Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: voda ostaja v pralnem stroju 1.10.2009 15:43:28
|
|
|
|
Naja31
|
Meni se to tudi dogaja 8Candy) .Zato ker nekaj praška "preskoči" iz svojega predalčka v predalček za mehčalec, ki se potem zamaši. No,to si jaz tako razlagam. Ne zgodi pa se pri vsakem pranju. Vzamem ven posodo za prašek in umijem.
|
|
|
|
RE: voda ostaja v pralnem stroju 1.10.2009 15:44:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Meni se to tudi dogaja 8Candy) .Zato ker nekaj praška "preskoči" iz svojega predalčka v predalček za mehčalec, ki se potem zamaši. No,to si jaz tako razlagam. Ne zgodi pa se pri vsakem pranju. Vzamem ven posodo za prašek in umijem. meni se to dogaja tudi če imam tekoči pralni prašek.
|
|
|
|
RE: voda ostaja v pralnem stroju 1.10.2009 15:48:53
|
|
|
|
ribica.
|
potegni predalček ven in ga temeljito očisti. Očisti tudi odprtino, kamor predalček spada, ker se tudi tam nabere svašta. POtem bo nekaj časa mir, dokler se zgodba ne ponovi. Dogaja se tudi meni.
|
|
|
|
RE: voda ostaja v pralnem stroju 1.10.2009 15:50:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribica. potegni predalček ven in ga temeljito očisti. Očisti tudi odprtino, kamor predalček spada, ker se tudi tam nabere svašta. POtem bo nekaj časa mir, dokler se zgodba ne ponovi. Dogaja se tudi meni. Hvala lepa. Bom naredila takoj, ko mi stroj opere
|
|
|
|
RE: voda ostaja v pralnem stroju 2.10.2009 15:20:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ponavadi se zamaši tisti predalček zaradi tega, če se mehčalca ne razredči. Odkar ga redčim se mi ni niti enkrat zamašilo.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.