Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ikea - Kullen, Hemnes, Aneboda 1.10.2009 19:12:04
|
|
|
|
zvesta
|
Za koliko časa, let, se pričakuje, da bi to pohištvo vzdržalo?
|
|
|
|
RE: Ikea - Kullen, Hemnes, Aneboda 1.10.2009 19:47:14
|
|
|
|
al1*
|
Tole Kullen omaro si je moj kupil za pisarno. Težka ko hudič, poceni, za pisarno ok,sicer pa meni ni ravno všeč. Ima bolj malo polic, v tavečjem delu je samo za obešanje. Za ta denar kar ok. Za ostalo pa ne vem.
|
|
RE: Ikea - Kullen, Hemnes, Aneboda 1.10.2009 19:55:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Za tele ti ne znam povedat ... vem pa za serije PAX, Leksvik in Markör da so superca ... pa glede na to da je vse delano na isti princip, se mi zdi da tut te tvoje ne morejo biti slabe. Omare iz zgoraj naštetih serij imamo doma in so res kvalitetne in bi mogle dolgo držat, saj so tut masivne.
|
|
|
|
RE: Ikea - Kullen, Hemnes, Aneboda 1.10.2009 20:22:45
|
|
|
|
tintin
|
mi načrtujemo za sobco od tamalega kupit Anebodo.
|
|
|
|
RE: Ikea - Kullen, Hemnes, Aneboda 1.10.2009 20:26:41
|
|
|
|
Rožica I
|
Imamo dve komodi iz serije Aneboda že cca. 7 let. Zadovoljni .
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 1.10.2009 20:27:16 >
|
|
RE: Ikea - Kullen, Hemnes, Aneboda 1.10.2009 20:50:31
|
|
|
|
liliana
|
Poznam Hemnes in Aneboda..... Hemnes je meni super....zelo masivno pohištvo, se mi zdi precej kvalitetno....se bova midva za spalnico najbrž za Hemnes odločila..... Aneboda pa mi ni tako všeč.....je precej manj masivno kot Hemnes....komode in omare se mi zdijo bolj tako na "narahlo".....jih imamo pa v pralnici za sezonska oblačila, ki jih ne rabimo, ker je za ta namen bila cena in kvaliteta sprejemljiva......
|
|
|
|
RE: Ikea - Kullen, Hemnes, Aneboda 1.10.2009 21:34:59
|
|
|
|
kajalin*
|
Za posteljo vem,da so eni kupili pa so doli čist mimo dele v paketu,pa ni glih neki...ne vem,sej ko boš šla v Ikeo se boš sama lahko prepričala kako je v renici.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2009 22:14:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ikea - Kullen, Hemnes, Aneboda 2.10.2009 7:59:12
|
|
|
|
tintin
|
drobižek za enkrat modro Kritter (160 dolžine), imajo pa tudi belo, rdečo. http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/S39858939 Šla bi fajn zraven tudi kaka druga, ampak pri nas bo zaenkrat kar ta:) bomo pa kupil eno veliko omaro (s štango), dve ozki s policami in en predalnik.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?