Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj davčna in zdr. izkaznica? 10.6.2005 13:12:30
|
|
|
|
malika
|
Davčna je prišla kar hitro, za vlogo otroškega dodatka pa mislim, da rabiš DŠ(nisem 100%). Pospešiš lahko tako, da jih pokličeš in prosiš naj malo pohitijo. Zdr. kartice pa hodijo zelo različno. Jaz sem nanjo čakala skoraj mesec dni, eni jo dobijo takoj. Začasno potrdilo, ki nadomešča kartico si dobila? Če ga še nimaš je tvoja firma nekaj zamutila, ker potrdilo pošljejo iz ZZZS takoj.
|
|
|
|
Kdaj davčna in zdr. izkaznica? 10.6.2005 13:39:07
|
|
|
|
pika**
|
Malika ! Rojstni list sem danes poslala.Če bo vse OK, bodo iz firme takoj v ponedeljek ali v torek poslali papirje naprej ( imam frendico v kadrovski ):kava:. Ker smo nanj čakali 1 mesec ( dobili smo ga 8.6.) raje vprašam, kako je z ostalimi dokumenti. Za otroški dodatek vem, da moram dati vlogo v 90-ih dneh po rojstvu, drugače ne dobim dodatka od rojstva naprej, ampak šele z naslednjim mescem po oddani vlogi.:zmeden2:
|
|
|
|
Kdaj davčna in zdr. izkaznica? 10.6.2005 15:07:42
|
|
|
|
tinatona
|
Haj! Jaz tudi še nisem imela davčne številke od malega ko sem urejala papirje za otroške doklade in sem se na CSD zmenila da jim jo sporočim naknadno - niso nič komplicirali. Kartico pa sem dobila točno tri tedne po tistem ko sem oddala rojstni list v službi. Potrdilo o zavarovanju (namesto kartice) pa so mi iz službe poslali po parih dneh. LP Tina :rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?