Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vsakega otroka v drug vrtec?! 4.10.2009 20:59:54
|
|
|
|
Mlada mamica
|
Res bo tak ja.... nič ne moreš,ker nimaš kaj...prostor v vrtcih je...sicer ne v našem,ampak v drugem...tak se bomo morali sprijazniti s tem,ker je že sklep sprejet....res ni to zaj neka grozna stvar,... ampak škoda,ker prostor ni čist prazen,samo malo bi ga blo treba dokončat....še za naslednja leta bodo prav tako vpisi in bi stvar bila rešena... razdalja med vrtci ni grozna....mene je samo zmotlo to najbolj,da sem že dobila potrjeno na dom,da je otrok sprejet v to enoto ...porodniško sem prekinla že zdavnaj zaradi dela...malo sem si drugače vse planirala...to presenečenje in razočaranje je zakrilo vse ostalo,tako da nisem na vse druge opcije niti pomislila....sedaj ko smo vse malo prespali,pa res ni tako hudo,kot same pravite...kaj pa nam drugega sploh peostane res...srečni smo lahko,da saj imamo varstvo....
|
|
RE: Vsakega otroka v drug vrtec?! 5.10.2009 20:59:28
|
|
|
|
čmrgelj
|
Mislim če bi se v naši ljubi državici malo bolj potrudili bi veliko bolj složno živeli in ne imeli takšnih nepotrebnih sitnosti. Še toliko lažje ker so v kraju trije vrtci bi vodstvo vseh vrtcev lahko uredilo da bi vsaj bratje in sestre hodili v isti vtec, če že ne v željenega pa vsaj vsi v istega.
|
|
|
|
RE: Vsakega otroka v drug vrtec?! 5.10.2009 21:48:14
|
|
|
|
frutka_
|
Valda da se strinjam s tem. Pri nas je tako, da so jaslice v eni enoti in vrtec v drugi. Niti pod točko razno ne moreta biti skupaj v isti enoti. In meni to sploh ni problem. Ne morem verjeti, da si se pripravljeni skregati za tako stvar. V zadnjem stavku si napisala, če ga naj imaš zdaj doma ali kaj....zdaj pa ne razumem? Zaradi tvoje kaprice, da otroka ne boš vozila v drugo enoto, boš ga raje doma imela ali kaj???
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?