto 26.2.2010 12:21:43
|
|
|
|
coffeegregec
|
Vsi aparati so žal že prodani. lp
|
|
|
|
RE: aparat nescafe dolce gusto 19.4.2010 16:53:34
|
|
|
|
Felicita
|
mene pa zanima, če ma katera kake izkušnje s tem ptičem, čiščenjem, vzdrževanjem,... se ful nabira vodni kamen in kako ga pucat potem? aja pa še to, ima katera tole različico: http://farm3.static.flickr.com/2643/3973450933_ab13befff6.jpg in kako se obnese? menda je bolj fajn ko ptič, sam men je ptič bolj simpatičen
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: aparat nescafe dolce gusto 26.4.2010 1:39:26
|
|
|
|
Muca83
|
Jaz imam to zadevo 4 mesece, uporabljam jo pa 1x na dan, da si naredim Latte macchiatto. Zaenkrat se ni nič vodni kamen nabral, vse deluje super. Sam kapsule so pa res drage. Sem jih gledala tudi v Avstriji v upanju, da bo tam kaj ceneje, pa je isto
|
|
|
|
RE: aparat nescafe dolce gusto 26.4.2010 16:46:18
|
|
|
|
Felicita
|
jest ga zdej tut mam... in sicer circolo . moj obožuje chococinno, jest pijem caffe lungo, sm pa računala, mene en kafe pride 27 centov, kar u bistvu sploh ni tok hudo velik no. tisti, ki jih je manj notr (8) pridejo sicer še 1x več... ampak še vedno, cenejš ko kava v lokalu. bom pa vidla kako se bo zadeva obnesla.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: aparat nescafe dolce gusto 11.5.2010 21:55:15
|
|
|
|
Poly83
|
Jaz pa imam še starega. Nov je zakon! Kava pa itak :D Sem pa videla v Nemčiji nove okuse, ki jih pri nas še ni ... komaj čakam, da pridejo tudi k nam!
|
|
|
|
RE: aparat nescafe dolce gusto 13.5.2010 12:43:21
|
|
|
|
tajtaja
|
MEni je tudi super-sem glih spila en Lungo . Pri nas gre dnevno vsaj 6 kapsul, tako da strošek tudi ni zanemarljiv-ampak vseeno ne grem nazaj na džezvo in barcaffe.
|
|
RE: aparat nescafe dolce gusto 17.5.2010 18:24:45
|
|
|
|
neika
|
koliko pa stane pri nas ta okrogli gusto?
|
|
|
|
RE: aparat nescafe dolce gusto 17.5.2010 18:27:27
|
|
|
|
Felicita
|
150€ (bigbang, ampak mislm da so tko povsod iste cene)
|
|
|
|
RE: aparat nescafe dolce gusto 17.5.2010 18:44:20
|
|
|
|
neika
|
pri nas ja, če pa kdo hodi po Nemčiji, je tak kr nekaj ceneje. Vseeno me pa mika.
|
|
|
|
RE: aparat nescafe dolce gusto 5.7.2010 19:10:06
|
|
|
|
luka123
|
živjo če te zanimajo kapsule za dolce gusto ti jih zelo ugodno prodam ker sem za rojstni dan dobil napačne piši mi na moj meil mate.zeko@gmail.com
|
|
|
|
RE: aparat nescafe dolce gusto 7.7.2010 13:57:24
|
|
|
|
laurab
|
Živjo vsem, jaz imam tudi ta aparat doma in je super :))) Sploh si ne predstavljam več kuhanja kave, ker mi ga vsako jutro moj aparatek skuha :) Mogoče kdo ve, kje se da dobit prav njihove skodelice? Baje da v Sloveniji to ni možno? Lp
|
|
|
|
RE: aparat nescafe dolce gusto 10.8.2010 11:10:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: coffeegregec kapsule so res malce bolj drage ampak lahko narediš dve kavi iz ene kapsule potem ko naštudiraš mašinco;) A res? Kako pa?
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.