|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Parna kopel-seneni drobir
2.10.2009 9:00:59   
Aniiita
Živjo,

a dela katera to? Zanima me, koliko senenega drobirja da v vodo in koliko pogosto se to prano kopel sploh lahko dela.
Hvala user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Parna kopel-seneni drobir
2.10.2009 10:56:15   
giotti
Aniiita, tule je nekaj malega na to temo, pa lahko pišeše puncam še zasebno, če te bo zanimalo bolj podrobno:

http://med.over.net/forum5/read.php?1,5630913

Sama sem še prezgodaj za to prakticiranje, se ga bom pa najbrž poslužila, če bom šla čez rok in se takrat bolj natančno pozanimala.

Srečno na porodu! Naj bo čim bolj naravno in duhovno user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.10.2009 12:20:39   
**NiNa**
Ja jaz sem prakticirala to, pa mi ni pomagalo user posted image , kljub vsemu sem rodila 12 dni čez rok. No je pa res, da meni tudi tabletke, ki so mi jih 3 dni vstavljali v nožnico v porodnišnici, z namenom, da bi mi zmehčali MV in da bi se začela odpirat, ni pomagalo.
Drugače ga pa lahko kupiš v lekarni pa ti tam vse povedo, koliko in kako.
Srečno na porodu, hitro in s čim manj bolečinami!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.10.2009 18:50:31   
Aniiita
Hvala lepa obema za informacije in lepe želje user posted image user posted image

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2009 17:26:48   
karin412
Sedečo kopel si narediš v 38. in 39. tednu po 1x, po roku pa vsak dan. Jaz sem šla po 39.tednu čez 2 dni rodit, ker je učinkovalo- Če učinkuje, dobiš naslednji dan popadke. Jaz sem kupila vrečko od patra Ašiča, dala sem vsebino pol vrečke v 2 litra vode in naredila prevretek, potem sem dala na školjko, ker nimam bideja in sedela na školjki 20 min.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2009 17:27:36   
Aniiita
karin, hvala ti..jaz sem pa potem ful premalo drobirja dala..no, pa drugič več. user posted image

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

če znanci "ukradejo" ime za otroka
Erin

in dajo svojemu otročku tako ime kot ga želite dati svojemu, ve

vztrajate pri imenu (65%)

izberete drugo ime (35%)

Število vseh glasov: 279

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!