|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj ste začutile
10.6.2005 10:09:20   
Majči
Pozdravljene!

Včeraj sem stopila v 19 teden nosečnosti pa me zanima, kdaj ste ve začutile prvič premike otročka? Jaz sem pri moji prvi začutila v 21 tednu, pravijo pa, da v drugi nosečnosti to doživimo prej, ker bolj ločimo premike od česa drugega (prebavne motnje, pretakanje....) Kolegica je začutila v drugi nosečnost že v polnem 17 tednu mene pa kar mal skrbi, kdaj se bo to začelo pri meni.
prosim za vaše izkušnje......hvala!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj ste začutile
10.6.2005 10:14:28   
Teni_
Jaz sem tudi prvič čutila v 21. tednu. Zdaj drugič v 15., ampak še zdaj nisem 100%, če je bilo takrat to to. Zdaj sicer že 100% čutim, ampak so še vedno čisto nežni.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj ste začutile
10.6.2005 10:16:07   
petraCBU
Ful kmalu. Že v 17- tem tednu. Sam to baje zato, ker se dvojčki prej začutijo.
P.

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj ste začutile
10.6.2005 10:17:51   
bobek05
v 18t, je pa mene tudi že malo skrbelo, čeprav je bilo še veliko časa (menda do 24t), ker jih je moja mama pri meni v 16t (pa je bila 1. noseča)..

Se ne sekiraj, ker je to pri vsaki :nosecka: drugače..

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kdaj ste začutile
10.6.2005 10:17:54   
Udb
Jaz sem noseča prvič. Prve gibe sem začutila v 17.t.

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kdaj ste začutile
10.6.2005 10:18:38   
amy26
jaz sem čutila v polnem 17 tednu, pred parimi dnevi, je pa moja prva nosečnost

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kdaj ste začutile
10.6.2005 10:23:49   
AKŠ
jaz sem tudi full vesela, da sem jih začutila in to v 20t... :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kdaj ste začutile
10.6.2005 10:25:50   
drejci
jaz sem se prvič zavzela v 17. tednu, v 19. tednu pa je gibe čutil tudi že oči:bravo::bravo::bravo: se pravi kr hitro je začela migat9nebesa

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kdaj ste začutile
10.6.2005 10:59:28   
TVN
Prvič noseča začutila gibe v 20. tednu. V 25. tednu pa je brciko čutil tudi očka od zunaj.

Še malo počakaj, vsak čas bo!

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kdaj ste začutile
10.6.2005 11:10:05   
bebika
Ojla! jest sem pa brcike po težkem pričakovaju začutila v 19t. Te čisto razumem, da se malce sekiraš, tudi jaz sem se, samo zato, ker sem jih vsak dan težko pričakovala, pa večina jih je v tem času že čutila.
Ne sekiraj se zdaj, zdaj, te bo brcnil, boš videla. Pa sporoči ko bo!

lp

:nosecka: bebika :duda: 20t

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kdaj ste začutile
10.6.2005 11:17:40   
cmokec
Jaz sem pikico začutila v 16t, pa mi G skoraj ni verjel, da je res. Pa je bilo.

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kdaj ste začutile
10.6.2005 11:31:22   
MojcaG
jaz sem začutila v 17. tednu, in to zvečer, ko sem se popolnoma umirila.. zdaj (21. teden) me veselo brca kar ves čas, ampak še zelo nežno.. sem mislila, da je bebica večja zaspanka, pa ni..:)

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kdaj ste začutile
10.6.2005 13:21:12   
sky
Sicer prvič noseča, sem pa prve konkretne gibe, da sem lahko sigurno rekla "To je to.") začutila v 21. tednu. Sedaj (konec 35.tedna) pa mi mala :duda: tako dela vse ljube dni in noči, da že prav boli:ups:, tako da ni skrbi. Bo potem nadoknadila:sloncek:.

LP,
Saša

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kdaj ste začutile
10.6.2005 19:54:50   
Aleksandrin
Moj prvi, v 21. tednu. Tudi jaz sem mislila, da ne bom dočakala :zmeden2: ,pa vendar sem :bravo: ,čeprav pozno.

Časa naj bi imeli do 22. tedna.
LP :sloncek:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kdaj ste začutile
11.6.2005 13:44:22   
k1
19t

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?