|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vržena na cesto!
4.10.2009 10:37:00   
zvesta
Kepica, zakaj sta pa zapustila svoje stanovanje? zakaj ste šli nazaj k njej? Pa saj je že vse prej povedano kazalo na to, da to nikakor ne bo palilo. Ma, sem žalostna, ker se ti to dogaja. Če le imata možnost, čimprej nazaj v svoje stanovanje.

Drži se... Pa še zmeraj upam, da nama rata dobiti se...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.10.2009 13:08:08   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: ajataja

Samo en nasvet,NIKOLI IN NIKDAR VEČ TJA NAZAJ,pa če je poplava od solz,bolje da se stiskate kot pa tole.Pa ne obupat sej bosta našla kaj zase pač ne gre tako hitro,včasih je treba kak mesec počakat pol se pa najde,glavno da je tvoj dragi na tvoji strani,pa vso srečo.

se podpišem!

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.10.2009 19:56:17   
Kepica83
OKA popizdila je ker sem odpeljala psa in sem jo klicala 6x po telefonu, nisem pa šla gor v hišo ji osebno povedat.
Tast je bil od 13:00 do 1:30 zjutraj v službi. Tak da ko je prišel domov ponoči še ni vedel kje smo. Verjetno mu je zjutraj pri zajtrku povedala da nas je nagnala.

Zvesta srčno upam da se kdaj vidiveuser posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.10.2009 16:46:05   
amii
Hmmmmm, po napisanem sumim, da čist tak ni blo, ampak ok to je le moje mnenje.

Drugače pa upam, da bosta porihtala tako, da bosta lahko živela na svojem in da bost vsi imeli mir drug pred drugim

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 29
9.10.2009 21:50:47   
nusigogo
Kepica! Poglej na to takole! Mogoče je to, da sta s tvojim odšla od tašče res najbolje kar se ti je lahko zgodilo! Pomisli kako je to, da te je tašča verbalno vseskozi napadala in te delala živčno vplivalo na nerojenega otroka! Bolje je , da sta s tvojim pri tvojih, očitno ljubečih starših, pa čeprav se morate malo stiskat!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.10.2009 19:48:46   
Njumi
IZVIRNO SPOROČILO: nusigogo

Kepica! Poglej na to takole! Mogoče je to, da sta s tvojim odšla od tašče res najbolje kar se ti je lahko zgodilo! Pomisli kako je to, da te je tašča verbalno vseskozi napadala in te delala živčno vplivalo na nerojenega otroka! Bolje je , da sta s tvojim pri tvojih, očitno ljubečih starših, pa čeprav se morate malo stiskat!

Tudi jaz nekako tako mislim...

Pa pravijo, da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha - verjemi, da se bo vse še najbolje izteklo.

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu nusigogo)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.10.2009 19:51:21   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: amii

Hmmmmm, po napisanem sumim, da čist tak ni blo, ampak ok to je le moje mnenje.

Drugače pa upam, da bosta porihtala tako, da bosta lahko živela na svojem in da bost vsi imeli mir drug pred drugim

Na žalost je bilo tak. Lahko kar verjameš čeprav še se tako nemogoče sliši. Tudi jaz še do danes nemorem dojet zakaj taka reakcija za tako malenkost. Ampak zgodilo se je in sedaj nemorem več nič spremeniti.

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 32
10.10.2009 19:53:02   
Kepica83

hej srce moje!
Ja saj imaš prav. Sedaj se res tej ženski lahko še samo zahvalim. Ker bolše da me je sedaj vrgla na cesto kot pa mogoče z malo pikico v naročju.

(odgovor članu nusigogo)
Neposredna povezava do sporočila: 33
10.10.2009 19:55:42   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Njumi

Tudi jaz nekako tako mislim...

Pa pravijo, da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha - verjemi, da se bo vse še najbolje izteklo.

Hvala ti. Ampak vseeno tega nebom mogla nikoli pozabit. Teh njenih besed, njenega tulenja. In kako sem stala pred vrati kot nek pes. Kako sem ji v hipu morala izročit ključ od hiše in nisem imela niti možnosti skočit vsaj po tablete.

Danes je moj rekel da upa da ga bo sploh v hišo po stvari spustila ko se bova čez slaba dva tedna selila. user posted image user posted image

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 34
11.10.2009 11:50:09   
Njumi
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83
Danes je moj rekel da upa da ga bo sploh v hišo po stvari spustila ko se bova čez slaba dva tedna selila. user posted image user posted image

Glej - noseča si in v veselem pričakovanju Tvoje male Kepice. Skrbi zase in zanjo - ti meseci so zelo pomembni. Tvoj partner ima očitno glavo na mestu - bo že uredil. Ti pa si naredi varen kotiček, v katerega se zmeraj lahko umakneš, izklopiš zunanji svet. Vse bo dobro! user posted image

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?