|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pajacek za zimo
3.10.2009 21:40:33   
sobra
Pozdravljene!

Mene pa zanima kje bi lahko kupila zimskega pajacka(kot bunda sam da je v celem) št. 80? V baby centru sem spraševala pa imajo samo do št. 74user posted image  To mi je pa brezveze kupovat, ker  bo hčerkici čez kake tri mesece premejhno, ima namreč kar dolge noge.

Hvala za odgovore!

< Sporočilo je popravil sobra -- 3.10.2009 21:41:58 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pajacek za zimo
3.10.2009 22:15:55   
tweety83
Kaj pa Kik, H&M, Pikapolonica, C&A?

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2009 22:37:25   
sobra
Bom šla še v Pikapolonico pogledat, drugje ni bilo nič pametnegauser posted image

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2009 10:17:35   
pomar*ANČA*
v kik-u imajo zelo lepe.... kako so kvalitetni pa nevem, ampak izgledajo pa dobro, debeli.... 

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2009 10:27:45   
Anonimen
Vcasih imajo tudi akcije v Hofru in Lidlu, se zna tudi kaj lusnega in relativno poceni dobit.

(odgovor članu sobra)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2009 13:28:22   
sobra
Hvala vam za odgovore.

Sem šla dans do Empuriuma in imajo full lepe S. Oliverju, za punčko roza, za fantka pa modre. Skor sm se že odločila, ker je full debel, lep (cena kr drago-48 eur user posted image ).
Pol sm pa rekla grem še v Zaro- če ne bo nč se vrnem in kupim tega. No v Zari so imel neke tanke, pol mi je pa trgova rekla da imajo tudi dvodelne-bunda+ala smučarske hlače.
Pogledam in res full dobr spodnji del za 20 eur in sm ga kupla, ker bundico sm ji pa že pred časom kupla v chiccotu.
Tko da bomo zdaj kombinirali, kadar bo full mraz ji bom oblekla še spodnji del, ko bo pa topleje pa samo bundicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2009 20:44:27   
kajajaka
malo počakaj- lani so jih imeli v Hoferju po 10€ in so krasni.
Jaz sem ga naši kupila, pa ji bo šele letos prav, čeprav je 74-80 so zelo velike številke.

Sicer bodo pa čez dober mesec začeli z miklavževimi, decembrskimi, jesenskimi... akcijami in boš povsod dobila vsaj 20% pousta, če ne celo več. Do takrat pa menda tudi še ne bo 2 m snega zapadlo (vsaj upam, da ne user posted image ).

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.10.2009 8:23:06   
Bojana82
Jaz sem ga v Kik - u kupila in je super......tudi kvaliteta je zelo dobra user posted image

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.10.2009 20:35:44   
anika87
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

Do takrat pa menda tudi še ne bo 2 m snega zapadlo (vsaj upam, da ne user posted image ).

Saj ni tukaj sneg glavni dejavnik... važno je kolk je zunaj mrzlo, sneg imamo zadnja leta tako ali tako šele marca...user posted image

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.10.2009 20:37:03   
anika87
Sicer pa kajajaka, a ne bi blo fajn met dost snega za praznike?user posted image Jaz ga ful pogrešam za praznike, že nekaj let ga ni... Zaradi mene ga je lahko tudi dva metra user posted image
Je ful lepo, če je bel božič, a ni?

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.10.2009 16:38:02   
Aniiita
kaj pa e leclerc? Vem, da imajo stvari za dojenčke in niso tako drage..ne poznam pa kvalitete.. ma če prav razumem za več kot eno zimo itak ne bo. 

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.10.2009 23:22:00   
šrimpf
v leclercu majo pajacke v celem, celo do 24 mesecev, stanejo pa 19,90eur

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.10.2009 9:34:58   
mateyka
to mi ja pa čudno. jaz sem lani v baby centru kupila tamali pajac št.86 user posted image
poglej še v Lumy-ju če ti je blizu (zraven vodnikovega hrama v šiški), majo ful lepe stvari. jaz sem tamali kupila bundico tam nedolgo tega.

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.