|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Veseli oktober
10.6.2005 13:26:36   
thunder
Ojla oktobrčice in vse ostale nosečke, bodoče nosečke... in vaše bebike, kako ste kaj? Jaz se počutim fantastično. Razlog? Včeraj sem mimela morfologijo (21 tednov) in izvedela do dobimo :modri:. Tako lepo se je videl lulček, da niti pod razno ne moreš falit da je fantek. Sicer imamo pri hiši že enega pa nič zato. Bom pač blažena med moškimi - glavno da vse ostalo štima (srček, ledvička...). Edino kg me mal matrajo - pridobila sem že 8 kg (res da sem bila prej presuha - 168/52, a kljub temu kr veselo pridobivam na teži). Prej sem pojedla vola pa se me nič ni prijelo, zdaj pa vse kar pojem se nekam obesi. Sicer pa se sploh ne sekiram - za to bo še čas. Želim vam vsem fantastičen vikend in čuvajte svoje :duda:.Čao
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Veseli oktober
10.6.2005 13:33:04   
Udb
:((:((:((:(( Pri vseh je bila taka fina morfologija!! Samo naš se je skrival!! :(

Ne sekiraj se glede teže! Samo da se ti dobro počutiš!! ;)

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Veseli oktober
10.6.2005 14:16:49   
bebika
Čestitam thunder :bravo: . Samo nekaj mi povej, ali bi lahko sama ugotovila, da je :modri:, ali ti je G pokazala, kje je lulček. Me zanima, ker jaz ne bi rada vedela ali bo :modri: ali :roza: - pač sem ena redkih. Zato, da nam prov gledala v ekran in sama ugotovila kaj pričakujemo.

lp

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Veseli oktober
10.6.2005 14:35:55   
Blink1
he he bebika...Jaz sem vedno zijala v ekran in če mi ne bi G pokazala kje je kaj:zmeden2: mi ne bi bilo nič jasno. Razločila sem samo glavico, roke in noge:bravo::bravo:

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Veseli oktober
10.6.2005 14:45:32   
MojcaG
hello!

thunder, kot da bi mene opisovala.. kar se kg tiče. res. prej sem imela slabih 50 kg, visoka 167, nič ampak čisto nič se me ni primlo, pa da je bog. zdaj...? zdaj pogledam hrano, pa tehtnica kar cvili..:)-:)-:)- in tudi jaz se ne sekiram, v bistvu sem vesela, saj sem se zmeraj matrala, da bi se mi kaj kam obesilo, res pa je tudi, da so mi kg zdaj prehitro šle gor.. zato se malo bremzam, sam ne po kvantiteti hrane, ampak kvaliteti.:)-
moja morfologija se tudi bliža, srčno upam, da :duda: ne bo tako kot je bila tvoja, udb.. ker ima preveč radovedno mamo..:)-
tudi jaz vam želim fantastičen vikend!

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Veseli oktober
10.6.2005 19:42:16   
žlička
ojla, mene pa zanima, ali so šli vaši dragi :love: z vami na morfologijo, tako kot na NS?

lp vsem.....jaz jo imam v torek9nebesa

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Veseli oktober
10.6.2005 20:25:48   
cmokec
Žlička, jaz jo imam tud v torek. Komaj čakam. 9nebesa

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Veseli oktober
10.6.2005 20:51:03   
žlička
cmokec, a gre tvoj dragi s teboj?

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Veseli oktober
10.6.2005 22:21:41   
cmokec
Upam, da gre z nama, če bo lahko šel med službo ven, ker imam pregled dopoldne. Kaj pa tvoj?

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Veseli oktober
11.6.2005 8:05:08   
Udb
žlička le vzemi ga s sabo!! Moj je bil ves blažen, pa čeprav se res ni nič videlo! ;)

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Veseli oktober
11.6.2005 9:36:55   
žlička
ja moj bo šel z mano, samo sem hotla prej vprašat, če je navada takšna kot pri NS, da vzames svojega:love: s sabo

skoda udb, ker je spanckal tvoj :duda:, skoda ker te ni poslala na eno :kava: pol pa bi se zbudil in bi :sloncek:

lp in poročam v torek

ps: jaz sem pa cel teden uzivala na :morje:, samo skoda ker je bilo bolj hladno, sem si sla u La vie kupit kratke hlace, dala za njih 6.500:( pol pa jih nisem oblekla, no ja, saj bojo se prav prisle

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?