|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   par vprašanj...
1.10.2009 16:39:49   
kajalin*
Brala sem temo glede pasje hrane,pa se mi zdi da ste se bolj zaradi cene prepirale...js imam pa en drug problem in sicer;kupila sem španjela starega 11 mescov,zraven sem dobila vrečo briketov(od najboljšega soseda),za prve dni nisem komplicirala in še nisem šla v nabavo,ampak sem si danes premislila.Pes ima take vetrove da joj!Vse smrdi okoli njega.Prejšna lastnica mi je rekla da pes nima rad briketov-suhih,seveda ne,psiček pri enem letu ima zobe v katastrofalnem stanju,vnete dlesni,2 mm rumene obloge na sekavcih,grozno!
Kje je zobozdravnik za pse,ima to vsaka veterinarska postaja?Živim v okolici Celja,ker ga bo treba peljati kmalu dokler se kaj ne poslabša.
Kupila sem pa hills in po izračunu bo pojedel cca vrečo in pol torej cca 30 eur na mesc,kar pa ni tako hudo glede na to,da sem si omislila živo bitje(moje mnenje)Me bolj skrbi cena zobarja,ve katera kako hvala za vsak odgovor!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: par vprašanj...
1.10.2009 17:15:40   
Arwenko
Hja, pelji ga v zvitorepko, ne na celjsko veterino. Če je potrebno čistit zobovlje se to dela pod narkozo in to kr nekaj stane. Vendar v nasprotnem primeru tvegaš, da mu zobje zgnijejo in izpadejo, kar pa po moje ni opcija. Najboljše da ga pelješ da pogledajo.

Med znamkami hrane meni osebno Hills ni ravno vredu, moji so vsi imeli po njem težave. Nam bolj ustreza Eukanuba, Technikal ali pa Orijen, pa Proplan je tudi kr vredu. Največ tega dobiš pri Vomarju v Celju na Mariborski, nasproti Tuša, na drugi strani ceste.

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: par vprašanj...
1.10.2009 21:21:04   
kajalin*
Glede hrane bom itak videla kaj mu najbolj odgovarja,baje naj bi jedel predvsem ribo,ker ima vetrove in grooooozno smrdiuser posted image
Glede veterinarja,smo pa vse naše dosedanje živali vozili v Topolščico k dr,Matkotu in smo bili zadovoljni tudi cenovno je zelo ugoden,ker da popust če si njegova redna stranka.To za zobe se zavedam ja,da mu lahko zgnjijejo 123,bom ga peljala.Če sem prav razumela,naj bi to delali pri vsakem veterinarju?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?